İnternet & Teknoloji Mavi tik geldi de ne işe yarıyor acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnstagram mavi tik ne halta yarıyor? Sizin için anlamı ne? Güncellemeler1 yıl Bana mavi tik gelmiş bakalım ne işe yarayacak Mavi tik geldi de ne işe yarıyor acaba? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bir işe yaradığı yok. 0 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayırlı olsun bişeye yaramıyoe bence gösterilen sadece 😂😂 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Baktım öyle bi ekstrem değişiklik de yok yani. Böyle falan mı ünlülük. Basit bir sembol sonra tanınmış kişi 😁 Yorumla sugarrirem 1 yıl Güzel işte sanırım takipçi sayısına göre çıkmaya başladi Yorumla Soran 1 yıl Bi kaç tane yabancıda da görmüştüm öne çıkan ve gönderi de gazete haber manşeti vardı ama takipçi 4 5 bin falandı Yorumla sugarrirem 1 yıl Hmm Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla sugarrirem 1 yıl Ben olsam sevinirdim ahahah Yorumla Soran 1 yıl Yerime sevin ya. Benim beklentiler böyle küçük değil ki Yorumla sugarrirem 1 yıl Ahahahahha bende beklemem yani Yorumla Soran 1 yıl Eskiden 190 bin takipçili hesabım vardı hikayeme mavi tikli birileri bakınca çok sevinirdim aq Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Parami verdin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır parayla da mı alınıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet nasil aldi tiki Yorumla Soran 1 yıl Doğrulanmış hesaba geç vardı kimlik bilgilerimi istedi bazı göndermiştim bi hafta falan oldu galiba Yorumla Soran 1 yıl Bu günde bildirim gelmiş hesabınız doğrulandı diye baktım cidden gelmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takipcin kac Yorumla Soran 1 yıl 8 bin falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir işe yaradığı yok.
Hayırlı olsun bişeye yaramıyoe bence gösterilen sadece 😂😂
Baktım öyle bi ekstrem değişiklik de yok yani. Böyle falan mı ünlülük. Basit bir sembol sonra tanınmış kişi 😁
Güzel işte sanırım takipçi sayısına göre çıkmaya başladi
Bi kaç tane yabancıda da görmüştüm öne çıkan ve gönderi de gazete haber manşeti vardı ama takipçi 4 5 bin falandı
Hmm
Öyle
Ben olsam sevinirdim ahahah
Yerime sevin ya. Benim beklentiler böyle küçük değil ki
Ahahahahha bende beklemem yani
Eskiden 190 bin takipçili hesabım vardı hikayeme mavi tikli birileri bakınca çok sevinirdim aq
Enayi avlamaya yarıyo kanka
Bir işe yaramıyor
Parami verdin
Hayır parayla da mı alınıyor
Evet nasil aldi tiki
Doğrulanmış hesaba geç vardı kimlik bilgilerimi istedi bazı göndermiştim bi hafta falan oldu galiba
Bu günde bildirim gelmiş hesabınız doğrulandı diye baktım cidden gelmiş
Takipcin kac
8 bin falan