Bilindiği üzere çoğu kızlar uzun saçı çok severiz bende o kızların arasındayım =) Saçımızı kestirdiğimiz de çok strese giriyoruz. kuaförlere saymadığımız kötü söz kalmıyor =D Ah ulan senin saçın sanki kesiyorsun demişsinizdir =) Saçında çok kırık vardı çok bakımsızdı bence böyle güzel oldu derler sırf sizi kandırmak için =D Bence güzel olmadı lan senin mi saçın benim saçım =D =D Neyse şimdi size önerdiğim şeyleri yapmaya devam edelim =) Saçınız kesilmişse ve geri dönüşü yoksa sakın canınızı sıkmayın. Hazır yaz gelmişken 1 ay evinizden çıkmıyorsanız saçlarınızdaki kırıklardan kurtulmuş ve uzun saçlar istiyosanız her hafta içi zeytin yağını ısıtıp hafif soğumasını bekledikten sonra saçın hem dibine hem ucuna sürün 5 saat en fazla saçınızı bone takarak bekletin hafta sonu da yumurta akı ve zeytin yağı ile saçınıza maske yapın 1 saat bekledikten sonra durulayın. havuç ya da patates varsa onların suyunu saçınıza dökün ve 35 dk bekleyin hafta sonu için söylüyorum ama =) havuç ya da patates suyu bunları yapmasanız da olur ama daha garanti bir sonuç elde edersiniz yinede yapmak istemiyosanız yapmayın =) Yani diyeceğim şu ki siz boşuna gereksiz şeyler için zaman harcamayın en kolayı evde bulunacak olan zeytin yağı ve yumurta akı varken =) okurken inanamadınız demi ben gördüm bende inanamadım. Evet arkadaşlar umarım severek okumuşsunuzdur =) Hepinizi çok seviyorum uzun saçlar sizin olması dileği ile =)
Saçlarınızın belinize gelmesini mi istiyosunuz? Çok kırılarınız mı var? ilk önce kırıklarınızdan kurtulun hazır okullar kapanmışken biraz kırıklarınızı alın ve üstteki yazıyı okuyun.
Saçı uzatan formul için özel yağlar almaya bakım yapmaya gerek yok çok kolay herkesin yapabileceği gördüğünüz gibi ve kesinlikle uzatıyo ilk başta imkansız gibi gelsede arkadaşımın yaptığından sonra gözlerime inanamadım 10 cm uzamıştı saçları... sizinde saçlarınız 1 ayda uzayabilir yeterki gayret gösterin. İyi günlerrrr =)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar