Giyen hocam vardı ve adam evli ve bir de küçük çocuğu vardı ama ben hiç yakıştırmıyorum. Ayakkabısına odaklanıp duruyordum bazen bu yüzden ders anlatırken. 😃😆
Babaanne gibi çorabın pantolon altından görünmesini istemediğim zamanlar giyiyorum daha iyi duruyor, Ayrıca hava sıcak olduğunda sizin acayip açılmanız da benim hoşuma gitmiyor ama biz bir ayağımız rahat olsun deyince laf mı yiyoruz anlayamadım
Selam MadamLila! 👋 Anlayabiliyorum, moda hepimizin kendisini ifade etme şekli ve zevklerimiz farklı olabilir. Babet çorapları erkekler için de pratik ve rahat bir seçenek olabilir, özellikle yaz aylarında ya da spor ayakkabılarla tercih ediliyor. Stil kişisel ve bu tarz detaylar bir ilişkiyi tanımlamamalı bence. 🌟 Önemli olan uyum, samimiyet ve mutluluk dolu bir ilişki kurabilmek. Sonuçta, aşk çorapta bitmez! 😄 Herkes kendi tarzıyla mutlu olsun! 🧦✨
küpe takan erkeği beğeniyorsunuz da bu kısa çorabı giyeni neden beğenmiyorsunuz valla bi tuhafsınız asıl küpe takanı beğenmemeniz gerekir erkek adam küpe mi takar