Moda & Stil 3 ay Bu çanta güzel mi? Nisa__Hanım__ Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1800 TL'ye aldım bugün, 6 ay da garantisi var. Normalde sırt çantası kullanıyorum ben ama bilmiyorum, son zamanlarda sıkıldım, iş yerinde çok yer kaplıyor diye kol çantasına geçtim Bu çanta güzel mi? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 3 ay Güzelmiş ben beğendim.Güle güle kullan arkadaşım 😇 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 3 ay Moda & Stil konusunda 5,5b cevap paylaştı. güzel fakat öyle abartilacak kadar bi güzelliği yok, değmez o paraya 0 1 Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Evet görüntü olarak abartılı değil ama kullanışlı ve kumaşı iyi diye aldım Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 415 cevap paylaştı. Nisa kb ama 1800 liralik çanta gibi degil hic buna versen versen 500-600 😀😀 0 1 Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Niye değil mesela Yorumla
Oynargezer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Benim tarzım değil içine ne koyuyorsun? Mesela günlük kullanım 0 0 Yorumla
minaresicalinan Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 3 ay doğru düzgün çekseydin keşke bir şey anlaşılmıyor ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay O kadat pahali durmuyor Standart yani daha uygun da bulurdun 0 3 Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Ama kumaşı baya iyi dışardan bakınca bile belli ediyor kendini Yorumla Cevap sahibi 3 ay Beğendiysen ve imkanın varsa gerisi önemli değil Sağlıkla kullan Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Valla kredi kartımla aldım maaşım yatınca ödeyecem 🤣🤣 Yorumla
Aysemii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 3 ay Güzel ama o paraya daha iyileri var yinede güzel günlerde kullan 0 2 Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Ya ben tamamen kullanışlı olduğu için aldım aslında ama evet fiyatı pahalı ama olsun ömrümde ilk defa bu kadar pahalı çantam oldu😄😄😄 Yorumla Aysemii 3 ay Sen beğendiysen sorun yok 🙃🤗 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 3 ay Güle güle kullan. Ama benim tarzım değil. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 3 ay Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. Güzelmiş güle güle kullan 🙃 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Güzelmiş hayırlı olsun çokvermişsin ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Oha aq, Çanta güzel de 1800 ne 0 1 Yorumla Nisa__Hanım__ 3 ay Kumaşı kaliteli abi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 692 cevap paylaştı. Güzel çanta şık ✨ 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 3 ay Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. 1800 çok 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzel
Güzelmiş ben beğendim.
Güle güle kullan arkadaşım 😇
güzel fakat öyle abartilacak kadar bi güzelliği yok, değmez o paraya
Evet görüntü olarak abartılı değil ama kullanışlı ve kumaşı iyi diye aldım
Nisa kb ama 1800 liralik çanta gibi degil hic buna versen versen 500-600 😀😀
Niye değil mesela
Benim tarzım değil içine ne koyuyorsun? Mesela günlük kullanım
doğru düzgün çekseydin keşke bir şey anlaşılmıyor ki
O kadat pahali durmuyor
Standart yani daha uygun da bulurdun
Ama kumaşı baya iyi dışardan bakınca bile belli ediyor kendini
Beğendiysen ve imkanın varsa gerisi önemli değil
Sağlıkla kullan
Valla kredi kartımla aldım maaşım yatınca ödeyecem 🤣🤣
Biraz orta yaş çantası gibi ama senin beğenmen önemli olan 🌸
Güzel ama o paraya daha iyileri var yinede güzel günlerde kullan
Ya ben tamamen kullanışlı olduğu için aldım aslında ama evet fiyatı pahalı ama olsun ömrümde ilk defa bu kadar pahalı çantam oldu😄😄😄
Sen beğendiysen sorun yok 🙃🤗
Güle güle kullan. Ama benim tarzım değil.
Güzelmiş güle güle kullan 🙃
Güle güle kullan
Deymez bu canta ıcın ya
Güzelmiş hayırlı olsun çokvermişsin ama
Oha aq, Çanta güzel de 1800 ne
Kumaşı kaliteli abi
Güzel çanta şık ✨
1800 çok
Zrnginein
Bence şık
İdare eder
Güzel