Moda & Stil Hangi elbiseyi almalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor uzun zamandir görüşmediğim bir kiz srkadaşim gelecek şehirdışından akşam yemegi yiyip gece dişarida olucaz gezeriz hangisini alayim sizce Hangi elbiseyi almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kıyafetler nerede satılıyor ve nerelere giyiyorsunuz? Bu arada bana kendini tarif et esmer , kumral boy vs. Ona göre sana hangisi yakışır söyliyim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu elbiselerle acile gidersin ekvatora yakın yaşamıyorsan ama ikinci güzelmiş 0 0 Yorumla
anlakendini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu elbiseleri türkiyede giyebileceğine emin misin? 0 4 Yorumla Sumsuguyersin +1 yıl @anlakendini daha açığını giyiyorlar Yorumla Soran +1 yıl cidden bu arada daha acigini giyiyorlar ama bunlar altina iç camasiri giymemis o yüzden bu kadar abartili duruyor Yorumla anlakendini +1 yıl Doğru giyiliyor, giyilebilir de bu arada o sebeple söylemedim. Sadece ben giymiş olsam kendimi hiç güvende hissetmezdim, ortalık iğrenç insan dolu. Yorumla anlakendini +1 yıl Soruya gelirsek yeşil güzel bu arada. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonuncusu daha çok hoşuma gitti 2 cisi de fena değil nerden alıcan 0 0 Yorumla
soyleyemiyoruzonu Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Birinci elbise şaka mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl knk altina bisiler giyeriz be Yorumla soyleyemiyoruzonu +1 yıl Aşkım başka fikir yok mu ya şahsen ben hic birini beğenmedim Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla cesur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu kıyafetler nerede satılıyor ve nerelere giyiyorsunuz? Bu arada bana kendini tarif et esmer , kumral boy vs. Ona göre sana hangisi yakışır söyliyim
Bu elbiselerle acile gidersin ekvatora yakın yaşamıyorsan ama ikinci güzelmiş
Bu elbiseleri türkiyede giyebileceğine emin misin?
@anlakendini daha açığını giyiyorlar
cidden bu arada daha acigini giyiyorlar ama bunlar altina iç camasiri giymemis o yüzden bu kadar abartili duruyor
Doğru giyiliyor, giyilebilir de bu arada o sebeple söylemedim. Sadece ben giymiş olsam kendimi hiç güvende hissetmezdim, ortalık iğrenç insan dolu.
Soruya gelirsek yeşil güzel bu arada.
Sonuncusu daha çok hoşuma gitti 2 cisi de fena değil nerden alıcan
En alttaki ya da en üstteki.
Birinci elbise şaka mı
knk altina bisiler giyeriz be
Aşkım başka fikir yok mu ya şahsen ben hic birini beğenmedim
İlki daha güzel.
Mavi
Gece gece azdık bu gacular ne
Fazla cesur
Ortadaki
Çamaşırsız mı giyceksin