Moda & Stil İnci bileklik/kolye erkeğe yakışır mı? charliecasper Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kolyesi hoşuma gidiyor ama inciyi kızlar takar diye bi saçmalık da var İnci bileklik/kolye erkeğe yakışır mı? Cevapla Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bence yakışır kanka bende takmak isterdim valla güzel duruyor boyunda falan özellikle omuzların geniş ve trapezlerin gellişmişse efsane olurrrrrr 1 3 Yorumla SupremexGOD +1 yıl Kanka fotona baktım da sana baya yakışır boynunda güzel durur bence Yorumla charliecasper +1 yıl Teşekkür ederim knkm Yorumla SupremexGOD +1 yıl rica ederim aga Yorumla
herzmanhaklıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aslında bu algı yanlış inci güzeldir herkes takabilmeli sen gönlünce rahat tak 0 1 Yorumla charliecasper +1 yıl Bence de güzelliğin kadını erkeği yoktur düşünce yapısı by Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Derhal onu aldığın yere bırak evlat mı erkeğe yakışmıyor reyiz 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aman Allah'ım lütfen hayır 🥺 1 1 Yorumla charliecasper +1 yıl İnci lan bu bu kadar şaşırmana gerek yoktu skakxnsm Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl erkek adamın karıyla kızla işi olmaz moruk 2 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Saçmalamanın hoşuma gittiğini fark ettim. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Cok feminen duruyor ben tercıh etmezdım 1 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel şaka sevdim , ne gördüm ben az önce ya :) 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Sen kendine yakıştırıyorsan tak gitsin 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ürkütücü. 0 2 Yorumla charliecasper +1 yıl Ne alaka Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl hissettiğimi söyledim. alakası bu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence yakışır kanka bende takmak isterdim valla güzel duruyor boyunda falan özellikle omuzların geniş ve trapezlerin gellişmişse efsane olurrrrrr
Kanka fotona baktım da sana baya yakışır boynunda güzel durur bence
Teşekkür ederim knkm
rica ederim aga
Aslında bu algı yanlış inci güzeldir herkes takabilmeli sen gönlünce rahat tak
Bence de güzelliğin kadını erkeği yoktur düşünce yapısı by
Derhal onu aldığın yere bırak evlat mı erkeğe yakışmıyor reyiz
Aman Allah'ım lütfen hayır 🥺
İnci lan bu bu kadar şaşırmana gerek yoktu skakxnsm
Yakışıyor bence erkeklere
erkek adamın karıyla kızla işi olmaz moruk
Saçmalamanın hoşuma gittiğini fark ettim.
Vay bacım, ne zaman döndün?
Cok feminen duruyor ben tercıh etmezdım
Güzel şaka sevdim , ne gördüm ben az önce ya :)
Sen kendine yakıştırıyorsan tak gitsin
ürkütücü.
Ne alaka
hissettiğimi söyledim. alakası bu.
Yakışmıyor
Kendine yakıştıran herkese yakışır
Kadınsı gibi
Ben erkeğe yakıştıramıyorum pek.
Yakışmaz