Kadınlar istedikleri kadar dekolte giyinip karşı cinsin temel içgüdüsüne oynayıp dikkatini çekebilirken bir erkek bunu yaptığı zaman direkt olarak abazan, sapık damgası yiyor? Bu durumun böyle olması sizi rahatsız ediyor mu? Ne düşünüyorsunuz?
Not: Ben erkekler de bunu yapsın demiyorum veya kendimle ilgili böyle bir isteğim de yok sadece durum hakkındaki fikirleri merak ettiğim için sordum. Benim fikrimi soracak olursanız insanlar cinsiyet farketmeksizin bedenlerini bu kadar ön plana çıkarmamalı.
Kadınlar özgürce dekolte giyebilirken bir erkek buna benzer bir şey yaptığında neden linç edilir?
Artık Kimin ne giydiğine karışmayın ya niye bu kadar polemik oluyor bu durum ben anlamıyorum ya ben açık giyinirim sen kapalı giyinirsin bu başkasını ne alakadar ediyor Allah aşkına artık bir son bulsun şu tartışmalar ya her şey kadınların üstüne yıkılıyor kadınların üstüne gidiliyor erkekler de spor yaparken mesela üstsüz yapıyorlar denize girerken kadınlar bikini giyiniyor mesela erkekler sadece şort giyiniyorlar. Gömleğinin üst düğmelerini açan erkekler de mi o zaman dekolte yapmış oluyor sonuçta göğüsleri görünüyor? Dışarıda kapri giyinen erkekler sonuçta bacakları görünüyor o zaman onlar da dekolte yapmış oluyor değil mi?
Artık böyle şeyler görmek istemiyorum gerçekten çok can sıkıcı.
Pozitif ayrımcılık olduğu için. Ayrıca feministliği erkek düşmanlığı olarak görüyorlar. Ataerkil toplumda yaşadığımızda bir gerçek. Ancak şu an bana göre tek sorun kadınlar bencil ve kinli şekilde erkeklere bakıyor.
Maalesef öyle şimdi sen yapsan sana bin ton laf ederler ama kendileri yapinca özgürlük vs olur mesele şu kadınlar kullanılıyor bunun farkında degilller hem de çok güzel bir sekilde oluyor ama gel de anlat bunu anlamazlar meme bacak a.. mmm acinca daha iyi olduklarini saniyorlar bunu yaparken mutlu oluyorlar beginilme algisi hoslarina gidiyor şimdi bunu yapiyor millet bana baksin beni begensin gorsun diye sonra baktiklarinda gorduklerinde niye bakiyorsun oluyor sen istedin bunu zaten bu neyin kafası
ben demiyorum dolayısıyla açıklayacak kişi de ben değilim. ha ama dekolte giyinip herkesin dikkatini çekmek ile cinsel istek farklı şeyler. gayet normal giyinen bir insan hayatındaki kişiye, sevgilisine, eşine karşı istekli olabilir ona kimsenin bir şey diyeceğini sanmam