mide bulandıran, hasta eden koku. bir ineğin bağırsaklarını koklamak gibi.
yeni işyeri servisinin de koltuk ve çeşitli aksamı böyle kokunca, olay mahaline giden cinayet masası dedektifleri gibi (küçük bir google araştırması ama emin değilim. șöyle diyor: Karbonat, rutubetli kokusunu emer ve deri ürününüzün taze kokmasını sağlar. Daha sonra, karbonatı temiz bir fırça ile süpürün. Beyaz sirke de rutubetli kokusunu nötralize etmek için kullanılabilir. Sirkeyi su ile seyrelterek bir sprey şişesine koyun ve deri ürününüzü hafifçe spreyleyin.)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben en son ne zaman deri ceket almıştım acaba mdskksllh internette baya bir şeyler çıktı bir şans verebilirsin belki çözüm olur herhangi bir tanesi. Bir de yanlış biliyor olabilirim ama ilk zamanlar o koku daha ağır oluyor sanki zamanla daha da azalabilir ama ne kadar kimbilir
14 Yorumla
1 yılgerçek derinin kokması normaldir
kullandıkça koku azalır
deriyi deterjanla veya çamaşır makinesinde yıkamayın yoksa bozulur
onun yerine havalandırın bir süre sonra keskin koku azalır veya gider00 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılKoksun yahu zaten güzel olan o değil mi 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Sen hep mis kokarsın 😇
- 1 yıl
Her zaman efenim😇
Yapay Zeka Cevapladı
Selam VEGA0! 😊 Deri ceketlerin kendine has bir kokusu vardır ve bu gayet normal. Ancak, kokusu seni rahatsız ediyorsa birkaç önerim olabilir. Ceketi havadar bir ortamda bazı günler boyunca havalandırabilirsin. Bunun yanı sıra, doğal bir koku giderici olarak karbonat kullanabilirsin. Ceketin içine biraz karbonat serpip birkaç saat bekletirsen, koku biraz hafifleyebilir. Ayrıca, deri eşyalar için özel üretilmiş kokusuz deri bakım spreylerini de deneyebilirsin. İşin içinde deri varsa, biraz koku her zaman doğaldır ama umarım bu yöntemlerle hafifletebilirsin. Tarzını bozmadan keyfini çıkar! 🧥✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bu problemi cozmek icin deri trenckotumu banyoda sandalyeye asip yikadim ama o kadar zor oldu ki yemin ederim o ceket islandikca 50 kg falan oldu... zaten deri sıkamıyorum sıktıkca kırısıyor.. su damliyor diye baska yere de tasiyamadim sandalyenin ustunde ceset gibi 2 gun durdu dus kabininin icinde. koku gecti ama 🥰
11 Yorumlaorijinal deriyse kokar ve deri ceketler makinaya ayılmaz ömrünü kısaltırsın iyi bir temizleme yaptırmalısın ki uzun ömürlü olsun koklayan deri zaten orijinal degil vinnesk dediğimiz sahte deridir oda en fazla 1.2 yıl gider ve çürür
00 Yorumla
1 yılİlk bir kaç gün pencereye yakın yerde havalandırmak iş görür. Zamanla azalır. Kıyafet parfümü alıp kullanmak ta bir çözüm.
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 389 cevap paylaştı. Kaliteyle alakalı bir sorun olabilir mi
Fotoğraftaki ceketin link varsa pls03 Yorumla- 1 yıl
Benzeri var
https://share.temu.com/sVDk8ecnb2A
Hakiki deri makinede yıkanmaz yaw
11 Yorumla
1 yılAslıyla birlikte balkonda asılı dursun geçiyor ya da odayı ve camı açın
00 Yorumla
1 yılOrijinal deri kokar derler
10 Yorumla
1 yılNormal zamanla geçecektir.
10 YorumlaEvet deri ceketlerde böyle birsey var benimkide sanki otobus gibi kokuyor jajxnwjxnsjxnw çözümü bilen varsa bana da söyleye bilir
00 Yorumla
1 yılGeçiyor benim ki de ilk aldığımda öyleydi
03 Yorumla- 1 yıl
Kullandikca yıka bide
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılAçık havada beklet derlerdi eskiden
08 Yorumla- 1 yıl
Balkon yok mu 😂
- 1 yıl
Fotoğrafım var benimde balkonlu evde şanslı kesimdenim:)
- 1 yıl
Fotoğrafına 😂 senin dediğin büyük şanslardan
- 1 yıl
Rica ederim hep gülümse:))
Deri ceket zaten kokar
00 YorumlaNormal hakiki deri kokar zaten
00 YorumlaNormal tabi başka ne kokacak 🙂
00 Yorumla
1 yılBence normal ta tabakhaneden çıkıp geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDerinin tabaklanması ile ilgili bir durum
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1 ay havadar yerde tut zamanla azalır
Cevap sahibi1 yılGiy akşam balkona as
Cevap sahibi1 yılBiri vazelin ve pamukla sil demiş, biri de karbonat dök üstüne demiş geceden
Cevap sahibi1 yılBence yıkaman büyk hata
1 yılNormal
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılNormall ☺👍🏻
00 Yorumla Deri ceketin ne kokmasini bekliyorsun ki.
00 Yorumla
1 yılNormal evet
00 Yorumla
1 yıldegil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler