Küçük göğüslüler için istediğini giyebilme özgürlüğü harika bir şey değil mi, neden bu eziyete katlanayım erkekler seviyo diye?

büyük 90 beden göğüslere sahibim yazları sıcaktan altı terliyo omuzlarda südyen izi oluyo, crop giyemiyorum göğsümü toparlayacak südyen bulmak da zorluk çekiyorum, gözümün kaldığı kıyafetleri renkli çamaşırları alamıyorum bikini alıp denize gidemiyorum ve bunu kime söylesem ama erkekler öyle büyük göğüs seviyo diyo, bende ciddi sağlık sorunu ve özgüvensizlik yaratan bi yağ torbasını erkekler sevse ne sevmese ne, bazen insanların beni anlamadığını düşünüyorum, kardeşim crop giyse sıkıntı olmuyo göğsü küçük ama ben V tşört bile giysem o göğüsler bağımsızlığını ilan ediyo, asla vucudumlada uyumlu değil.

Küçük göğüslüler için istediğini giyebilme özgürlüğü harika bir şey değil mi, neden bu eziyete katlanayım erkekler seviyo diye?

fazlalık demek sexylik demek değil, ben birilerine çekici görünücem diye heveslerimden mahrum kalamam.

Güncellemeler
1 yıl
ve ciddi anlamda sarkık, bu kış olucam bu ameliyatı.