Moda & Stil Merhaba bir şey merak ediyorum kadınların tüm kıyafetleri mi açık yoksa kadınlar mı açık kıyafetleri tercih ediyor? DocDrKece Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim kadınlarla alakalı bir sıkıntım yok sadece böyle giyinmek kadınlığın şanından mıdır yani Merhaba bir şey merak ediyorum kadınların tüm kıyafetleri mi açık yoksa kadınlar mı açık kıyafetleri tercih ediyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AltınMadeni Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Artık genelde kıyafetlerin çoğu moda unsuru olarak açık 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hepsi açık 0 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Açıkta giyeriz kapalı da kime ne 0 1 Yorumla AltınMadeni 1 yıl Kapalı kalmaz inşallah Yorumla
valkyriecainn Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl abi mantıklı sorular sorun cidden ya 0 3 Yorumla AltınMadeni 1 yıl Çakinin gelini Yorumla valkyriecainn 1 yıl ben çakiyim Yorumla valkyriecainn 1 yıl kesinlikle Chucky değilim çakiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Artık genelde kıyafetlerin çoğu moda unsuru olarak açık
Hepsi açık
Açıkta giyeriz kapalı da kime ne
Kapalı kalmaz inşallah
Tercih
tercih ettikleri kıyafeti giyer insan
abi mantıklı sorular sorun cidden ya
Çakinin gelini
ben çakiyim