her kız saçlarını uzatmak ister çünkü sac uzadıkça saçlarınızı kesme şansınız daha da artar böylece kırıklardan üstte oluşan kıvırcık kıvırcık görünümlerden kurtulmayı sağlar.. ben İbrahim saraçoğlunun lavanta kürünü gördüm aklıma yattı ve denedim gayette memnunum.. öncelikle aktara gidiyosunuz ve 1tl lik kuru lavanta diyosunuz adam size veriyo.. daha sonra eve geliyosunuz çaydanlığa 3 bardak su koyuyosunuz ( ben içme suyu kullanıyorum) daha sonra o suyu kaynatıyosunuz kaynamaya başladıktan sonra 1 tatlı kaşığı kuru lavantayı suyun içine atıyosunuz sonra altını sonuna kadar kısın ve 5 dk öyle kaynasın.. sonra ocağı kapatın çaydanlığında üzeri kapalı olsun ve 10 dk bekleyinki demlensin :) daha sonra onu süzün sıcaklığına dayanacağınız kadar soğusun. banyoya götürün ama unutmayın :D sonra saçınızı herzaman yıkadığınız gibi yıkayın saç ıslakken tarak kullanmamanızı öneririm. dahasonrada o lavanta çayını saçınıza dökun saçın ve kafanın her tarafına ulaşssın pat diye dökmeyin :D daha sonra yarım saat bekleyin kafanızda kalsın o kür.. sonrada sadece suyla yıkayın saçınızı sabun şampuan kullanmayın sakın.. işte bukadar!1 ben bunu 15 gün yaptım okadar etkşisi varkiii. gözle görülür uzama oldu.. ilk kullanımda bile etkisini gösteriyo gerçekten.. deneyen pişman olmaz ayrıca lavantanın kokusu müthiş bilen bilir :)) gerçı yıkadıktan snra koku kalmıyoda neyse ama rahatlatıcı etkisi var çayını yapıp içebilirsiniz :)) çayinı yapmak çok basit ; bir bardak kaynatılmış suya 1 tatlı kaşığı kuru lavanta koyun 5dk bekletin ve için :))
Güncellemeler
+1 yıl
yalnız bu kürü saçlarınızı yıkadıktan hemen sonra saçlarınız ıslakken sürüyorsunuz. yazmayı unutmuşum özür dilerm..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer