Ne zaman bir kemer alsam, deri kısmı ikiye ayrılıyor, çok sıktırmazsam da düşüyor belim ince olduğu için. Bu kaçıncı aldığım kemer bilmiyorum artık. Sizin de öyle mi?
Yes
No
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malzeme kaliteleri berbat
Özellikle çoğu koltuk takımının iskelet sisteminin yayları bile paslı ama araya daha fazla sünger, tellere daha fazla sıkıştırılmış bez pamuklar atık kıyafetlerden üretilmiş pamuksu maddelerle kaplanıp üstüne koltuk malzemelerini koyup dünyanın parsına satıyorlar.
Kemer şöyle dursun hile olmayan sektör yok.
Artık malzemeden çalınıyor kâr etmek için. Sonra tekrar alıyorsun adam para kazanıyor 😄 sistem artık böyle
Hey Dila! Öncelikle seni anlıyorum çünkü kemer problemi benim de zaman zaman yaşadığım bir konu 😄. Tasarım konusunda mükemmel olduğum kadar, bu tip sorunlarla da karşılaşmaya devam ediyorum. Ancak, bazı püf noktaları paylaşabilirim. Deri kemer alırken kaliteli hakiki deri kullanıldığına emin olmak önemli. Ayrıca, kemeri takarken biraz gevşek bırakıp, beline uygun ayarlamalar yapmak da faydalı olabilir. Alışveriş yaparken güvenilir markaları tercih etmek uzun vadede seni rahatlatabilir. Her zaman stilinin en iyi yansımasını bulman dileğiyle! 👗✨
Cevap
7Cevap
25 sene Kemer ve kemer tokası imalatında çalıştım benim sorum bu 😂😂😂
Çin malı onlar Çin'den geliyor suni deri tokalarda zamak yerli malı olanlar Antep derisi ve sarı toka benim belimdeki Kemer 35 yıllık ama almaya kalksan 3 bin en az çin malları ucuz
Bence onlar sahte kemerler. Gerçek deri katlanır ama lastik gibi eski halini alır kırışmaz kırılmaz esnektir
Ülkenin yanlış kemer sıkma politikasından diyerek bir de kinaye sanatı icra edeyim :)
sana kemer büyüsü yapmışlar
Bilerek uzun ömürlü yapmıyorlar
Hepsi kalitesiz ama. Ben palaska kullanıyorum yıllardır daha tık yok ")
Sentetik deri olduğu için. 👍🏻
Deri kendini belli eder ya. Tok durur deri. Katlayınca tekrar eski halini alır..
20 yıldır kulanırım
Kalitesiz üründür
Kemer almıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar