BLUETOOTH KULAKLIK ÇALIŞMIYOR?

Merhabalar, internet üzerinden sipariş vermiş olduğum Jite markalı, m19 modele sahip bluetooth kulaklık bugün elime ulaştı fakat şarjını doldurmuş olmama rağmen, kulaklığın sol tarafı ile sağ tarafı arasında eşleşmezlik var ve sağ tarafı şarj kutusundan çıkarttığımda hiçbir şekilde ışığı yanmamakta, oysa şarja takarken hem kırmızı hem de mavi ışığı yanıyor. Bu kulaklıkları her şekilde eşleştirmeyi denedim, hatta sıfırladım fakat işe yaramadı. Ben de bu sebeple sol kulaklığı kullanmaya devam ederken, sağ kulaklığı bir kenara kaldırdım ve pilinin bitmesini bu sayede en azından eşleştirebilmeyi diliyorum. Ne yapabilirim, ne önerirsiniz? Mesela sağ taraftan şarja taktığımda her ikisinin de şarj olması için gösterge ışığı yanarken, sol için bunu yaptığımda ışık falan yanmıyor (çalışan taraf sağ) yani burada bile eşleşmezlik var. Fakat ikisi de sorunsuz, ışığı yanarak şarj oluyor. Tek sıkıntı birisinin çıkarttığımda ne bağlanmak için ışığının yanıyor oluşu, ne de kullanabiliyor, eşleştirebiliyor oluşum. Tamamen kapalı bir şekilde bir kenarda bekliyor, birkaç aya pili tükenecek belki o zaman eşleşir :(

BLUETOOTH KULAKLIK ÇALIŞMIYOR?