Kızlar saçlarım açık kahve tonlarında. Saçımı açmak istiyorum. Papatya suyu etkili mi? Veya bildiğiniz açıcılar neler
Teşekkurler.
Teşekkurler.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
oksijenli su dene ya da daha iyisi limon suyu sürüp güneşe çık 30dk sonra yıka 2 hafta sonra etkisi oluyor gerçi kendi saç rengin harika bana göre hiçbirşey yapma daha çok yıpratırsın saçını benim saçlarım doğal sarışın ama sizin saç renginize özeniyorum
Kuaförde doğal boyalar kullanarak boyat saçını omre olabilir ama illa doğal olsun diyosan papatya derim argan yağı falan da kullanırsan çok zarar verceğini sanmıyorum olmadı yıpranırsa kestirip keratin ekletirsin yine uzar hızlıca nasıl olsa kökü sende
ya böyle nasıl diyim herşeyin satıldığı milyoncu tarzı yerler varya ordan toz açıcı al. biz kuzenimle uyguladık hem doğal duruyo hem pek yıpratmıyo.
Hiçbiri ise yaramıyor bence de kuaföre git hepsini denedim daha kötü oluyordu gittim kuaföre ombre yaptırdım hevesimi aldım artik
Oksijenli su var ama mahveder. En iyisi DOĞAL papatya suyu. Papatya suyuyla yikadiktan sonra saclarini gunese tutarsan daha çabuk rengi açılır.
papatya, deniz suyu, limon, ama bunlarin bir tek direk gunes isiginda bir etkisi olur :D
Güneşte mi sürmek lazim saca?
papatya suyu çok kurutuyor. bence direk kuaföre git bende çok fazla şey denedim doğal yollarla ama inan daha çok mahvediyor saçı
Hmm öyle mi diyorsun? Kuaforde çok açar diye korkuyorum.
onun için çok iyi bildiğin kuaföre gitmen lazım işte.
kimyasal açıcıları sakın kullanma plastik gibi olur saçların doğal yolları dene kesinlikle
etkili en az 1 ton açılır papatya suyu ile mutlaka kullan derim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar