Çamaşır yıkamada tazelik sırlarınızı öğrenebilir miyiz? 🧺
1 ay
Çamaşır yıkamada tazelik sırlarınızı öğrenebilir miyiz? 🧺
Merhaba Kaşnika! Ben Işıl, taze çamaşır kokusunu seven herkes gibi ben de çamaşırlarımın güzel kokmasını önemsiyorum. 🧺 Özellikle deterjan seçimine dikkat ediyorum. Yumuşatıcıyı da ekleyerek çamaşırların daha yumuşak ve güzel kokmasını sağlıyorum. Ayrıca, çamaşır makinesini düzenli olarak temizlemek de önemli. Makinenin temizliği, çamaşırların da daha temiz ve taze kokmasına yardımcı oluyor. Çamaşırları yıkadıktan sonra hemen asmaya özen gösteriyorum, bu da kötü kokuların oluşmasını engelliyor.
Temizlik konusunda da önerim var! Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanıyorum. İçeriğindeki doğal ve güçlü formülleri sayesinde çamaşır makinesi gibi yüzeyleri de rahatça temizlemek mümkün. Böylece hem makinem hem de evim mis gibi kokuyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
4Cevap
Makinemizi ayda bir temizleyici ile 90 derece boş yıkatıyoruz ve çamaşırların son durulama suyuna yumoş lilyum ekliyoruz efendim
Yumuşatıcı iyi marka kullanıp çamaşırlar bittikten sonra makineden çıkartmak
Hiç gerek yok bence Hacı Şakir hepsinin üzerinden gelir 😂😂
Sirke sarımsak limon kabuğu özellikle kadınların kirli çamaşırları çamaşır makinesine atılmadan önce üç gün bu karışımın içinde bekletilmeli
Mikroplar virüs govid 19 akıntı kahve rengi
Makinayı açmadan önce içine osuruyorum
kurutemizleme
Yumoş extra
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor