Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Yanlış yetiştiriliyorlar çünkü. Tam olarak olmuyorlar, olamıyorlar.
Şöyle bir bakış açısı var, bakılsın istemiyorsa açmasın. Abi şort giyiyorum ben de, niye giyiyorum? Kıllı bacaklarıma bakılsın diye mi? Bir iş yapıyorsam dışarda, hava sıcaksa, üstsüz çalışırım, dönüp de kimse izlemiyor beni. Kadın 45 derece sıcaklıkta neden kot pantolon üzerine boğazlı kazak giymek zorunda kalsın? Dini inancı için giyene saygı duyarım elbette, buna laf etmek haddimize de değil, ama giymek isteyeni kınamamak da en az bu bahsi geçen saygı kadar elzem.
Bazen diyorum ben, bu duruma gelinmesinde en büyük paylardan biri de kadınlara ait diye, tepki gösteriliyor, ancak bu dediğim yine yetiştirme faslı ile alakalı. Bu insan müsveddelerini yetiştiren anneler bunlara kadın nedir, kadına nasıl davranılır öğretemediği için oluyor. Kız arkadaşıma sesimi yükselttim diye 2 gün konuşmayan annem var benimle. Ablam desen, hala, üstünden 10 yıla yakın süre geçmiş olmasına rağmen fırsat buldukça bunu yüzüme çarpar, ben de hala itina ile yerin dibine girerim.
Bu görseli bilir misin? Buna herkes aşinadır diye düşünüyorum ve bu eleştiriyi erkekten çok kadın milleti yapar bizim ülkemizde. Sitede bile sorularda denk gelmişsindir, kaynanam elbiseme müdahale etti, görümcem eleştirdi, annem kızdı vs tarzında. Bak, yine yetiştirilme tarzına geldi işin ucu.

Ya da bu? Namus algısını 2 santimetrelik bir mesafe olarak algılamak nedir? Acziyettir. Başka birşey değildir. Bu acziyeti sergilemekten utanmayan insanlarla savaşmak kolaydır, bu kadar zaafı olan bir düşmanı da alt etmekte zorlanmamalısınız.
Özetle, bunu yıkacak olan sizsiniz, zor bir iş farkındayız, ancak yetiştireceğiniz nesiller ve sergileyeceğiniz dik duruş ile bu rezaleti düzeltecek olan yine sizlersiniz. Ne giymek istiyorsanız onu giyin, nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın.
Buna da ister rıza ile ister zorla, herkes bir gün saygı gösterecek.
Sizin bedeniniz, sizin kararınız.76 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın ona bir şey demiyorum, tek itirazım hepimizi genellikle olman zihniyet olarak kafanda kodlamışsın neyse konu bu değil.. bunu umarım bu tabunu yani yıkacak bir yazı yazacağım..
Öncelikle bu kadın istediğini giyebilir, bu benim umrumda değil fakat sevgilim ya da eşime şu yönde telkin veririm bak bu ülkenin abaza, çomar ve beyinsiz bir kısmı olduğunu ne olursa olsun bu yobaz çomarların değişmeyeceğini çünkü küçüklükten beri aptal ve cahil ebeveyn tarafından bilgisiz ve kadın olgusunu aklına grtirdiğinde sadece seks ya da herhangi cinsel bir şey düşündüğünü anlatır sadece ve sadece biraz daha dikkatli olması gerektiğini anlatırım
Neyse biraz derine inelim gel
Bu toplum çocuğun penisini kestiği zaman düğün yaptığı sürece, o öndeki şeyi güç unsuru gibi yansıttığı sürece, kız çocuklarını ezdirdiği sürece, erkek olmayı adam olmak sandırdığı sürece, aptalca yetiştirdiği oğlunu akıllanır diye evlendirip milletin kızının hayatını kararttığı sürece bu hegomanya ve rahatlık asla bitmez yobaz sürüşü artarak devam eder
Ve ve ayrıca
Sahip olamadığı kadın bedenini sadece izleyebildiği için şerefsiz sapkın zoruna gidiyor şort giydi diye saldırıyor dine bağlı olduğundan saldırdığını giymeseydi tarzı şeyler söylüyor
Ama sahip olamadığı beden ağırına gidiyor, dokunamıyor ya insan ilişkikerinde sıfır becerisi olduğu için ve bu yüzden bastırdığı eziklik duygusunu kadına saldırarak, taciz, tecavüz edip yaptığı şerefsizlik ile açığa cıkarıyor konu çocukluğa aileye gidiyor taa...
Son olarak o açtıysa bakarız diyenler umarım akrabalarımız sizin gibi zihniyeti bozuk insanlara denk gekmez, soyunuz tez zamanda kökten kazınır umarım oksijen israfları..
Kadın açık giyindiyse bakarmış zihniyetsiz yobaz sapık
Bastırılmış sapıklığınız düşüncenize kadar işlemiş, artık dışa saçıyorsunuz cümlelerinize yansıyor
Sapkın, ezikler yüz bulamayınca taciz ya da tecavüz edersiniz fırsatını bulduğunuz yerde lanet olsun zihniyetinize53 Yorumla- +1 yıl
Hepimizi genellemiş olman*
- +1 yıl
Haklısın
Ben saygı duyuyorum ama yanımda ki kıza bakarlsrsa filan cinleniyorum moralim bozuluyor ve bazen kavgada çıkarabiliyorum. Günümüz rezil oluyor. Kızlara soruyorum ne yapıyım görmezden mi geliyim. Dekolte olduğu zaman çok dikkat çekiyor insanlar bakıyor. Bazıları bakarken takılı kalıyor.
11 Yorumla
+1 yılŞimdi erkek beyni kadınlardan farklı ve inceliksiz çalışır, her erkek özgürlüğü kısıtlamaz aralarında mutlaka zihinsel gelişimini tamamlamış ayrıca kendini kişisel alanda geliştirmiş erkeklerde bulunur. Ve her açık giyen kadın da erkeklerin tabiri ile "yollu, azmış, fahişe, kaşar" asla ama asla olmaz. Evet dikkat çekici kılabilen kıyafetler de var ama erkek beyni bir noktada farklı bir organda toplanıyor 2. Beyin noktası bile denilebilir işte bu beyne giden şeyleri kontrol altına alamayanlar yani toplumda bahsedilen adıyla "nefsine hâkim olamayanlar" var. Kadınların açık giymesine karşılar ve çarşaflı bir kadın görseler de 2. Beyinleri çalışıyor demekki neymiş kendini geliştirememiş bir erkek kapalı açık fark etmeksizin kadınları suçlar ve suçlamasının nedeni de kendisinin ezik ve kişisel gelişiminin düşük olmasıdır...
42 Yorumla- +1 yıl
Maalesef umarım erkekler de evrim geçirir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılKıyafet özgürlüğü derken kara çarşaf zorunluğu mu var ülkede. İlle gotunuzu başınızı mi açmak sizin özgürlük anlayışınız. Ben bu kadar sapik ruhlu bir düşünce tarzı görmedim. Siz o sucladiginiz erkeklerden daha sapik ruhlusunuz. Şıklığı dekolte ile bagdastiran basit ve özenti insanlarsiniz. İnsanda gösterecek ne varsa onu gösteriyor tabi. Kafada zeka olmayinca vücudunun ön plana çıkması gerekiyor tabi. Usturuplu giyinmek neden bu kadar zorunuza gidiyor. Ve gotunuzu başınızı sergilemek neden bu kadar hoşunuza gidiyor. Bir erkeği taytla sokakta görseniz muhtemelen sapik ya da ahlaksız diye yorumlarlar. Kendileri giyince nornal 😂 Yemin ederim bazı kadınlarin beyni olduğu konusunda ciddi şüphelerim var. Bu kadar mı tek boyutlu bakılır olaylara. Hayattaki en büyük sıkıntıları niye istediğimiz yerimizi acmaiyoruz, niye çıplak gezemiyoruz. Tek dertleri aman herkes bana baksın, beni arzulasin ama dile getirmesin eyleme geçmesin. Ama bana baksınlar. En seksi en şık ben olmalıyım 😂 ve bun insanların peşinde koşan tek hücreli insanlar var maalesef. Daha yakıştırama yapacağım çok şey var ama duvarla konuştuğum için karşımda anlayacak bir kitle yok.
27 Yorumla- +1 yıl
Beynini siktigim bide mühendimis 😂 Nasıl bir psikolojik sorunu varsa aynı soruyu defalarca açmış, bide gelmsi burada insanlara hakaret ediyor. Seni bırak kadın yerine insan yerine koymuyorum. Bu zeka ile nasıl mühendis olmuş oda ayrı bir soru işareti 🤔 aaa dur buldum, hocalara biseyler vaadetmis olabilir. Erkekler nasıl olsa sapik ya, başka şeylere kafası basmıyor , hepsi yobaz ya 😂
- +1 yıl
Bundan sonra toplanım köşelerde takım elbise giyen her erkeği öldürelim bakalım diye giyiyorlar ya
- +1 yıl
Ne kadar saldirgan kisiliksiz bir yorum. Kimse sana vermiyor belli verseler bu kadar ötmezsin kardes :D Haklı tarafın yok olsa bile böyle konuşarak kendi kendini batırmışsın :D
+1 yılaz önce mini etekle ilgili bir soruya gizli üyenin biri aranıyor demiş bende böyle konularda fikrini değiştir ya da çeneni kapa dedim bana düşünce özgürlüğü dedi bu mu düşünce özgürlüğü?
11 Yorumla
+1 yılÇünkü mallar ya da bazıları mal değil kimse pis bakmasın diye karışıyor ama bunlar az karışan diğer büyük çoğunluk mal
21 YorumlaErkekler genelde usturuplu giyiniyor laf edilecek neyimiz var ki. Gömleğin yakası 1 düğme fazla açılsa ııııy kro deniyor zaten az kısa giyinsek gay oluyoruz çok dar giyinsekte öyle. Beyaz çorap bile giymek suç erkeğe. Kıyafet özgürlüğü kadınlara var erkeklere yok.
Ötneğin kamuda bi erkek sadece takım kravat giyebilir faullerine kadar saç boyuna kadar belirlenmiştir. Ama kadın
Etek elbise pantolun pa tolon etek tişört gömlek bluz veket hırka giyebilir saçını örtebilir açabilir saçı kısada uzunda olabilir. Ama erkeğin saçı ensede gömlek yakasına düşemwz. Merak etmeyin bize karışıldığı kadar size karışılmıyo 😄😄😄18 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil bazı kadınlar bile hemcinslerin kıyafet özgürlüğüne saygı duymuyorlar. Karışma hakları var sanıyorlar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaciz etmedikten sonra bakmakta sorun var mı sence yani tip tip bakmaktan bahsetmiyorum yani ilgimi çeker hafif bakarım bu da mı suç
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nyapai heh o zaman sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılevet evet biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınları insan yerine koymuyorlar kendi malları olarak görüyorlar
41 Yorumladediklerin çok nadir oluyor istanbuldayım ne duydum ve ne gördüm çoğu insan saygı duyuyor ha bakar mı bakar ve bence neden bakıyosun deme hakkınız yok bakılmasını istemiyorsa çok açık giyme her yerini açıp bakma deme hakkın yok
116 Yorumla- +1 yıl
hala tacizci diyor ben bakmıyorum inan umrumda da değilsiniz ama erkekler bakar nadiren bakmayan vardır önümde soyunsan bakmam ama dediğim gibi bakarlar ve nefislerine söz geçiremeyen hayvani içgüdülerini kontrol edemeyenler başka şeyler de yapar yine söylüyorum bu son derece yanlış ama normal
+1 yılErkekler demek doğru olmaz sadece bilgi cahili desen daha mantıklı olur. Saygı duymayan kendine saygı duymaz kendine saygısı olmayan başkasına saygısı olmaz. Kılık kıyafet ile karakter ölçülmez tavır ve davranış ile insan karakteri belli olur . Bu eleştiriye fazla kulak asma fakat illa size karşı eleştiri yapan olursa kendinizi savunun ve müsaade etmeyin
40 Yorumla
+1 yılHerkes birbirine saygı duymalı. Eğer bir erkek bir kadını seviyorsa giyimini bilerek seviyordur. Karışması mantıksız
10 Yorumla
+1 yılgerizeklı sürügen beyinli gelişmemiş yaratıklar oldukları için
20 YorumlaZihniyetleri pis çünkü, nefret ediyorum böyleleriden.
20 Yorumla
+1 yılhangi özgürlüğe saygı gösterildi ki.. buna gösterilsin
20 YorumlaErkeklerin işi gücü kadın çünkü başka dertleri yok hayatta :D
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin kıyafet özgürlüğü mü var Allah için bir takım elbiseleri var bir kazak bit tişört bir pantolon bu kadar yani. İki dar giyinince "kıro" oluyorlar, etek giyseler "nonoş" oluyorlar. Bu lakapları takan ben değilim ama bu lakapları takanlar da kadınlar iki kısa giyinince "ben bacaklarına bakmak istemiyorum kapat" diye çıkışan tiplerin ta kendisi. Yani erkeklerin de kadınların da kıyafet özgürlüğü yok. Kimse de kimseye saygı göstermiyor.
08 Yorumla- +1 yıl
@ebruu1269 gay bir erkek azıcık dar giyindi diye meydan dayağı yiyor, neyin özgürlüğünden bahsediyorsun? Sadece kadınlar bu işkenceyi görmüyor.
- +1 yıl
@ebruu1269 kıyafet özgürlüğüne saygı duymayanları kınamışsınız, neden bunun hepsini ele almıyorsunuz? Kadınlar az kısa giyince erkekler saldırıyor sanki şov var, beyinsizler. Bu davranışı savunmuşum gibi davranıyorsunuz. "kırılgan erkekliğiniz" ve "lgbt bireylerini kullanıyorsunuz" kelimelerinde açıkça düşmanlı seziyorum. Benden nefret ediyorsanız engelleyebilirsiniz. Cishetlerin hepsinin böyle olmadığını biliyoruz. Kadınlar hiç kimsenin kıyafetine laf etmez diye bir şey yok, bir tane soru bak sadece bir tane örnek vereceğim. Erkekler oje sürebilir mi diye bir soru sorulmuş, kadınların neredeyse hepsi "ıı iğrenç" gibi laflar etmiş. Cishetlerin oje sürmesini düşünün, sürebilirler mi? İşin erkek tarafını savunmuyorum kadınların da erkeklerin de bu ayrımcılığa maruz kaldıklarının üzerinde durdum yani işin erkek tarafına da ışık tuttum. Ve size karşı kaba hiçbir ifadede bulunmadım, agresif tavrınızı anlamsız buluyorum. Yine söylediğim gibi sevmiyorsanız lütfen benim görüşlerime saldırmak yerine beni engelleyin.
- +1 yıl
ne zaman kadınların sorunlarından bahsetsem "ama erkekler de..." diye gelmeniz sorun olabilir mi? erkekleri kısıtladıkları konuların da temem nedeni kadın düşmanlığı zaten. çünkü bunları KADINSI buluyorlar ve zihniyetlerine göre kadına benzemek aşağılık bir durum. ha kadınlar neden bu sistemde karşı çıkmıyor diye sorgularsan, onlara bunu öğreten zaten erkekler. kadınları kasti şekilde cahilleştiriyorlar. kadınların darp edilmesinde sorun görmeyen kadınlar dahi bulabilirsin. buradan kalkıp da bu sistemin sorumlusu kadınlarmış gibi bir sonuç çıkarman da senin ayıbın.
- +1 yıl
Sistemin sorumlusunun kadınlar olduğunu bir kez bile söylemedim. Ama bunun suçunu sadece erkeklere atmak da saçmalık. Tüm erkekler kötü olmadığı gibi tüm kadınlar da iyi değil. Bahsettiğin kadın darpına karşı çıkmayan böcek beyinlilerin bir kez bile düşünmemesinin sebebi erkekler değil. Bak, ben bu konularda erkeklerin bu tür sorularına "ama kadınlar da..." kadınların bu tür sorularına "ama erkekler de..." diye başlarım çünkü bu soru erkekleri hedef alan bir soru. Ve tüm erkekleri hedef alan bir soru. Bir erkek "kadınlar neden kıyafet özgürlüğüne dikkat etmiyor" diye sorsa senin bahsettiğin düşünceleri ona sıralardım kadınların nasıl darp edildiklerini baskı gördüklerini tek tek sayardım. Ama bu soruda bu gerçekleri ikimiz de biliyoruz, zaten bu gerçekler üzerine sorulmuş bir soru. Bütün detayları yazmam saçma olur. Düşüncelerimi toparlayayım. Kıyafet özgürlüğü diye bir şey yok, kadın erkek fark etmeksizin çoğu yobaz bu kıyafet özgürlüğünün içine etmeye ant içmiş. Gözümde kadın erkek hiçbir farkları yok. Hepsi kadın düşmanı, insandan bile görmüyorum. Erkek düşmanlarını da aynı şekilde insanlık tanımımdan çıkardım. Ayrımcıları "erkek" veya "kadın" diye ayırmak da saçma bence, ayrımcıyı ayırırsak ondan ne farkımız kalır ki? Az önce de başka bir soruda "giyinmeyin"ci bir erkeğe laf ettim, yani sakin olabilirsin erkek egemenliğini savunmuyorum.
Karışan her kimse emin ol sokakta göbeği açık kıza dibi düşüyordur. Herkesi öyle sandığı için senin açık giyinmeni istemez
40 Yorumla
+1 yılBurası iyi akıllı olan bura gelir, herseye maydanoz öleceğine, tımarhaneye git daha ihi onca yer dolaştım burdan rahatını görmedim.
00 Yorumla
+1 yılBu egıtımle ılgılı bırsey gelısım ıcın dunyayı 200 yıl gerıden takıp eden ınsanlar var
20 Yorumla
+1 yılYa yadirgarlar ya da taciz ederler zaten
31 Yorumla- +1 yıl
kendi hayatlarıyla ilgilenseler keşke
+1 yılBen tahrik olmuyorum sadece sizin gibileri basit görüyorum
23 Yorumla- +1 yıl
İnan ne giydiğiniz umrumda bile değil
- +1 yıl
Bu arada ben Antalya gibi bir yerde yaşadım sizin gibilerin çok olduğu ama inan umrumda değildiniz...
- +1 yıl
Hemen sil yorumları zaten 😂
+1 yılyetiştirilme şeklinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
30 YorumlaErkeklerin kisitlanicak kıyafeti yok kadinlarin fazla ascik giyindiginde diğer erkeklerin ne düşündüğünü biliyorlar bu kızın suçu olmasada kimse sevdiği kişi hakkında başka erkeğin kötü duduncelerini istemez napsinlqr tek tek dovemezler herhalde
17 Yorumla
+1 yılBen duyuyom guzum. Emine yengen istediği şalvarı giyer.
20 Yorumla
+1 yılEliniz açık diye kimse kadınlara öyle bise demez ki düzgün bir örnek versen için yanmaz
00 Yorumlakimse plajda bikini giyen bi kadına laf etmez ama dışarıda buz gibi kış varken mini etek giyen bacaklarını sergiliyen kadının durumu bellidir , kimse inkar etmesin bunu ve ayrıca biraz empati yapın hangi erkek sokakta gögüslerini belli ederek veya dal ta**ak sallaya sallaya geziyor insanları rahatsız etmeye hakkınız yok
12 YorumlaTeşhirciliğe karşı olması yobaz olduğunu göstermez. Şahsen ben de o kafadayım. Yarı çıplak gezmek hoş değil. Ama kimse kimsenin hayatına karışamaz tâbii.
110 Yorumla- +1 yıl
tahrik edici olması cinsel organ olduğu anlamına gelmez. senin kafayı yemiş hemcinslerin ayaktan da tahrik oluyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aabbccdd1818 teşekkür ederim. mala anlatır gibi yazmak gerekiyor bunlara.
- +1 yıl
@gecelerikorkuyorum O kadar aşırıya kaçıyorlarsa hemcinslerimin sorunudur. Göğüs ve alt bölge kadının özel bölgeleridir. Fazla belli edilmesi teşhircilik olur. Diğer türlüsü halihazırda kadını mal sayan, cinsel obje gören insanların yargılama hakkı yoktur. Ama bugünlere nasıl geldiğimizi de unutma.
Antik dönem insanları tıpkı Afrika kabilesindekiler gibi çırılçıplak dolaşıyordu. Sonra tarım, hayvancılık sayesinde yerleşik hayata geçtik ve belli bir kıyafet kültürü oluştu. Medenî ülkeler kurduk. Kıyafet sayesinde insanlık değerimiz arttı, bilimde ve felsefede çağlar atlattık. Teşhircilik bizi geriye götürür. Görüşüm bu. Yanılıyor olabilirim.
- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılHerif beyaz çorap giydi diye kro diyen kadınlar gördü bu gözler. Ya da Nike tişört giydi diye varoş diyen kezbanlar.
Emin misin?46 Yorumla Ben sevdiklerimden başka kimseye karışmam ve bakmam. Sevdiklerimin açık giymesini istemem çünkü abazalar çok
22 Yorumla- +1 yıl
Abazalar yuzunden giyimi değiştirmek onları daha çok cesaretlendirir.
- +1 yıl
@Aabbccdd1818 sevdiklerin senin kıyafetine karışıyor mu? haddini bil errrk*k
- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılLaf etmiyor musunuz 😂 Adana'da Adana şalvarı giyip gelsek yanınıza köylü muamelesi yapar terk edersiniz hangi özgürlük bu acaba 😀
119 Yorumla- +1 yıl
@ebruu1269 darp etmeyi savunduğum yazmıyor ki savunmam da neden konuyu saptırıyorsun. Benim demek istediğim şu siz istediğiniz gibi mini etek, şort göbeği açık bizim yanımızda gezmek istediğinizde biz sevgiliniz olarak karşı çıktığımızda sen benim giyim tarzıma karışmazsın diyorsunuz ama biz şalvar giysek köylü muamelesi yapar karşı çıkarsınız bunun neresinde adalet var. Empati yapacaksınız bizim rahatsız olduğumuz bir şeyi giymeyin dediğimizde giyerseniz eğer sizinde rahatsız olduğunuz şeyleri biz giyince de bizim giyim tarzımıza karışma hakkınız olmaz.
- +1 yıl
@ebruu1269 göbeği açık veya mini etek giyen de bize hoş durmuyor empati yapmayı bilmiyorsun
- +1 yıl
@ebruu1269 gayet net cevap vermişim. Sevgili dediğin bireyin toplumun bir parçası olmadığını anlamadiysan bu senin problemin. Mini etek ve göbeği açık gezen bayanların giyim tarzı bize hoş gelmiyor. Ha beğenen vardır buna saygı duyarım ama benim kız arkadaşımın giymesini hoş karşılamam. Toplum olarak bu tarz giyim bize aykırı kapiş
- +1 yıl
@ebruu1269Hey Allah'ım ya sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün 😂😂😂
- +1 yıl
@synthx birine seslenirken bayan diye seslenecek mişiz,😂 Hanım efendi diye seslenmek yok bundan sonra 😂 😂😂😂
- +1 yıl
@ebruu1269 yazıyor sen bunu bir düşün 😂😂😂 her neyse konumuz bay ya da bayan değil giyim meselesi lütfen çarpıtmayalım yoksa daha çok güleceğim😂
- +1 yıl
Tuvalete gidince neden bay bayan tuvaleti yazıyor sen bunu bir düşün kısmı çıkmamış 😂
- +1 yıl
@ebruu1269 insan kendisi nasılsa karşındakini öyle görürmüş. Hakaret ettiğin için konuşmamı Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir sözü ile bitiriyor ve bundan sonra yazdığın yoruma cevap vermeyeceğimi bilmeni istiyorum. "Cahil ile girme münakaşaya, ya sinirin zıplar tavana ya da yazık olur adabına ✋
- +1 yıl
@Handsomehell01 👌👏👏👏
+1 yılBöyle insanlara direkt yönelttiğim soru hayırdır koçum nerden bu rahatlık senmi biraz gevşeksin bacınmı O@@bu
12 Yorumla- +1 yıl
Sen mi gevseksin bacın mı o r u s b u diyorum dm den öyle seyler atanlar oluyorki
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek elden tahrik oluyorsun😀
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun ağzından kaçırdın sjsksnsjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorularına ve yorumlarına bi baktım da senin seviyen belli düşmemek prim vermemek gerek. Yazık sana bi de ciddi ciddi kendini bişey sanıyon heralde ergen seni. Engelliyorum bu yüzden. 😏
00 Yorumla
+1 yılÖyle insanlardan nefret ediyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler poponu belli ediyor mu?
Erkekler göğsünü açıyor mu?
Erkekler penisini belli edecek şekilde giyiniyor mu?
Pantolon ve tişört?310 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim memesi açık geziyor
Cevap sahibi+1 yılLan erkeğin memesinden hangi insanoğlu tahrik oluyor? Kadın memesi ile nasıl bir tutabiliyorsun? Kaldı kiii? Erkek memesi açıkta diye mi açık giyiniyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılLan yürü git, sapık mısın nesin? Anatomik olarak bile kadının memesi erojen bölge? Erkek zevki memesinden mi alıyor? Azıcık oku, gözünü seveyim senin, erkeğin memesi kıllı, düz. Ama kadın memesi öyle mi? Çeşit çeşit? Var dimi birşeyler?
Cevap sahibi+1 yılSenin okuduğun mektebin demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılUlan seviyesiz kadının istemesi ayrı, kadın kendi içinden geldiği için yapar. Bazı erkeklerin ayaktan tahrik olduğu gibi. Kişisel olguları genele yayan beynini seveyim senin. Sen bu yaşa kadar iyi yaşamışsın gerçekten.
+1 yılErkekler neye saygı duyuyor allah aşkına
10 YorumlaBende değişiklik olsun baksirla çıkacaktım bacak dekoltesi olsun diye dayak yedim. Hdhehdbrnsbd
113 YorumlaModa & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Her çıkan yobaz kelimesini kullanıyor sadece gülüyorum :D
14 Yorumla
+1 yılŞahsen ben kısıtlamaya çalışmam, çok rahatsız olursam bunu belirtirim illa da açık giycem diyorsa kendi yoluma giderim sonuçta herkesin kendi tercihi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi erkek disarda ust bolgesi yari ciplak gezse nasil tepkiler alirdi merak ettim.. yani herkeste biraz suc var bence elestirmeyi seviyoruz
223 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSahilde degil normal hayatta mesela... garipsemez misin ve degisik bakislar atarsin
Cevap sahibi+1 yılMal ben tip okuyom senin olmayan beynine sokayim ben dmfmffmgkg
Cevap sahibi+1 yılDiplomaya gore cahillik bilgelik olmaz senin gibi diplomasi olan cahillerde buna ornek.. simdi defol git gerizekali
- +1 yıl
Malını uluorta çıkarıp sallayan bile var sen ne diyorsun. :D Türkiye'de erkekler daha özgür bu konuda
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveQueen erkekler zaten daha ozgur erkekleri de savunmuyorum kesinlikle.. demek istedigim Turkiye avrupai oluyor alisik olmadiklari seyleri garipsiyorlar ulkem erkegi... Ama kimsenin elestirmeye hakki yok tabii ki kimsenin giyinimini
Cevap sahibi+1 yılFarkli bi bakis acisi kazandirmak istemistim ama arkadas ipi serbest birakilan pitbull gibi herkese havlayip saldirip beni irrite etti
Cevap sahibi+1 yılYa sektir git mina kodumun kezbani.. babandan izinsiz istedigin buluzu giyemezsin burada ozgur kiz ayaklari yapiyorsun
- +1 yıl
@ebruu1269 aynen ikiyüzlü ve cahil bir toplum işte
- +1 yıl
Kavga etmeyin kizlar. Sakin olun.
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere sinirlendim senin gorusune karsit bi gorus dahi degildim artik bildirim almak da istemiyorum lutfen aranizda tartisin mumkunse.. cok bos mevzular
- +1 yıl
Farkindaysan sen tartisiyorsun inatla. Biz değil. Çok sinirine dokunduysa cevap verme geç ne diye uzatiyorsun ki :D
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveQueen ya onemli degil de sadece bildirim almayim yeter bu arkadasi tanimadan gicik oldum sagolsun 🙂 ben onun dedigine zit bi sey bile savunmadim... Ama Turkiye kosullarinda Turk erkeginden bu derece olgunluk beklemeyin adamlar isine geldigi gibi yasiyor yani
- +1 yıl
Biz de isimize geldiği gibi hareket ediyoruz canım. Millete bakarak kendimize şekil vermiyoruz.
- +1 yıl
Ebru Senden bir bok cikmaz yakında eskort olup erkeklerin altina yatarsın
- +1 yıl
Senin gibi boş gereksizleri de üni ye alıyorlar ya pes
Mühendismiş güleyim bari 😂😂😂
+1 yılAçık ve dar giyiniyorsa hele ki sevgilim asla duymam ☝🏻
07 Yorumla- +1 yıl
Belli kıyafet yüzünden terkedilmişsin :) zamanında ben de terketmiştim. Yarası olan gocunuyor işte. Sen böyle dikbaşlı olmaya devam et daha tok terkedilirsin. Ağla kudur şimdi.
- +1 yıl
Ne kadar basitsin ya. Kadınlar istediği an erkek bulur ne? İşte bu kadar basitsiniz :)
- +1 yıl
Ya ben seninle tartışmicam valla git orda köşede kudur sen.
+1 yılKendinizi erkeklerin yerine koyun sadece? Neler düşüneceksiniz merak ediyorum..
011 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Bu da güzel 😅😅
- +1 yıl
Düşüncelerinizi merak ettim , doğru veya yanlış diye bişey demedim az sakin olun
- +1 yıl
Hsahhahshah güldürdün @ebruu1269
- +1 yıl
O değil de benim sorumu çok yanlış anladı galiba görenler ben sadece ne düşünecekler diye merak ettim ama gören bayaa saydırmış galiba 😂😂 @ebruu1269
- +1 yıl
Mesaj göndericem de sana gönderemiyorum @ebruu1269
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendinizi sergilemeyi iyi biliyorsunuz.
sonra bakan olunca abaza, sapık dersiniz.296 Yorumla- +1 yıl
Yav bu ne edepsizliltiktir , ne çektiyse bu toplum sen ve senin gibiler yüzünden çekiyor. O şerefsizlik sizin içinizde demek ki
- +1 yıl
Kime saydırıyosun şu an
- +1 yıl
Mühim olan açana bakmamak degil ki hoş çarsaf giyen kadının arkasındanda off neler vardır şunun içinde diyenide gördüm
- +1 yıl
@Nyapai
- +1 yıl
Go on
- +1 yıl
sana bi gün bişi saplıcaklar ama bakalım xd
Cevap sahibi+1 yıl@Nyapai işinize gelmedi yobaz dersiniz.
sonra şu şu beni tacız etti diye aglar eşitlik istiyoruz diye 😭
Cevap sahibi+1 yılabisi burayı Amerika sandı galiba
- +1 yıl
lan olum senin derini yüzerim ha düzgün konuş bi gün benim gibi biri çıkarsa karşına değil cesedini kemiğini bile bulamazlar
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Sonra Türkiye niye gelişmiyor diyorlar taciz edilen insanı suçlu bulan bir toplumdayız çünkü. Sende s i kleme knk onlar bize taciz ettiği için ceza almaz ama biz namusumuzu savunduğumuz için mühebbet yeriz takım elbise giyip kıravst takmıyoruz ya
- +1 yıl
gerekirse 100 yıl yatarım ama gebertirim bunu
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Birlikte de öldürürüz gerekirse ama bir beş değilki aslında labaratuğarlarda bir virüs yapacaklar böyle sapkın düşüncesi olan tüm erkekler ölücek
- +1 yıl
ay valla ne güzel olur
- +1 yıl
asıl tüm sapıkları şehrin ortasına kafese kitliycekler gelen geçen eziyet etsin hıncını alsın
- +1 yıl
@SosyoPsikopat Buda iyiymiş ya da erkeklerin çoğu hadım edilecek eskiden cariyelerin başına öyle erkekleri koyarlarmış ya toplumda erkek yerine hatta insan yerine görülmesinlerde anlasınlar
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat siz bu kafayla. anca birbirinizi gazlarsınız.
İstediğin erkekle yatmak, kafana göre gezip tozmak istediğin için mi feministsin?
Hem erkekle kadın yaradılış gereği eşit değildir. Ondan mı feminist oldun?
Sen hiç sevgi görmedin mi? Sevgisiz mi kaldın? Ondan mı feminist oldun?
Kadın erkek eşitliği diye bir şey yoktur. O zaman siz Allah’a da karşı mı çıkıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat bu kadar suratsız olduğun için mi feministsin yoksa feminist olduğun için mi bu kadar suratsızsın?
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Gece rahat rahat dışarı çıkmakla mı feminist olunuyor? Başına bir şey gelirse görürsün.
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat İstediğin erkekle yatmak, kafana göre gezip tozmak istediğin için mi feministsin?
