Moda & Stil Takım giymek erkeklere mi daha çok yakışıyor kadınlara mı? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Takım giymek erkeklere mi daha çok yakışıyor kadınlara mı? Erkeklere Kadınlara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Takım giymek erkeklere mi daha çok yakışıyor kadınlara mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kadınlarda havalı marjinal duruyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Kadınlara yakışıyor bence 0 0 Yorumla
İlkvetekaşkımsın Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Erkeklere ,, kadınlarda biraz daha feniminist görüntü oluşturuyor erkeğe benziyorlar hiç hoş olmuyor 0 0 Yorumla
mutsuzevlilik Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 48% +1 yıl ikisinede özellikle kısa yırtmaçlı dar etek üzerine göğüs dekolteli body ceket çok güzel 1 0 Yorumla
Ejderhaeğticisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadınlara da yakışıyor giyince ama erkeklerin süper kahraman giysisi ben her giyen yakışıklı oluyor 1 2 Yorumla Orta_saha +1 yıl Takım elbisem var bı kaç tane Yorumla Orta_saha +1 yıl Bı düşün derdim Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kadınlara daha çok yakışıyor, erkeklerde de şık duruyor. 0 0 Yorumla
TearKlory Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Her ikisi. Görselde ki erkek takım giymeyi bilmiyormuş. 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Erkeklere tabii ki, kadina ise elbise daha cok yakisir. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Hem Kadınlara hem de Erkekler de çok güzel Yakışıyor uyum sağlıyor 😊⭐ 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlara bence daha çok yakışıyor 1 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir düğün olsada giysek takım elbise beeeee 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Bence ikisine de yakışıyor 0 0 Yorumla
JrWriter Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence kimseye yakışmıyor, ben hiç sevmiyorum :) 0 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Erkeklerde tabi ki aşırı çekici geliyorlqr 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kadınların takım elbise giymesine gerek yok 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadınlarda havalı marjinal duruyor
Kadınlara yakışıyor bence
Erkeklere ,, kadınlarda biraz daha feniminist görüntü oluşturuyor erkeğe benziyorlar hiç hoş olmuyor
ikisinede özellikle kısa yırtmaçlı dar etek üzerine göğüs dekolteli body ceket çok güzel
Kadınlara da yakışıyor giyince ama erkeklerin süper kahraman giysisi ben her giyen yakışıklı oluyor
Takım elbisem var bı kaç tane
Bı düşün derdim
Kadınlara daha çok yakışıyor, erkeklerde de şık duruyor.
Her ikisi. Görselde ki erkek takım giymeyi bilmiyormuş.
Erkeklere tabii ki, kadina ise elbise daha cok yakisir.
Hem Kadınlara hem de Erkekler de çok güzel Yakışıyor uyum sağlıyor 😊⭐
Kadınlara bence daha çok yakışıyor
Bir düğün olsada giysek takım elbise beeeee
Erkeklere
Bence ikisine de yakışıyor
Bence kimseye yakışmıyor, ben hiç sevmiyorum :)
Erkeklerde tabi ki aşırı çekici geliyorlqr
Kadınların takım elbise giymesine gerek yok
Maskülen kadınlar, bayılıyorum
Erkeklere yakışıyor
Tabisi erkeklere😁
Erkeklere tabi
Erkekler
Kadınlara 👌🏻
Kadınlara
Erkeklere