Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Bence kurdele toka takman hiç çocuksu değil, aksine sana çok zarif ve sıcak bir hava katabilir. Kurdeleler sende hoş bir masumiyet ve romantizm uyandırabilir, tarzına tatlı bir dokunuş yapabilir. Zaten önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin; eğer kurdele toka taktığında içindeki neşe ve güzelliği daha rahat ifade ediyorsan, hiç düşünmeden kullan. Sonuçta moda veya tarz tamamen senin kendini ifade etme şeklin, başkalarının görüşüne göre değil, kendi sevdiğin şekilde davranmalısın. Bu nedenle içinden geldiği gibi özgürce kullan ve bundan keyif al.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKurdele toka var kurdele toka var senin ki kurdele tokadan çok ilkokuldayken biz öğretmenlerimiz şey okuma yazmayı öğrenince kurdele takıyordu şerit kurdele gibi
04 Yorumla- 1 yıl
Çocukça değil ama ben tercih etmiyorum
- 1 yıl
Ben görseldeki için yorum yaptım zaten saçlarının rengi daha iyi olmuş bu arada eski renginden :))
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle çocuksu değil, tam tersi çok tatlı ve romantik bir detay! 😍 Hele saçların gibi hacimli ve dikkat çekici bir tarzın varsa, bu tokalar seni daha eğlenceli ve kendine özgü kılar. Kurdele toka takmak, feminen ve zarif bir hava katıyor. 🙌 Ayrıca modada sınır yok, kendi tarzını yaratmak özgürlüğün en güzel hali. Devam et ve bu tatlı detayla farkını göstermekten çekinme! 💓🎀
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılçocuksu değil.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı.
u 1 yılBenim kullandığım kurdela toka siyah renkte. Renkli biraz çocuksu duracağı için siyah favori rengim. Aynı zamanda tatlı duruyor bana göre. 💕
22 Yorumla- 1 yıl
Evet tatlı bir havası var, ben de seviyorum. 💕
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYo hayır gayet hoş durmuş , eskiden çok modaydı zaten bu kurdeleler , özellikle uzun saçlara çok yakışıyor güle güle kullanın güzel bayan 👍🌸💖❤️
23 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🥰
1 yılSana helâl olsun valla için buruk hüzün dolu yine de yüzün gülüyor güçlü birisin sana her şey yakışır çünkü sen bir kadınsın ve kadınlar birer melektir
12 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum yüzüne gözüne yansımış yaşantın rica ederim 🙏
1 yılHayır değil ama bu kadar kızıllık yüzünü boğmuş gibi duruyor sanki önceden saç rengin daha farklı ve hoştu
25 Yorumla- 1 yıl
Bakır mıydı aslında kızıl da güzel ışıktan çok pembiş çıkmıştır yüzün belki kötü değil güzelsin
- 1 yıl
Heh doğrudur ben bilmediğimden😊
1 yılBen çok seviyorum arada iki kulak da yapıyorum içimdeki çocuk ruhumu yansıtıyor kimin ne düşündüğünü umursamıyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Evet sana çok yakışır hacimli saçların
Gizli Üye(30-35)1 yılBence değil yani daha doğrusu kişiye göre değişiyor. Bazısında çirkin ve komik duruyor bazısına da yakışıyor. Bence sana da yakışmış yani çocuksu falan değil. Hem minyon ve bebek yüzlü olman da bence hoş yani güzel duruyor sende☺️
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılFiziğin de hoş bu arada☺️ tarzınla böyle devam☺️
Cevap sahibi1 yılDeğilsin ya
1 yılSelam
Bence kurdela toka takmak çocukça gelebilir ama zevk meselesidir diye düşünüyorum ben bunu isteyen takabilir12 Yorumla- 1 yıl
Dediğim gibi istediğin gibi özgün ol
1 yılBen hala takıyorum neden çocuksu olsun değil bence 🥹
21 Yorumla
1 yılSende tatlış durmuş saça takılabilen herşeye aşığım ben de bandana fular şapka yüzüme gidiyor çok 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 😂 senin de saçlar aşırı havalı sigortasını yaptır onların :))) MaşAllah
Ben de takıyorum ve çok tatlı buluyorum 💕sana da çok yakışmış 🌸
12 YorumlaModa & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Bence çok tatlı güzel 😍🩷 çocuksu fakat güzel görünüyor
11 Yorumlakimin ne dediğine bakma yakıştırıyorsan tak gitsin :)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır, yakışıyor sana. Uzun zamandır sorularına denk gelmiyordum iyi oldu güzel ayaklı güzel kadın 😅😅🤭
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBiliyorum ama seviyorum ya uzun incesin ya büyük ayak çok güzel duruyor sende 🤣 ince çorap giydiremedik ama sana bir türlü 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılAa çok iyiymiş o zaman sen artık benim bestimsin 🤣 ten rengi mi siyah mı favorin?
