Moda & Stil Giymek istemediğiniz veya dar gelen kıyafetleri ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yine de dolapta tutar mısınız örneğin Güncellemeler1 yıl Kıyafetler iyi durumda kıyamıyorum da Giymek istemediğiniz veya dar gelen kıyafetleri ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Neden dolapta tutuyorsunuz ki ver birisine giysin ben öyle yapıyorum giymediklerimi toplayıp birilerine veriyorum 0 0 Yorumla
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Geçen kargo aldım aldıklarım olmadı dolapta bi köşede kalıyorlar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye iade etmediniz dolapta tutuyorsunuz? Yorumla Aslıhanak 1 yıl Etiketini çıkarttım kabul oluyor mu öyle hiç giyinilmedi sadece denemek için giydim Yorumla Soran 1 yıl O zaman kabul olmayabilir muhtemelen. Yorumla
Oguzkeskin25 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır burada koyacağımjx yerler var oraya birakiyoruz giymek isteyen alıyor oradan 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 560 cevap paylaştı. Belediye nin kutusuna atıyorum 0 0 Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Giysi kumbaralari var bağışlayın lütfen 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giyebilecek olan bir tanıdığa veririm 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başkasına veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden dolapta tutuyorsunuz ki ver birisine giysin ben öyle yapıyorum giymediklerimi toplayıp birilerine veriyorum
Geçen kargo aldım aldıklarım olmadı dolapta bi köşede kalıyorlar
Niye iade etmediniz dolapta tutuyorsunuz?
Etiketini çıkarttım kabul oluyor mu öyle hiç giyinilmedi sadece denemek için giydim
O zaman kabul olmayabilir muhtemelen.
Hayır burada koyacağımjx yerler var oraya birakiyoruz giymek isteyen alıyor oradan
Belediye nin kutusuna atıyorum
Giysi kumbaralari var bağışlayın lütfen
Annene ver yer bezi yapsin
Giyebilecek olan bir tanıdığa veririm
Atıyorum
Başkasına veririm