Kalıcılık süresi nedir?
yaptırdıktan sonra pişman oldunuz mu?
düzleştirmek istediğimiz zaman problem oluşur mu perma bozulur mu?
saçı ne kadar yıpratıyor. Kopma kırılma tarzı durumlar nasıl tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim.
Kalıcılık süresi nedir?
yaptırdıktan sonra pişman oldunuz mu?
düzleştirmek istediğimiz zaman problem oluşur mu perma bozulur mu?
saçı ne kadar yıpratıyor. Kopma kırılma tarzı durumlar nasıl tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
3 ay öncesine kadar yaptırmıştım, sadece 1 hafta tuttu sonrasında hafif dalgalı olarak kaldı ve artık kullandığı ürün ne kadar vasatsa saçım permadan sonra sürekli döküldü sertleşti yıprandı, tuhaf bi hal aldı kestirmek zorunda kaldım. Lutfen iyi bi yere git maddi açıdan imkanın varsa yaptır yoksa saçı mahvediyor
Bu ara hevesleniyorum genelde keratin bakım yaptırıyorum ama aklıma düştü perma yakışır mı onuda bilemiyorum. 1 hafta kalıcılık çok az iyi bir yerde yaptırmayı düşünüyorum ama maliyet 1 hafta için çok yüksek kalıyor gereksiz. Çok üzüldüm ne durumda şu an saçların
Ya iyi bir yere yaptirirsan daha uzun sürede gidebilir kullandığı kimyasalın kalitesi önemli, masa yapıp baksana bi nasıl duruyor öyle karar ver ama sonrasinda duzlestirmeye calisirsan tutar mi bilmiyorum iyi bi kuafore gidip sorman lazim
Yıllar önce lisedeyken kaleme sarıp sarıp kıvırcık yapmıştık 😄 ozaman okuldakiler çok beğenmiş çok yakıştırmıştı ama şu an kilo fazlam var o döneme göre birde o kadar uğraşabilecek sabrım yok galiba 😊 maşa deneyeyim ama haklısın teşekkür ederim