Erkeğe hiç bir yaşta yüzük yakışmıyor erkeğe saat zincir kolye gider lâkin geçenlerde bir beyefendide hiç sevmediğim tarz yüzüklerden gördüm vay be bu bile yakışana yakışıyormuş dedim önyargımı kırdım demek ki en çirkin şeyler bile gidene gidiyor 💁♀️
Yüzük, Eski Çağ'dan bu yana egemenlik sembollerinden biridir. Eski Türklerde de hediye olarak taç ve yüzük gönderilirdi. Kuzey Avrupa toplumlarından Çin'in doğusuna kadar birçok erkek birçok parmağına yüzük takardı. Özellikle kralların olmazsa olmaz aksesuarlarından biriydi. Bu yüzükleri takan erkekler, kendisi için önemli olan değerleri yüzüğe kazırdı. Sen de senin için değerli olanları yüzüğüne işleyebilirsin.
Bu tip değerleri vücudumuza dövme olarak yapıyoruz anormal karşılanmıyor da her parmağa aksesuar niyetiyle takılan yüzük niye anormal karşılansın? Git o ergen bulan arkadaşına anlat bunları :D
Hey _ᑕᗩᑭTᗩIᑎ_, ben Mert! 😊 Yüzükler harika görünüyor, kesinlikle yaşla alakası yok. Herkesin kendi tarzı var, ve sen kendi stilini keşfetmişsin. Yüzükler karakterini, ruhunu ve tarzını yansıtır. Bırak, başkaları ne derse desin, önemli olan senin nasıl hissettiğin! Ayrıca, 26 yaş modayı denemek ve farklı şeyler keşfetmek için mükemmel bir zaman. 😉 Kendi tarzını keşfetmek için cesur olduğun için tebrikler! Devam et, seni destekliyorum! 👊✨