Nivea ürünlerine bayılıyorum, hem kaliteliler hem de her cilt tipine uygun seçeneği bulunuyor. Ürün yelpazesi geniş olan bir marka olduğu için ihtiyaç duyduğum ürünü kolaylıkla bulabiliyorum. Bugüne kadar da memnun kalmadığım bir ürünü olmadı desem yeridir :D
Nivea Mavi Kutu Yüze Sürülür mü?
Nivea Mavi Kutu Yüze Sürülür mü?
Nivea'nın tüm cilt tipleri için uygun olan ürünüdür. Genellikle ellerin kurumaması için kullanılır, nemlendirmesi çok iyidir. Ancak yüz için de kullanılabilir, zaten bu el ve vücut kremidir. Yağlı his vermediği, kolayca yedirilebildiği için benim de severek kullandığım, çantamdan eksik etmediğim bir üründür :D Genellikle minik olanından alıyorum, hem yer kaplamıyor hem de ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Ben dudak balmım kalmadığında gece yatmadan önce ince bir tabaka halinde dudaklarım için de kullanıyorum.
Nivea Mavi Kutu Krem Kullananların Yorumları Neler?
Nivea Mavi Kutu Krem Kullananların Yorumları
Klasik bir krem olduğu ve her cilt tipine uygun olduğu için kullananlar tarafından çok seviliyor. 4 mevsim kullanıma uygun ancak soğuk havalarda cildimiz daha fazla çatlamaya, kurumaya müsait hale geliyor. O yüzden daha fazla özen göstermeliyiz ve Nivea cildin nem ihtiyacını tamamen karşılayan bir kremdir :) Kullananların yorumları şu şekilde:
Bunu evde sürekli bulunduran ve nerdeyse ekmeğe sürüp yemediği kalan üçüncü jenerasyonum. Anneannem, annem, şimdi de ben bu kremi tepe tepe kullanıyoruz. Ben makyaj temizleme, dezenfeksiyon ve yıkamadan zımpara gibi olan zavallı cildimin kendine gelmesi, yatarken ayaklarımın nemlenmesi, tırnaklarımın beslenmesi, ufak yanıkların yaraların iyileşmesi falan gibi tüm şeyler için kullanıyorum. Ne zaman başka kreme geçsem hemen ellerim yıkamadan dolayı çatlamaya başlıyor.
Sürekli kullandığım bir krem yılda 2 kutu bitiriyorum ve cilde gayet iyi geliyor favorilere atıp bekliyorum indirimde gördüğümde de alıyorum.
Yılların hiç değişmeyen kremi çok seviyorum aşırı iyi nemlendiriyor çoğu nemlendirici denedim hep sivilce yaptı ama niveanın yeri çoook ayrı mükemmelsin nivea.
Benim gibi cilt yapısı kuru olanlar için çok ideal bir ürün. Özellikle kış ayları için çantamda devamlı olarak en küçük boyunu taşıyorum. Ürünün fiyatı boyutuna göre çok uygun.
haaaaa cahilligime ver :) ben sana mesaj atsam böyle fikir alisverisi bakim hakkindaki düsüncelerimizi kullandigimiz ürünler hakkindaki fikirlerimizi paylasabilirmiyiz? :)
Nivea mavi almanya ve euda yasaklandı icerisinde kadinlik hormonunu degistiren bir yapi bulunmuştu yanlis hatirlamiyyorsam hatta beyaz ambalaj o olaydan sonra çıkmıştı nette arastiriniz...
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
yoo yasak degil ben almanyadayim ve gecen gün gördüm dm de rossman da heryerde satiliyor.
Ben 10 yıl kullandım yüzüm çok kuruydu ve bütün nem ihtiyacımı 10 yıl karşıladı. sivilve mivilce hiçbşy yapmazdı bende. sonra içki içtim ve cildim bozuldu, nıveadan şüphelendim ve aynı zamanda içkiyide bıraktım fondöteni değiştirdim, bepanthene, topıcrem, gibi nemlendiriciler kullandım 1 yıl. ama cildim hala tam düzelmedi, ben tekrar nıvea kullanmaya başladım bakalım ne olacak merak eden varsa sorsun 1 2 haftaya belli olur Emektar nıvea bakalım faydamı ediyor zararmı
Sürülür evet benim devamlı kullandığım bir nemlendiricidir herhangi bir zararı yoktur sürülmesinde aksine yüze faydası oldukça fazladır kullanmanızda bir sakınca yoktur yani
Sürülür evet benim devamlı kullandığım bir nemlendiricidir herhangi bir zararı yoktur sürülmesinde aksine yüze faydası oldukça fazladır kullanmanızda bir sakınca yoktur yani
kullanmamanı tavsiye ederim. hatta ben uzun bir süredir nivea krem kullanmıyorum. oysaki kokusuna nemlendiriciliğine bayılırdım. kadınlık hormonlarını artırdığına yönelik haberler çıkmıştı bir ara. 1 ay kadar ellerimde kullandım ve kollarımda elimin üzerinde pek kıl olmazdı benim ama bu 1 aylık süre sonunda el bileğimden elime doğru siyah kıllar çıkmaya başladığını farkettim. çıkan haber ne kadar doğru bilemem ama ben kullanmayı bıraktım.
Nivea Creme her yüz tipi için uygun olmasıyla beraber, el, yüz vücut bakımı için kullanılan çok yönlü bir kremdir. Bu bilgiyi Nivea'nín kendi sitesinden edindim.
En İyi Cevaplar