Cevap sahibi1 yılYa zevkdaş olduğumuza emindim var ya 🤣 parlak siyah, tüm çorapları döver 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBir de o senin kocaman ayaklarında o kadar seksi durur ki izninle ben bir secde edip öpüp kalkıcam ama siyah parlak varken bak çıkarma ben eğilince o çorabı 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBana ait bu arada bekleyen istk he kim bu deme hahah tabii benden hariç yığılma olmadıysa anlarsın 😂😂
Cevap sahibi1 yılJ ile başlıyor yaştan da filtreler anlarsın, dön ordan geri
Cevap sahibi1 yılÜstüme bin tane bindi be siyah çorap bile affettirmeyecek seni bak 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılÇektim geri
1 yılNe buyuķlerin cizgi film izlemesi veya oyuncak karakter biriktirmesi veya alması, ne senin tokan sorunlu. Bunu çocukça bulana hiç eğlenceli değilsin derim :)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılHayır değil tabikide. Her yaşa olabilir. Tercihe bağlı. Bence de çok güzel. İsterse çocuksu olsun, seviyorsan kimseyi dinleme 🥰💖🌸
20 Yorumla
1 yılKimi kadında çocuk gibi duruyor kimisine de hoş bir hava katıyor. Sana hoş güzel bir hava katmış beğendim.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılEğer koyu renkse yerine göre şık ve güzel olur
10 Yorumla
1 yılHayır. Gayet güzel. Bende severim. Sık sık kullanırım.
10 Yorumla
1 yılHer tarza uygun değil ama şekerli bir parfüm gibi tatlı. Günlük moduma bağlı..
10 YorumlaErkek olsa geylik olur ama kadin 90 yasında kurdele de takarsa yakışır
12 Yorumla- 1 yıl
Kıyamam ya tak sende söz gey demeyiz
Her tarza göre değişiklik gösteriyo bence çoğu kadında çok şık duruyor
10 Yorumla
1 yılHer kadının içinde çocukluk wardr zaten bn bile saçlarımı hala iki tane at kuyruğu yaparım
10 YorumlaModa & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Yok ya ne alaka beğenip takıyorsan daha ne işte. Yakışmış zaten.