- +1 yıl
Evet gece gezerek olunuyor erekek yapınca elinin kiri kadının yapınca yollu oluyor ya size göre kes sesini ya sus şu zehrini akıtma daha fazla cokmu din düşkünüsün al sana dinden örnek Kuranda önce erkekler uyarılıyor ayer ayen şöyle erkekler gözlerinizi haramdan sakının ve kadınlar sizlerde giyiminize dikkat edin okdar müslümansan önce sen çek gözlerini kırmızı ışık yanınca tüm arabalar durur karşıdaki yaya gecer önemli oaln yeşil ışık yanarken sen duracaksın
- +1 yıl
ya bi kes lan feminist olduğumu nerden çıkardın suratsızda sensin sapkın düşünceli güzel kardeşim
- +1 yıl
gvt
- +1 yıl
sizin gibiler yüzünden ülke iyice geriledi
- +1 yıl
@SosyoPsikopat yeter yeter uzadıkça başı ağrıyor insanın
- +1 yıl
okuma o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat sanki siz, çok ileri zekalısınız ya.
belli oluyor, feminist oldugun belli oluyor.
ergen Hormonları tavan yapmış,
bu yazdıklarını yaşına vermiyorum.
bir daha olmasın abicim
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ana, babana söylerim
kulaklarını çeker, kankilerin le buluşmana izin vermez.
aman yazık olur sana.
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat berke can, la arasız bozulur bak 😆
- +1 yıl
ben asosyalim fazla samimi yılışık konuşma hiç hoşlanmam feminist falanda değilim genel olarak İNSANLARI sevmem
- +1 yıl
ama en çokta erkekleri
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat kendine saygın olmayınca, böyle olman kaçınılmaz.
senin gibi at kafası kızı, hangi erkek ne yapsın.
kaçarlar zaten. seninde zoruna gider 😭.
tabi erkek düşmanı olursun.
sen babana da böyle isen, sabır versin ona allah.
acıdım şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat 3 gram beyni 3 adet de beyin hücresi var yazık sana. onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor, yapma abim tasarruf et biraz 😆😆
- +1 yıl
Kes sesini ya aptal Allah senin kızın yardım etsin
- +1 yıl
ben evlatlığım ve babam öldü laflarına dikkat et erkeklerinde kaçtığı yok 4 yıllık sevgilim vardı sevmeme nedenim farklı seni ilgilendirmez boş boş yorum yapma kes artık sesini
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat dogdugunda 3 kere kulagına. feminist diye mi seslendiler. anlamadım ki
- +1 yıl
SAMİMİ KONUŞMA DEDİM LAN G*T bi b*k olmaz senden oksijen israfı
- +1 yıl
kapa lan çeneni
- +1 yıl
saygısız pç
- +1 yıl
Kıyamam ya sen hala millete insata sözleriyle yürü sonra bize ergen de edenim el vermez edepsizlik edene susmak en güzel cevap edebi elden gidene havla dur şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat tam ergen.
saygısızlıgı kendin yapıyorsun. ben yapıncamı ZORUNA gitti.
ger cümle küfür var.
başkasına saygı göstermezsen, saygı bekleme
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat sana Sordum mu, geçmiş ilişki de.
anlatma gereği duydun 😆- +1 yıl
Sen ergen olmadığına eminmisin en fazla 15 sin bence
- +1 yıl
ergen diyen beyinsize bak bizle yaşıt
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat yaşın küçük. karakterin oluşsun. o zaman gerçekleri görürsün.
tamam mı abim- +1 yıl
o küfürler senin bi yerlerine girsinde az kalır bebe
- +1 yıl
ya bi xsxg mal mal konuşma
- +1 yıl
senin karakterin kaybolmuş onu napıcaz
- +1 yıl
@SosyoPsikopat ergen diye sana demedim şu gizli olan korkaga dedim kuzu
- +1 yıl
bende ona diyom zaten xd
- +1 yıl
daha bile küçüktür bu
- +1 yıl
@SosyoPsikopat 😂 bosver ya uyma bence artık bu salağa bide gizlenmiş haspa
- +1 yıl
öff ayn ya yazdıkça sinirleniyom
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ulan varya senin gibi, boş bi dava da. yürüyenleri. görmek, gülerek bakıyorum.
siz daha kendiniz birlik olamıyorsunuz.
dedikodu cu, kıskanç, birbirinin acıgımı aratan siz.
gelmiş laf sözlüyprsun.
Seni özetliyorum, kendini yıldız sanan sokak lambasısın
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat seninle burda, tartışmak istemiyorum
- +1 yıl
lan olum yemin ediyorum seni bulursam üzerinde yapamıycağım işkence kalmaz bütün sadist ruhumu ortaya çıkarıyorsun seni parçalar en dibe gömerim kemiğini bile bulamazlar
- +1 yıl
ödlek
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat lafla peynir gemisi yürümez. kızım
- +1 yıl
Kendinden mi biliyorsun oğlumm
- +1 yıl
nerde yaşıyon sen belki aynı yerdeyizdir
- +1 yıl
hayatımda bu kadar salk insan görmedim ya
- +1 yıl
aptalk tacı verelim mi sana pasta al kutlayak ahahah
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat la kimsin de. yaşın kaçta.
ne işkence biliyorsun.
çok youtube video ları izliyor sun.
örnek ver,
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat bende bu kafadan istiyorum, ne kullanıyorsun
- +1 yıl
la olum sadistim ben aklına bile gelmiycek işkenceler ederim sana ve emin bundan büyük bi keyif alırım
- +1 yıl
nerde yaşıyon söyle hele korkmadıysan tabi
- +1 yıl
Yeter ya beyin siktiniz ikide bir bildirim geliyor.
