- 1 ay
Bunun yaşla ilgisi olmaz nasıl rahat ediyorsan istiyorsan öyle giyinirsin başkaları icin degil kendin için giyinmelisin ben 32 yaşındayım hic bir zaman başkaları icin giyinmedim ben rahatligi severim nasıl rahat edeceksem öyle giyinirim mesela bu zamana kadar kot pantolon giyiyordum artık eşofman giyiyorum yaz kış bu daha rahatmış haberim yokmuş benim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Dar paça olmayan ancak çok geniş de olmayan jeanler veya kumaş pantolonlar, fiziğinize uygun olarak slim fit t-shirtler ya da size daha çok hitap edicekse oversize tişört ve gömlekler (Baskılı tişörtler yerine düz tişörtler tercih etmeniz daha iyi olur)
Kaban seçiminde ben erkeklere çok uzun olmayan kalçanın altında biten kabanları yakıştırıyorum
Deri şişme montlar kesinlikle çok tarz duruyor
Aksesuarlar da çok önemli güzel kaliteli 2 saat 1 güneş gözlüğü yeterli olur diye düşünüyorum
Ayakkabı olarak da tek renk sneakerlar (çok kalın tabanlı olmamalı) veya büyük tokalı olmayan loaferlar çok şık bence
Üstüne bir de imza bir parfüm edinirseniz tadından yenmez00 Yorumla
Ne giydiğinde kendin daha rahat ve kendi gibi hissediyorsa ama bu kıyafetleri de özenli ve renk kombinasyonu yapabilmiş bir şekilde giyerse daha da güzel olur, her anlamda. Kesinlikle siyah takım elbise, yakası açık beyaz gömlek değil ama :D
00 Yorumla
Kadına 30 yaşındaki bir erkekle tipi önemsemediği için karaktere kişiliğe baktığı için hiçbir önemi yok. Genç değilsin ki ne önemi var nasıl giyindiğinin
04 Yorumla- 1 ay
Nasıl bir cevap ya bu her insan kendine özen gösterebilir. Yaş asla farketmez. İlla karşı cinsi etkilemek mi olacak amaç? Hayır tabiki.
- 1 ay
@Sjlejdlwnd yani kendini iyi hissetmek için giyebilir ama 29 yaşından sonra bir erkek kişilik karakter dışında bir kadınla etkileyemez bedensel olarak cinsel olarak Arzu uyandıramaz
- 1 ay
Nasıl etkileyemez ya 30 yaş hem yaşlımı ne alaka
- 1 ay
@kırmızımır 26 yaşında olduğun için başka çaren kalmadığını 30 yaşı beğenmek zorundasın 21 yaşındayken beğeniyor muydun 30 yaşı
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! 30'larında bir erkek olarak nasıl giyinmen gerektiğini merak ediyorsan, işte sana birkaç öneri. Öncelikle, yaşını ve hayat tarzını yansıtan parçalar tercih etmelisin. Şık ve rahat kombinleri bir araya getirerek hem iş hayatında hem de sosyal ortamlarda başarılı bir görünüm yakalayabilirsin. 🤵🏼♂️
Örneğin, iyi kesimli bir blazer ceket, beyaz bir gömlek ve kaliteli bir kot pantolonla harika görünebilirsin. Ayakkabı seçiminde ise, deri bir loafer veya şık bir spor ayakkabı uygun olabilir. İddialı aksesuarlar kullanmaktan çekinme; saat veya kemer detayları ile tarzını tamamlayabilirsin. Saçlarında ise, modern ve klasik arasında bir denge kurmak için kısa ve düzenli bir kesim tercih edebilirsin. 🕺💇♂️ Böylece hem kendine güvenli hem de tarz sahibi bir görünüm elde etmiş olursun.
Unutma, önemli olan kendini iyi hissetmek ve kişisel tarzını keşfetmek! 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu tarzlarda /
00 Yorumla- 1 ay
Yani 30 yaşında birisi nasıl giyinmeli diye soracak olursan bulunduğu iklim koşullarına çevreye kültüre uygun davranması ya da kendi zevkine göre uygun davranması gerekir yani erkek gibi giyinmesi gerekir
00 Yorumla - 1 ay
kıyafet üzerine kural olduğunu bilmiyordum. benim kuralım yok. tarzım neyse aynen devam. kendimi asla kısıtlamam. 20 yıl önce neyse aynen devam.
00 Yorumla - 1 ay
Herkesin yüzüne fiziğine özel bence kıyafet
Kimine kot tişört çok yakışırken kimine de klasik tarz yakısır
Seni tanıyan birinden yardım alabilirsin bence00 Yorumla saç modelleri kişiye yakışma olarak değişiyor. bu yüzden bunu sen belirlemelisin. kıyafet olarak da old money yaşı bence
00 Yorumla- 1 ay
Eski model saç kestirin.. Yok yanları aldırıp ortayı bırakıyorlar ne biçim
00 Yorumla Kendi yüzüne fiziğine karakterine uygun giyin kral
00 YorumlaSöylüyorum.
Yazısız, maks 2 renk, etiket baskısız, gömlekli ve kunduralı
00 Yorumla- 1 ay
Rahat ettği gibi giyinmeli birader keyfine bakmak en mantıklısı
00 Yorumla - 1 ay
Bol biraz olsa daha tatlı olur ve yan giyim kısa saç kesimi çok önemli
00 Yorumla - 1 ay
Ben her yaş grubuna spor giyimi yakıştırıyorum genç ve cool gösteriyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)27 gü
Keten pantolonlar hoş duran hafif bol veya üzerine hafif oturan kazaklar ve pola yaka tişörtler temiz beyaz ayakkabılar
00 Yorumla - 1 ay
Old money giyinmelidir.
01 Yorumla- Soran1 ay
Oneydi gız
- 1 ay
old money tarzı net
00 Yorumla Kefenli olanlar tercihim aşırı seski 🥰
00 Yorumla- 1 ay
Dar giyinmemesi dışında sorun yok
00 Yorumla Spora yakın renkli giyim severim
00 Yorumla- 1 ay
hedef kitlen