10 YorumlaYakışan her şey takılır yapılır çocuksu diye düşünme
10 Yorumla
1 yılkıvırcık saçların rengiyle güzel olmuş kurdele
10 YorumlaÇocuksu diyemem güzel görünüyor ama geçen sene yazın çok sayıda güzel şekilde kombinleyen insan görmüştüm
06 Yorumla
1 yılHayır aksine mükemmel duruyor saçların çok güzel muhtesemsin
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır, neden çocuksu olsun ki çok yakışmış bence 🤭 Bu arada azcık kilo alsan çok daha güzel olacaksınız kanımca
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBenim sevgilimin olsun isterim benim hosuma gdiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Evetttt 🤤 28 mi yas senin
1 yıl😀😀 ulan şu soru karşıma 5 kere çıktı ( hayır minnoş olursun çıtı bıtı 🤣🤣
02 Yorumla- 1 yıl
😀😀 senin sorunun değil uygulamanın sorunu kısır döngüye soktu beni ne kadar çevirsem sar baştan yapıyor
zevk meselesi. sırf bir toka takarken de insanları umursamam
02 Yorumla
1 yılÇocuksu değil senin minyon fiziğine yakışıyor zaten senin şu fiziğine hastayım ya
03 Yorumla- 1 yıl
Evet zayıflığın vücudun belin göğsün çok güzeller ya
- 1 yıl
Orada mısın
1 yılBence çocuksu değil sonuçta yetişkinlere göre olanları da var.
01 Yorumlaşu an sendeki lohusa annelerin ki gibi duruyor ama farklı modeller kullanabilirsin
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır değil aksine çok güzel duruyor bence. Ben tesettürlüyüm ama bu tarzlarıok beğeniyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTarzları çok seviyorum**
1 yılBence hayır ama çevremdekiler çocukça dediği için ben takmıyorum. Yüzüm de yaşımı küçük gösterdiği için kurdele takınca iyice çocuğa dönüştüğümü söylüyorlar /
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok tatlı duruyor bence çocuksu değil tercih meselesi 🌸
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılDeğil bazen güzel Farklılık veriyor sanada öyle yakışmış
00 Yorumla
1 yılBen zaten minyonum bide öyle takınca bebek gibi oluyorum 😃😃
00 Yorumla
1 yılBen de çok seviyorum tam bahar yaz kombinlik toka bence
00 Yorumla
1 yılHer insan bir çocuktur aslında. Çocuklar ise çok sevilir. Hepimiz sevilmek istediğimize göre, hadi herkes çocuk parkına!
10 Yorumla20 li yaslar icin iyi
13 YorumlaBence değillll
Ben de takıyorum ve çok güzel12 YorumlaBen yakıştırana çok şıklık kattığını düşünüyorum…
11 YorumlaDeğilll bicir bicir olmuşsunuz
11 Yorumla
1 yılKendinize yakistirdiginiz hersey guzeldir
12 Yorumla- 1 yıl
Ozaman milletin ne düşündüğünün de hiç bir önemi yok
- Moda & Stil konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılTatlı hatunsun yakışır sana
16 Yorumla- 1 yıl
Mütevazilik desen o da var 😂
- 1 yıl
Valla tatlı mısın güzel misin bilmiyorum da yüzüne bakınca bende bi ısırma , böyle yanaklarını mıncırma isteği falan uyandırıyorsun niye onuda bilmiyorum 😂
- 1 yıl
Kapalıyken sadece yüzün güzeldi ama şimdi sadece ondan ibaret olmadığını görmüş olduk 😂
Canın ne istiyorsa onu yap
11 YorumlaSanmam. Yakışıyorsa, tak tabi.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet sana cok yakışıyor ama saçınla unu tonda takma daha uyumlu zıt renkler olmalı
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKızılın tonları sonuçta
Cevap sahibi1 yılAynı gibi işte yaa 😂
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır çok tatlis sana da yakışmış bebek
12 Yorumla- 1 yıl
🌺❤️
Yoo bence çok hoş, bende takyoruumm ne varr
10 YorumlaYok dehil kimisine göre değişir kimine çok yakışır hiç çocuksu gibi durmaz
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bak gene saç 😄
18 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen evdr misin sürekli işin var mı?
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAnladm bende calişmiyorum nerde yasıyorsun sehir olarak
1 yılBiraz çocuksu.
20 YorumlaÇok krinç geliyor ya belli bi yaştan sonra takılmamalı
02 YorumlaHem öyle hem de modern görünmüyor köylü muhafazakar kadın imajı veriyor
03 Yorumlaİçimizdeki çocuk hiç ölmesin
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne