Merhaba, bu ülkede bulunması nerede imkansız olan elbiseleri iki butikte buldum. Beyaz olanın fiyatı 270, siyah olan ise 175 TL. Ten rengim siyah elbiseli kızla aynı fakat saçım şu an kızıl, kat kesim. Fizik olarak ise fotoğraftaki kızlardan yaklaşık 6-7 kilo fazlayım gibi. Beyaz olan çok güzel ama fiyatı sanki biraz fazla. Yine de almazsam çok içimde kalır gibi. Sizce hangisini almalıyım?
1. si daha hoş. Hem tatlı hem güzel. 2. si daha klasik bir model. Ayrıca beden açısından da 1 daha iyi durur tahmin yürüttüm.😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Of of. Kadının vücudu güzel olduğu için herhalde karar veremedim çok güzeller walla elbise zevkin çok iyi. İki si de güzel vücudun bilseydim birşey söylerdim de ikiside birbirinden güzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2. Elbise hiç de bulunması imkansız filan değil gayet sıradan. Ilki güzelmiş ama o paraya değmez. Param çok diyorsan ilkini al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyaz olan daha güzel ama siyahta güzel ama yaa ikiside güzel tamam beyaz olsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kafayı yiyeceğim şimdi biri siyah biri beyaz diyor ğmşlwkflso
göğüslerin beyazdaki gibi büyükse flan siyah elbise olur kilom fazla dedin siyah daha uygun olur beyaz belli eder bel kısmı flan orada göründüğü gibi olmaz beyaz bence siyah al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
1. si daha hoş. Hem tatlı hem güzel. 2. si daha klasik bir model. Ayrıca beden açısından da 1 daha iyi durur tahmin yürüttüm.😊
Of of. Kadının vücudu güzel olduğu için herhalde karar veremedim çok güzeller walla elbise zevkin çok iyi. İki si de güzel vücudun bilseydim birşey söylerdim de ikiside birbirinden güzel
2. Elbise hiç de bulunması imkansız filan değil gayet sıradan. Ilki güzelmiş ama o paraya değmez. Param çok diyorsan ilkini al
Beyaz olan daha güzel ama siyahta güzel ama yaa ikiside güzel tamam beyaz olsun
kafayı yiyeceğim şimdi biri siyah biri beyaz diyor ğmşlwkflso
Durumun varsa ikisinide al ikiside harika
göğüslerin beyazdaki gibi büyükse flan siyah elbise olur kilom fazla dedin siyah daha uygun olur beyaz belli eder bel kısmı flan orada göründüğü gibi olmaz beyaz bence siyah al
İkiside ayrı güzeller karar veremedim
İkiside ayrı güzeller 🤷🏼
siyah olan daha güzel
İkiside birbirinden güzel bunların yaa
Ikısıni de al
gülümse'ciğim... öğrenciyim ben... bu dediğin imkansız.
Ama çok güzel
İkiside çok güzel
Ikisinide
Beyaz
Siiah
Alttaki
beyaz
İkinciyi
beyaz
2 numara☺
Siyah güzel
beyaz olani al