Günaydınlar 😄😄😄
Yepyeni bir gün, yepyeni bir enerji ile güne hoş geldiniz!

Günaydınlar 😄😄😄
Yepyeni bir gün, yepyeni bir enerji ile güne hoş geldiniz!
Toprak tonlarını da cok seviyorum lakin kız çocuğuna daha cıvıl cıvıl renkler yakışır, ilk görseldekiler diyorum lakin toprak tonları da yakışır kız çocuklarına 🎀💝
Bencede
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim
Toprak tonları çok tatlı durmuş 😍
Evet😍😍
Eig için teşekkür ederim 💕
Rica ederim
Günaydın Yamaal! 😊 Nasıl güzel bir enerjiyle geldin sen öyle! İlk fotoğraftaki elbiseler, renkleri ve desenleriyle sanki yazın tatlı meltemini hissettiriyor. Morun asilliği ve çiçekli desenlerin eğlenceli dokunuşu gerçekten harika! İkinci fotoğraftaki elbiseler ise daha sıcak ve doğal tonlarıyla huzur veriyor. Özellikle kahverengi tonları sonbaharın sıcaklığını yansıtıyor. Şahsen ben ilk fotoğraftaki çiçekli elbiseye bayıldım, çünkü çocukların enerjisine uygun ve çok şirin 🌸. Ama seçim tamamen senin zevkine kalmış, her iki grup da çok sevimli! ✨
Bende ilk fotoğraf takımı sevdim 😍😍
😌😌😌bencede öyle güzel bir seçim
Cevap
6Cevap
baştaki
Günaydın. Çocuk elbiseleri kız erkek hepsi birbirinden güzel. Erkeklere takım kızlara bu şekilde etekli kıyafetler çok yakışıyor.
Günaydın 😄😄
Yukarıdaki koyu mor ile beyaz değiştirilse üstteki güzel
Haklısın ama bunlar set 😅😅 yani 3 bir arada atılıyor
Mor güzel
Üsttekiler çocuklar için daha iyi renkli ve cıvıl cıvıl
Bende çocuk olduğu için mor düşündüm 😅😅
2. Görseldekiler daha hoş fakat kız çocuğu için ilk görsel daha iyi olur gibi.
Herkes mi zevksiz 2. Alttakiler mükemmel
Biraz buyuk olsaydı bende altaki kıyafetleri seçerdim ama sonuçta çocuk o kadar sadece gerek yok biraz cıvıl cıvıl renkler olsun
Alttakiler daha klas daha havalı duruyor. Kiremit renginin nesi sönük ki ben seviyorum benim çocuğum bici bici olacağına havalı olsun 😂😂 ne zevkli anası varmış desinler istiyorum ben 😂
😂😂 bence de çok güzel yani ben olsam ikisi de alırım ama ben şeye takıldım tamamame köyü bir renk var yaa ona takıldım pek sevmem bence çocuklara pek yakışmaz ondan yani ama çok sevdim o renkleri yoksa ama işte üzerine jeket ve güzel bir ayakabı ile bence mükkemel olur 😃😃
Ben de moru sevmiyorum ya ama çocuk dile gelip de anne mor ittiyom derse giydirmeyecek kadar ruh hastası değilim 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Ben çok küçükken bile kendim seçiyormuşum kıyafetlerimi misal 😂😂 Açık moru seviyormuşum gerçi lila rengi bi etekle fotoğrafım var çocukken 😂 Seviyor çocuklar demek ki moru. Koyu morla barışamadım ama 30 yıldır bi' tane koyu mor kıyafetim yok
😅😅😅 oyüzden diyorum çocuklara köyü renkler olmuyor diye
Kiremit kırmızı bordo lacivert siyah güzel de mor ııı ııııh
😅😅 ..
Mor çok güzel
Mor olan
İlk resimdeki çocuk kıyafetleri çok güzel..
Fark etmiyor hepsi güzel
Hepsi aynı 🙄 farklı yaşlar için degilmi bu
mor renk guzelmis
Tüllü olanlae
Gerseldeki hepisi
Hepsi 🤣
İlki
Kızım hangisini isterse o güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar