Bazı erkekler çok güzel kombin yapabiliyoken geneli zevksiz gibi geliyo bana.
(Zevkler bazen tartışılır bu arada)
Bazı erkekler çok güzel kombin yapabiliyoken geneli zevksiz gibi geliyo bana.
(Zevkler bazen tartışılır bu arada)
Modasal dönüşüm erkeklerde çok yavaş ilerlerken son 8-10 yılda inanılmaz bir dönüşüm yaşadı. Ayak uydurmak, yakıştırmak gerçekten zor. Şahsen ben kendime yeni nesil kıyafetleri yakıştıramıyorum.
Mesela ister klasik giyim olsun isterse spor giyim pantolon paçası ayakkabının tam üstünde olacak, bilekler görünecek kadar kısa olunca komik ve saçma geliyor.
Fazla deslenli, renkli , aşırı dar veya salaş gömlek ve tshirtleri giyemiyorum.
2010 ların erkek modasının hem sportif hem erkeksi olduğunu düşünüyorum, öncesi zevksiz, sonrası fazla iddialı.
Moda insanin kendine yakisani giymesidir diyorum ben her zaman. Birileri biseyi moda diye cikardiysa herkesin giymesine gerek yokki istersen 10 sene onceki pantolonunu giy. Onu dogru kombinlemek zevk isi
Kadınlar kendilerine daha özen gösterdiği için kadınlar diyorum. Erkeklerde ise durum tam tersi; vakit kaybı olarak görüyoruz. Giyinmek için 10 dk fazladan harcayacağıma 10 dk önceden çıkarım daha iyi gözüyle bakıyoruz. Ayrıca ne kadar çok eşyan olursa bir o kadar fazla vakit harcamak zorunda kalıyorsun. Onu deneyeyim, bunu deneyeyim, şunun bu olmadı, ondan vazgeç gibi gibi şeyler aklına geliyor. Acun Ilıcalı gibi, Mark Zuckerberg gibi, Steve Jobs gibi olmak en pratiği.
Erkek adam dediğin kombin bilmez. Kombine bilir, komodin bilir. Her kadın erkeğini nasıl görmek istiyorsa öyle giydirsin. Nokta.
Neredesin zengin karım 🥺 Gel giydir beni çıplak kaldım 🥺
💵🤑😂😂
Allah seni almasin ya sus artik jdbdhdb
İyi 😔 peki 🥺 öyle olğsuuğğnnn 😭😭😭😭😭😭
Gidiyorum 😑
https://youtu.be/hluVrTixQwI?si=DyTuzs1mEYlU2Fnq
Ağabeyim, Türkiye’deyken işe giderken birini çıkartıp birini giyiyordu istediği kombini yapayım derken. Japonya’da işler değişmiş anlaşılan. Eeee… Orada geçim derdine düşünce demek ki… Burada aile evi rahattı, tabii. Aldığı para cebine kalıyordu. Ev geçindirme gibi bir durumu yoktu. Şimdi çocuk da var. Onun masrafı da binince eski özeni kalmamış. Gerçi Türkiye’ye gelirken de uçak belli bir ağırlıkta eşya aldığı için de öyle olabilir.
Sorunun cevabı ise biz kızlar kesinlikle.
Bence kiyafete kombine gosterise en cok onem veren biz turkleriz. Yurtdisina gidince ordaki rahatligi gorunce, milletin ne giydigine degil ne yaptigina daha cok dikkat ettigini gorunce oyle alismis da olabilir. Sahsen ben de ozel gunler haric kot pantolon tisort takilan biriyim rahatlik onemli cunku. Millet begenicek diye vakit kaybedemem..
Dediğin de olabilir valla, bilemiyorum. Ben tamamen ruh hâlime göre biriyim. Mesela dün bir pantolon bir tişört çıkarken bazen de özenerek çıkıyorum.
Ama şunu da demeden geçmeyeyim. Yengem daha özenerek giyiniyor ağabeyime göre. O yüzden bilemiyorum.
Demekki cidden kadin erkek meselesi😂
😂😂öyle bence
Cevap
41Cevap
Zevksiz erkek yoktur parası olmayan erkek vardır :d
Ah bee bu cok dogru
Bir erkeğin favori yaz kombini anlayışı budur. Açıklama yapmaya gerek yok, görüyorsunuz.
O alevli şort libidomu etkiliyor..
Jsjsjsjshshsdshhssjsj
Bana göre hem kadın hem erkeklerden çok sevksiz giyinenler var. Ama kime göre neye göre. Bizim zevksiz bulduklarımız aslında o kişinin zevki aynı zamanda
İste o zevksiz oluyo😂
Biz erkekler daha zevkliyiz tabii ki
Bzkabdkwbfkwd
Siyah pantolon siyah Kazak siyah deri ceket siyah ayakkabı (kış kombini)
Siyah pantolon siyah t-shirt siyah ayakkabı (yaz kombini)
Ne kadar renklisin knk
Elbiseden çok kokuda önemli adamın giyinişi mükemmel yanına varıyosun dedemin çorap kokusuna özlem duyarsın.
Hdkabfksbfkwbfksjd
Kadınlar tekstilcileri zengin etmek ceplerindeki paraları bez parçasına vermek konusunda erkeklerden çok fazla önde
Zevkli olmak biraz hayat enerjisi istiyor.. ben de zevksizimdir zira giydiğim özenli dursun gerisini istesem de önemseyemiyorum :(
kombin monbin bilmem ben çekmecede en üstte ne varsa onu alır giyerim
Sen kurabiye canavari uyesi misin
Evet eski hesabımın ismi oydu.
Bence kadınlar daha zevkli erkekler her normal giyiniyor 😂
Adam olana cok bile😂
Iki türünle kendine göre zevki olduğunu düşünüyorum mesele yine uyan şekli bulabilmek Bu yüzden profesyonel destek önemli
Örnek verdiğin benim galiba 😇 ama sen de fenasın şimdi 😇
Oyle miymis
Çok fenasın hem de 😇
Kadınlar.
Şahsen elime geçeni giyerim ben. Anlamam kombin falan. Kadınların geneli dikkat ediyor ama.
Allah Allah bu soru bu kızın aklına nereden geldi acaba
😂😂😂😂
Kadınlardır da neden hep kıyafetleri yok olmaya sürüklüyorlar anlamıyorum.
Kıyafet seçimi konusunda aşırı özel bir gün değilse uğraşmam.
kadınlar tabiki erkek adam dolaptan ne bulursa alır giyer asdfa
Valla ben zevksizim kadınlar daha zevkli bence ama pacoz gibi giyinenler de var
Kadınlarda çesit daha fazla ama erkeklerde güzel giyiniyor
Kadınlar, hem mental hem de fiziksel olarak kendilerine erkeklerden daha fazla dikkat ediyorlar.
Çok dar giyinen erkekler var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz iyi mi duruyor
İgrenc duruyo
Teşekkür ederim peki kısa boylu bir erkek dar giyerse yine mi iğrenç durur kot pantolon
Evet ucgen cipse benziyo
Shhssjsjshsh
Giymeyin lutfen😂
Oversize mi öneriyon
Thanks ma' * 😆🤌🏻🫡
Anlıyon bu işlerden ha 👏
Ne?
Bu tarz pantolonlar çok cool ve şık duruyor. her vucut tipine de gider
Kadınlar tabi ki futbol formasını bile daha güzel kombimliuorlar
Jdjshdh kabul etmenize sevindim
kadinlar daha zevklidir, erkek kabinin onunde bile eslerini yonlendiren kadinlar var
İki tarafta da çok güzel kombin yapanlar var
Biraz kişiye bağlı kadın veya erkek demek yanlış olur
Kadınların kıyafetten anladığı tek şey mini giymek
Bu nasil hanzo bi bakis acisidir yarabbi
Ne alaka
Biz çok önem vermiyoruz ondan 🤣
Niye vermiyosunuz 🥲
Kadınlar açık ara tabi ki
bazı kadınlar bazı erkekler çok şık
Kadınlar bu konuda daha başarılı
Kadınlar diyeyim
Bence kesinlikle kişiyle alakalı
Her ıkiside zevkli var yani
Kadınlar genelde daha iyi bu bakımdan
Elbette kadınlar hanımefendi
girlsss ofcourse
Kadınlar daha özenli sanki.. Benim dışımda tabii..
Ooo
Nasıl yapılıyor ki ben bilmiyorum
Erkekler daha zevkli
Gadınlar cicektir😂
Ma güldür 😂
Farketmiyo gösteriş meraklisi olan toplumuz
Dogru
Kisiye gore degisen bisey bu
Kadınlar
Kadınlar
Tartışmasız kadınlar
Kadınlar
Bence erkeklere old money güzel duruyor.
Kesinlikle kadınlar @Qassanovaa
Net kadınlar
Kadınlar tartışmasız
Kadınlar
Kadınlar
erkekler
Erkekler
Kadınlar
Kesinlikle kadınlar
Kadin
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?