Moda & Stil Güzel mi bu çanta? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba güzel mi Güzel Güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzel mi bu çanta? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet güzel 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Çantayı eline alıp foto at sen mi güzelsin çanta mı not verelim :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Diplomasız_Doktor +1 yıl :)) Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl klasik duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet abartılı bir şey istemiyorum 🙂 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hic saglam degil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye🥲 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Knk benzerini almistim 2 ay sonra sapi koptu icinde sadece laptop vardir ve bir iki agir olmayan esya🥲 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşırı sade bunun bej rengi daha güzel olabilirdi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okul için düşünmüştüm 😄 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Ben beğenmedim ~☆ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruma şikayet eder misiniz Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Yani güzel dedim ama çantadan ziyade torba gibi 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yaanii normal bi çanta çirkin değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Okulda iyi gider fıstık 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim tatlım kaça gidiyorsun hangi üni Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok sade, alışveriş çantası gibi duruyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okul için zaten😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman olabilir 🙂 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl begenmedim ben 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyini beğenmedin😄 Yorumla wersy +1 yıl pazar cantasi gibi Yorumla Soran +1 yıl Pazarda öyle bir çanta hiç görmedim okul için ideal bir çanta arıyorum Yorumla
KelebekGibiBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl pahalıysa verilmez yani bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi kötü bu çantanın 😄 Yorumla
Hhgfjk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Beğenmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruma şikayet eder misiniz Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beğenmedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soruma şikayet eder misiniz Yorumla helene1 +1 yıl Kural dışı değil Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fena değil 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Soruma şikayet eder misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Kalsın istemiyorum bu sorum☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şey olmaz ki kimse tanımıyor seni 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bshshxhx yo ama istemiyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle yap o zaman, 1 veya 2 gün sonra soru ile bağlantı kesme var. Boşuna Xper puanın gitmesin diye diyorum, zaten gizlisin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 ama ben şikayet etmenize istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam şikayet edeyim ama kaldırılması imkansız 🤷♂️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kurallara aykırı sorular şikayet edildiğinde kaldırılıyor sadece Yorumla Soran +1 yıl Evet kaldırılsın istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KızlarSoruyor hesabına ulaşıp özel mesajdan sorunun linkini paylaşıp bu soruyu kaldırmak istiyorum diyebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bir dene istersen, hani bu kadar dert ettiysen. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet güzel
Çantayı eline alıp foto at sen mi güzelsin çanta mı not verelim :)
😄😄😄
:))
klasik duruyor
Evet abartılı bir şey istemiyorum 🙂
Hic saglam degil
Niye🥲
Knk benzerini almistim 2 ay sonra sapi koptu icinde sadece laptop vardir ve bir iki agir olmayan esya🥲
🥲🥲
Aşırı sade bunun bej rengi daha güzel olabilirdi.
Okul için düşünmüştüm 😄
Ben beğenmedim ~☆
Soruma şikayet eder misiniz
Pazara mı gidecen bu ne yav 😂
Yani güzel dedim ama çantadan ziyade torba gibi
Yaanii normal bi çanta çirkin değil
Okulda iyi gider fıstık 😅
Teşekkür ederim
Rica ederim tatlım kaça gidiyorsun hangi üni
Çok sade, alışveriş çantası gibi duruyor.
Okul için zaten😄
O zaman olabilir 🙂
Pek beğenmedim
begenmedim ben
Neyini beğenmedin😄
pazar cantasi gibi
Pazarda öyle bir çanta hiç görmedim okul için ideal bir çanta arıyorum
pahalıysa verilmez yani bence
Neyi kötü bu çantanın 😄
Beğenmedim
Beğenmedim
Kural dışı değil
Biliyorum
Değil
Fena değil
Neden ki
Kalsın istemiyorum bu sorum☺️
bir şey olmaz ki kimse tanımıyor seni 😊
Bshshxhx yo ama istemiyorum işte
Şöyle yap o zaman, 1 veya 2 gün sonra soru ile bağlantı kesme var. Boşuna Xper puanın gitmesin diye diyorum, zaten gizlisin ☺️
😄😄 ama ben şikayet etmenize istiyorum
Tamam şikayet edeyim ama kaldırılması imkansız 🤷♂️😂
Kurallara aykırı sorular şikayet edildiğinde kaldırılıyor sadece
Evet kaldırılsın istiyorum
KızlarSoruyor hesabına ulaşıp özel mesajdan sorunun linkini paylaşıp bu soruyu kaldırmak istiyorum diyebilirsin.
Oluyor mu
Yani bir dene istersen, hani bu kadar dert ettiysen.
Değil beybi
Çok kötü
Teşekkürler