Onun adı çarşaf değil cilbab dır çarşaf hakaret ifade eder İslami usül nedir bilmiyorsanız hiç bunları göstermeyin ona göre giyinmeyi isteyin madem o kadar önemli ve giyeceksiniz
Hiçbirinin inanç yapısıyla alakası yok hepsi teşhir gösteriş süs ürünü ben buradayım kapalıyım ama her şeye açığım elbiseleri %40 kg boya ufff tiksindim
Yaaa fena fiziğim var lisede en iyi fiziki. Kız seçmiş beni erkekler. Noldu. Dombik ama burnu fındık gibi kıza sardı hepsi ben kaldım öylece. İşve falan onda var hep fizik boş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yazın geniş takılıyoruz etek, elbise, geniş pantolonlar kışın daha çok pantolon ama yine geniş tercih ediyorum
resimdekilerin kapalı kişiler için uygun olmadığını bilmek yeterli bir sebep
Kardeş 2. Fotoğrafın ne problemi var. Ne giyelim kara çarşaf mı
Onun adı çarşaf değil cilbab dır çarşaf hakaret ifade eder İslami usül nedir bilmiyorsanız hiç bunları göstermeyin ona göre giyinmeyi isteyin madem o kadar önemli ve giyeceksiniz
İstemiyorsan bakma kardeşim.
Cevabın yoksa kibir yapma hakikati söyledim söylediğimde yanlış bir şey Yok
Yanlış şey cilbabı savunup şu sitede dayılık taslaman.
Diyorum ki kadınları odalara zincirleyelim. Erkekler de kızlar soruyorsa takılsın? Ne dersin?
Hadi kardeş işine. Nesliniz tükensin de biz de rahat nefes alalım
Ben ne anlattım sen nereye çekmişsin ben cilbab savunuyorum demedim bile ayrıca bana ne senin iffetinden namusundan herkes kendinden sorumlu
Senin kafandaki o herhalde
Çok beklersin seni yaratan Allah sizin gibiler razı mı olur sanki
1 numara kapalıyla alakadı yok fiziği daha çok gösteriyor kıyafetle..
Neden kapanılıyar?
2 numara iyi
Resim dekilerin hepsi mide bulandırıcı sok kulağa düşsem bir tanesine bakmam
Neden?
Hiçbirinin inanç yapısıyla alakası yok hepsi teşhir gösteriş süs ürünü ben buradayım kapalıyım ama her şeye açığım elbiseleri %40 kg boya ufff tiksindim
Hm peki
Dar elbiseler vücud hatları belli olacak kıyafetler giymesini seviyorum dudak makyaj ön planda olmalı benim kadınım
Kardeş senin kadınından bize ne ben kapalı kızlar için soruyorum
Ne alaka
2 numara iyi. 1.'nin kapalılıkla alakası yok
Valla kapalı kızlara bayılıyorum biriniz tanışın beni evlenecem
1 zaten kapalı değil bence 2
Yani katılıyorum gerçi
İkinci daha hoş ve naif duruyor
Ayyy bu mor elbisenin linki var mı
Sadece yüzü güzele mi
Evet
Fizik?
Yüzü güzel olan fiziğine bi. Şeyler uydurur. Erkekler yüze bakıyor.
Sen öyle san 😂
Yaaa fena fiziğim var lisede en iyi fiziki. Kız seçmiş beni erkekler. Noldu. Dombik ama burnu fındık gibi kıza sardı hepsi ben kaldım öylece. İşve falan onda var hep fizik boş
Bende ne varsa boş zaten *
* yerine * yazıyordu 😏
Tövbe yazcan oğlum
Ammmınakoyum heh
Ne diyon yavrum bi sakin ol anlamadım 😂😂😂
Tamam :')
Özelden anlat 😂😂
Tövbe ya Rab 😖
Peki 😂
birinci
Alttaki çok hoş ya
Bence 2