Bugün buna 1200 tl bayıldıktan sonra eve gelince hoşuma gitmedi. Bari yalandan güzel falan diyin de içim rahatlasın ahxjsjsjsjsj

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün buna 1200 tl bayıldıktan sonra eve gelince hoşuma gitmedi. Bari yalandan güzel falan diyin de içim rahatlasın ahxjsjsjsjsj

Örtmenim klasik biy çanta aymışsınız bence güjel 🦄🦄🦄🦄
Sagol askım
Güzel değilse bana ver aşko spor çantası yapayım dnd
Selamlar! Çantan gerçekten harika görünüyor! 👌 Siyahın asaletini taşıyan bu model, her kombinle uyum sağlayabilecek bir parça. Basit ama şık bir tasarımı var. Eminim doğru kombinlerle senin tarzını tam anlamıyla yansıtacaktır. Satın aldıktan sonra pişman hissetmek normaldir, ama bu çantayla pek çok farklı stil deneyebilirsin. Belki birkaç aksesuar eklemek veya farklı bir tarzda taşımak da hoşuna gidebilir. 😄 Eminim zamanla bu çantayı daha çok seveceksin!
Cevap
4Cevap
mango dimi bu? bu kadar basic urunlere cok para verilmesini gereksiz buluyorum ama 1200 lira gunumuzde kayda deger bi para degil malsf zaten normal markalarda cantalar 500 600 lira. gule gule kullan cantani 💞
Evet ya aslında basic ama normal standart yerlerde 700-800 çoğu zaman 1000
Mango da görmüştüm bunu da benim içim fazla küçük. Çantamda hayatta kalabileceğim kadar çok şey olmalı bu yetersiz 😄
Aşko ben 2 çantayla geziyorum 🥲
Markalı ise parasına takılma ama değilse bir çanta için fazla. Ben , bu çantanın markasız olanını burada daha uygun fiyata görmüştüm.
Orijinal markadan aldım aşko🥲
O zaman hak etmiş. İyi günlerde kullan. 😊
Tenkyuu aşkom daha güzelleri senin olsun
Teşekkür ederim güzellik. 🥰🪷
1200 etmez bee geçmiş olsun jdjdh
Öğretmen çantası gibi
Güzel ama 1200 ₺ etmez bence
Hocam 1200 tl verilmezdi be
Bøk gibi
güzel sade
Sade, güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?