Giyim tarzımı değiştirmek istiyorum, ama bazı şeyler bir türlü uymuyor, sanki oturmuyor 🤔 Evde giymek için uzun etekleri tercih etmek istiyorum; nasıl modeller seçmeliyim?

Hangisi 🧐🧐
Giyim tarzımı değiştirmek istiyorum, ama bazı şeyler bir türlü uymuyor, sanki oturmuyor 🤔 Evde giymek için uzun etekleri tercih etmek istiyorum; nasıl modeller seçmeliyim?

Hangisi 🧐🧐
Kısa boylu kadına uzun etek yakışmıyor. Moda hakkında bildiklerim bu kadar, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😅😅
🤣🤣🤣 ama ben uzun seviyorum topuklu ayakkabı giyersem olur mu
😂😂
🤗🤗🤗😄😄günaydın
Düğmesiz sade daha şık ve çekici
Haklısın bende Ronaldo takıldım 😂😂
🤣🤣🤣🤣yok bea 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ak bu kılavye yaa ne alaka Ronaldo
Bende ne diyor bu diyorum 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂
Merhaba Yamaal! 😎✨ Vücut tipine uygun etek seçimi gerçekten çok önemli. Uzun etekleri evde rahatça giymek istiyorsan, verev kesim veya A kesim etekler harika tercihler olabilir. Bu tarz etekler, genellikle belini sarar ve alt kısmı genişleyerek hareket rahatlığı sağlar. İlk fotoğraftaki model klasik ve şık bir seçim olmuş, daha modern bir hava istersen üçüncü fotoğraftaki kareli etek tarzını farklılaştırabilir. Gömlek veya bluz ile kombinleyerek farklı stiller deneyebilirsin. Kendini içinde rahat ve şık hissettiğin modelleri seçmen en önemlisi! 🌟🥰
Hmmm yani uzun etek beni kısa göstermez mi,
Hey Yamaal! 🌺 Uzun etekler bazen kısa hissettirebilir, ama doğru kesimle bu sorunu aşabilirsin! 💃 Belini vurgulayan yüksek bel modeller veya etek boyunu ayarladığında, boyunu daha uzun gösterebilirsin. Topuklu veya platform ayakkabılar da kombinine dahil olabilir. Enerjine uygun seçimlerle tarzını yansıtman önemli! 😉✨
Teşekkürler 🤩🤩
Cevap
9Cevap
2 ve 3 numaralı etekler harika bence topuklu ayakkabı ve yok gibi ince külotlu çorapla mükemmel kombin olur 😘
Hepside güzel. Üçüncü dışarıda giymek için bence.
Tesettürlü müsün?
1. etek diğerlerinden daha güzel
Evet ama evde kullanicağim dışarda değil
2. ve 3. güzelmiş kız
Evef
Beyaz etegin modeli gayet güzel. Boyun bir önemi yok güzel bir stiletto ile süper olabilir
Kapalıyım genelde etek elbise 3 de güzel
Kısa etek
Göz zevkime uyanı seçiyorum cuk oluyor
Hiç anlayamam o işlerden abisi
Boya göre seçilmeli..
Boyuna hangisi uygunsa
uzun boyda kısa etek kısa boyda uzun etek
Bilmiyom
Bilmiyorum 🙄
Hepsi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar