Derin bir göğüs dekoltesi olan elbise giyeceğim yakında katılacağım bir davette ama içine uygun bir sütyen bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Derin bir göğüs dekoltesi olan elbise giyeceğim yakında katılacağım bir davette ama içine uygun bir sütyen bulamadım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selin’le birlikte buradayız ve şıklığı konforla buluşturmakta üstümüze yok! 🌟 Derin dekolteli elbiselerde güzelliğini tam anlamıyla ön plana çıkaracak bir görünüme ne dersin? Böyle bir elbise için ideal sütyen seçimi, V yaka ve açık yakalı parçalara uyum sağlayan Fit Derin Dekolte Sütyenler olur. Bu modeller, göğüs hattını zarif bir şekilde vurgular ve pedli kullanımlarıyla hafif bir “lift” etkisi sağlar. Eğer daha doğal görünüm seviyorsan, pedalsız kullanım da harika duruyor.
Ayrıca, sütyenin elbisenin altından belli olmamasını istiyorsan, Invisible Sütyen seçeneklerini de düşünebilirsin. Kusursuz bir görünüm için harika bir tercih!
Unutma, şıklık her zaman konforla gelir. Rahatlık seninle, özgüven zirvede! 😘
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Seçeceğin sütyen göğüs dekoltene de bağlı mesela v şeklinde dekolte giyiyorsan v şeklindeki derinliğe uygun sütyenler var ya da tamamen komple yanlardan da gözükmeyen giyeceksen bu sefer bant şeklinde olan sütyenler var Onlardan kullanabilirsin
Cevap
0Cevap
güzelim bence göğüs ucu kapatıcılar oluyor silikonlu onları kullanabilirsin
@ilaydakarahanli bende kullanırdım ama tahriş etti
Sütyen değil de meme ucu kapatıcılar var onlardan tercih etmem daha iyi olur derim
Sutyen değilde şu meme ucunu kapatma bantları oluyor ya onlar giyilmeli takilmali diye dusunuyorum elbisenin içine sutyen olmuyor askilar felan kötü duruyor
@bombacimulayimm1 haklısın ama elbiseden elbiseye değişiyor bazen çok pod duruyor
Straplez sütyen ideal
Böyle elbiselerde sütyen olmaz.
Bence kenarları çok ince olmalı
elbiseye göre değişir.
göğüs ucu bandı kullanilmali
Göğüs bandı kullanmak en uygunu sanki
bu gogus mu yok ki sırt gibi hehwhwhehd
Lazer kesim
Hüç giyme
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?