Peluş çanta alacaktım sonbahar için hoşuma gitti. Annem hadi kızım ordan napcan bunu sen çocuk musun? Dedi 🙄 haklı mı? Sizce de çocuksu mu?

Hayır. Çoğu kişiye göre öyle olabilir belki ama çok tatlı ve takılabilir bence. Ben de paylaşmıştım peluş çantalar en güzeli 😇💖🌸 Özel iş ortamı gibi yerlerde yine normal kullanırsın ama dışarıda günlük olarak peluş çanta takılabilir bence.
Teşekkür ederim 🙏
Bu çantalar pek kullanmıyorlar, sanırım her mağazalarda satılmıyor. Yani biraz çocukça gibi duruyor.☺ senin hoşuna gittiyse alabilirsin herkesin zevki farklıdır.
Sen nasıl kibar görüş yapan birisin ya☺️
Ben teşekkür ederim 🙏😍
Bence değil
İyi güzel de şu ülkede neden çocuk olmak hep anormal karşılanır anlamam. Zaten anlamak da istemiyorum. İnsanların saçma sapan kişilere yapıştırdığı damga bence.
Cevap
18Cevap
Yok be gayet hoş gadası
Hayır kış mevsiminde kullanırım siyah ve krem rengini
Ben de kışın yağmur yağıyor. Islanır diye düşündüm o yüzden
Kombine bağlı biraz da, ve çantanın modeline.
Bence burada çocukça olan şey yetişkin bi insan olmana rağmen hala annenin giyim kuşamına karışmasına izin vermen
İzin vermek değil fikrini söylüyor sadece 😃
İzin verip vermeyen annen değil zaten sensin. Annen karışıyor, "bu ne sen çocuk musun takma" diyor sen de buna izin veriyosun
Hayır ben kullanıyorum çok güzel oluyor kışın
Ben kendimr alacagim. Peluş her şeyi alırım zaafım var
Bazı kombinlere çok yakışıyor. Nasıl hissetmek istersen öyle ol etrafı umursama 🥰
Çocuksu evet ama sevimli oluyorlar gel al beni diyor resmen peluşlar
31 yaşında biri için normal değil bence ama şiirin ve panik biri isen yakışa bilirler ama geçmişte kalmış gibi hissettim şu an gerek var mı ama içindeki çoçuğu dinle bence...
Ya çocukça olduğundan değilde benim zevkime hitap etmiyor hele yazın hiç kullanılmaz birde öyle yazın kullananları görünce fenalık geçiriyorum
Her kadının kendi tarzı, kimi peluş sever kimi deri sever kimi kumaş sever. Ruha hitap etmesi önemli. Bana deri ve spor malzemeler hitap ediyor 😃
Ben oyuncakçıdan oyuncak alıyorum :D nerf silahım ve lego setlerim var.
İsterse çocukça olsun, ben istiyorsam alırım. Konu kapandır baBBaaaaaa!
Kişinin zevkeri ve renkleri tartışılmaz. Sana hitap eden şey hoşuna gidiyorsa , çocuksu ya da değil? Senin için ne fark eder.
Üniversiteliler bile kullanıyor kampüste bence tatlı
Ne yapsam çok genç durduğum için artık çocukça olayını saldım, sevimli ne bulsam alıyorum😂
kazık kadar kadinin pelus cantas çocukça giymesi felan pedofiliyi çağrıştırıyor. toplumda bana gore böyle.
kadin dediğin kadin olur.
beğeniyorsan al çocukça falan değil tarzın bu sekilde sonucta
Sen kendini nasıl hissediyorsan öyle olsun
Bence çocuksu drğil, neden çocuksu olsun ki?
Değil
Hayır zevklere göre değişir
Evet annen haklı
Alakası yok bunu kim uydurdu 😁 harikalar
Yok be neresi çocuksu bence çok tatlı
Hayır ben kışın kullanırım ve çocukça durmuyor
Yoo niye olsun ki
Ayda yilda bir guzel kombin için kullanirisn cok kullanışlı degildir toz tutar kolay kirlenir temizlemesi zordur islanir vb...
Sigara içen birisinde garip duruyor
ya ne alakasiii varrrr bayilirim beeen
Hayır ne alaka? - bende almayı düşünüyorum.
Hayır çok tatlış bence 💕
Yoo ne alaka
Ben sevmiuorum
Ne alakası var.
Biraz evet
fazlasıyla çocukça
bazıları öyle bazıları değil
Bana sexsi geldi
ben seviyorum
Hayır
Bence çok tatlı
değil