- +1 yıl
Onun yerien ben örenk vereyim sana farklı kanka gurubu enjekte eder yavş yavaş çökmeni beklerim en güzeli temiz
- +1 yıl
* kan gurubu
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat oturup sana serefi anlardım ama, kaybtıgin bir seyi dinlemek agır gelir sana kızım
- +1 yıl
SENDE KAPA O ZAMAN BİLDİRİMİ
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat eminim ki yüz yüze olsak
bu kadar olmaz
oturur insan gibi konuşurduk.
ama sana özel birşey- +1 yıl
umrumda değil hâlâ söyleyemedin noldu korktun mu
- +1 yıl
Ay simdide tik tok lafları evet sendeyiz eregen
- +1 yıl
sjdjdj
- +1 yıl
laf çalıp bize söylüyo
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat ayn aynn,
anca hayali ni yaşa.
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat tiktok u senin ergen kızlar izleyip.
2 malın fanı olup.
şarkı dinler, aglarsın
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat seninle reel de tartışmak istiyorum.
sen ve ben, teke tek- +1 yıl
ben tiktok kullanmıyorum nerde yaşadığını söylemedin neden lafı çevirip duruyorsun
- +1 yıl
iki saat ne yazacağını mı düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılbakalım, sosyopsikopat mı. sözde psikopat mı
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Tam derdini yazsana ? ne istiyor sun
- +1 yıl
LAFI DOLANDIRMA ARTIK
- +1 yıl
belli ki korkuyorsun iki saatte söyleyemedin
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat hiç mi sevenin yok, neden böylesin.
kim seni bu hale soktu- +1 yıl
asosyalim dedim ya nerenle dinliyorsun insanlar umrumda değil
- +1 yıl
la olum ne ödlek çıktın ha
- +1 yıl
izmirde misin ben söyliyim o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat benimde psikolojim bozuk.
ben niye tartışıyorum ki ya. neyse- +1 yıl
Kardeş, Arabistan'da kimse bir yerini açmıyor istersen git oraya rahatla
+1 yılNamus ayağına kızların kıyafetine laf eden, bunun için tekme falan atan erkek (!) lerin namus demesine aldırış etmeyin onlar genelde çocukluktan cemaat yurtlarına yollanmış, oralarda arkası tem otoyoluna dönmüş şahıslar genelde.
01 Yorumla
+1 yılKadınla erkek birmi kardeş siz giyinmesini öğrenin ilk önce biz erkekler hakim oluruz kendimize hayvandan bile daha çıplak giyiniyorsunuz bazen farkınız olsun biraz
129 Yorumla- +1 yıl
Açılmak eğitimli mi oluyor üni mezunuyum karektersiz insanlıktan nasibini almamış altuhan ko... giiii 🥳🥳🥳
- +1 yıl
Yazık ya cidden yazık sizde şunu kafanıza sokun iki üç O R U S B U Ç O C U Ğ U yüzünden kimse kendinden ödün vermek zorunda değil nesin sen köpekmi unutmaki hayvanlar bile önünden birşey çekilince onu yemiyor senin farkın olsun az
- +1 yıl
İkinizide yalarım 😆
- +1 yıl
Otur valla hoşuma gider :)
- +1 yıl
Terbiyesiz ahlaksız ne olucak
- +1 yıl
Yuruuu
- +1 yıl
Çok çaba sarf etmen gerekiyormu merak ediyorum
- +1 yıl
Boş konusuyorsun bayan
- +1 yıl
Tabi ya öyle olur zaten ne diye bilirimki
- +1 yıl
Öze. gelsene
- +1 yıl
Tkp atman gerek
- +1 yıl
Attım ben senin ilk yazman gerek
- +1 yıl
Bak kızım ağzından çıkanı kulağın duysun klavye artisligi yapma a... k... senin patavatsız escort
- +1 yıl
Senin altın kaşınıyor belli 22 cm e ihtiyacın var senin
- +1 yıl
Eminmisin gel içini dışına çıkarayım ağlatayim seni
- +1 yıl
Fena vururum beyaza boyarim seni he bu arada profildeki ben değilim face 😆
- +1 yıl
Ooo çok değdi senide yicem sırada sen varsın
- +1 yıl
* ... yyiyim
- +1 yıl
İnletsin seni sığır
Gizli Üye(18-24)+1 yılFeminist ayağına orayı burayı açmayı özgürlük sanan birinin kokusu geliyor gel bana da dislike at
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahaha yobaz seni
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHer yorum atana da bir şey demiş yobaz diktatör
Cevap sahibi+1 yılGel kopar feminist aile kurumu senin zihniyetinden bitiyor işte aile parçalayıcı seni
+1 yılBen şahsen zorlamamak şartıyla karışırım. Kız arkadaşım sonuçta fikrimi söylerim. Maalesef kötü niyetli insanlar var ve ben kız arkadaşımı sahiplenen bir erkeğim ama bazı kızlar iyi niyetten anlamıyor
01 YorumlaÖyle insanlar aptal çünkü
31 Yorumla
+1 yılYoo hersey karsilikli
10 Yorumla
+1 yılBence biraz kıskançlık güzeldir. Tabiiki genelleme yapmıyorum. Bu aradaki ilişkiye bağlı ama ben de kıskanırım açıkçası
01 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. iki tarafada saygı duyulmuyor bu konuda..
11 Yorumla
+1 yılKıyafete göre değişir
00 Yorumla
+1 yılDuymazlar
10 Yorumla
+1 yılErgenlerden vazgeç
00 YorumlaZaten giyende bakilsin diye giymiomu?
15 Yorumla- +1 yıl
yoo kıskansınlar diye xd
+1 yılTahrik oluyoruz ama
02 Yorumla- +1 yıl
Sana da
+1 yılbunun öteki tarafı vaar ama bunu unutmadan yaşa
01 YorumlaErkeklerin ne giyimi var da laf edilecek
05 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri