arkadaşlar ben demin burda soruları okurken ten kokusu sorularını okudum da aklıma geldi acaba nasıl kokuyor benim tenim ? bunu yabancı gibi nasıl hissedebilirim sizce ? sanki benim kokum başkasına aitmiş onu değerlendirmek istiyorum anladınız umarım hatta eminim ki bunu merak eden çok kişi vardır aslında.
kıyafetlerinin kokusuna bak yazmayın daha net daha mantıklı şeyler duymak istiyorum kıyafet koklamak çok akıllıca ama olmuyor ben alamıyorum yine. direkt başkasına nasıl kokuyor onu öğrenmek istiyorum ben denedim olmadı ama siz deneyin sabah uyanır uyanmaz avuç içinizi kokladığınızda bu koku başkalarının aldığı ten kokunuzu barındırıyormuş ... bu tip öneri varsa yazın bakalım
kıyafetlerinin kokusuna bak yazmayın daha net daha mantıklı şeyler duymak istiyorum kıyafet koklamak çok akıllıca ama olmuyor ben alamıyorum yine. direkt başkasına nasıl kokuyor onu öğrenmek istiyorum ben denedim olmadı ama siz deneyin sabah uyanır uyanmaz avuç içinizi kokladığınızda bu koku başkalarının aldığı ten kokunuzu barındırıyormuş ... bu tip öneri varsa yazın bakalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer