Moda & Stil 22 yaşında bir erkeğe, bu tarz kıyafetler çok mu olgun kaçar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar sevgilim genc isi degil ben oyle giyinmem dedi ondan sordum 22 yaşında bir erkeğe, bu tarz kıyafetler çok mu olgun kaçar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Kumaş pantolon yerine siyah veya lacivert kot daha sık durur bence bu kombine. Ama tişört içeri sokulmuş olmayacak dışarda olacak 0 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl O pantolon, pantolondaki o paçalar altındaki ayakkabı :P 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani mesela diyoruz, illa bu kiyafet olacak degil tarza odaklanin Yorumla Hz_Joker +1 yıl Pembe pamuk şekeri eksik. Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Peki sence bjnu kaç yaşındaki erkek giymeli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence kendine yakisan herkes giyinmeli ama 17 20 yasindaki cocuga da yakismaz Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Hmm anladım daha bir olgun işi diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ya sevgilime giyin diye ima ediyorum bu ne yasli isi diyo Yorumla
Eylls5 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Normal bence ama krem pantolon falan daha iyi gidiyor bence 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç te bile gayet yaşına uygun bir kombin. 0 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayır kaçmaz, gayet spor bi kombin giyilebilir 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi bende böyle giyiniyorum arada 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yioo iyi duruyo tabi kumaş pantolon seviyosa 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baya iyi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoo gayet iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kumaş pantolon yerine siyah veya lacivert kot daha sık durur bence bu kombine. Ama tişört içeri sokulmuş olmayacak dışarda olacak
O pantolon, pantolondaki o paçalar altındaki ayakkabı :P
Yani mesela diyoruz, illa bu kiyafet olacak degil tarza odaklanin
Pembe pamuk şekeri eksik.
Peki sence bjnu kaç yaşındaki erkek giymeli
Bence kendine yakisan herkes giyinmeli ama 17 20 yasindaki cocuga da yakismaz
Hmm anladım daha bir olgun işi diyorsun
Ya sevgilime giyin diye ima ediyorum bu ne yasli isi diyo
Normal bence ama krem pantolon falan daha iyi gidiyor bence
Kıyafet olgun olmadığı için kaçmaz.
Hayir niye olgun kacsin
30 üstü gibi duruyor
Hiç te bile gayet yaşına uygun bir kombin.
Hayır kaçmaz, gayet spor bi kombin giyilebilir
Bence bunun 26 sı var
hayır bence tam yaşı zaten
Evet biraz olgun
Gayet iyi bende böyle giyiniyorum arada
yioo iyi duruyo tabi kumaş pantolon seviyosa
23 yaşında giyiyordum ben bunu
Normal, pantolonu kot ya da bej renk giyebilir.
Hayır ya güzel
gayet iyi ya
Yoo bence gayet efendi durur
Bence iyi yani
Baya iyi
Yoo gayet iyi
Bence çok şık sade
Bence kaçmaz gayet güzel
kötü bu direkt
Niye kaçsın
Olmuş
Yooo