Moda & Stil 2 ay Bir erkek neden kadının giyimine ve sosyal medyasına karışırken açık kadınları like yağmuruna tutuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence evet özellikle açık giyinme deyip açık kadınları like yağmuruna tutuyorlar Bir erkek neden kadının giyimine ve sosyal medyasına karışırken açık kadınları like yağmuruna tutuyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Sahip olduğu şeyi kısıtlayıp sahip olamadığı şeyler peşinde koşuyor 1 0 Yorumla
KURTİNİNDE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Mevzuyu bilmiyorum fakat erkek arkadaşı başka kızları beğeni yağmuruna tutarken sevgilisi olacak kızın eli armut mu topluyormuş neden buna boyun eğmiş neden kal@ylamamış o soyulmalık hıyarı 0 0 Yorumla
gecemavisizzzss Takip Et Xper 3 Yaş: 23 2 ay Erkekler sevgiline acık giyinme der sonra onu acık kadınla aldatır 1 2 Yorumla Soran 2 ay Ne güzel konuştun vallahi öyle o yüzden iplemiceksin Yorumla gecemavisizzzss 2 ay Aynen Yorumla
bugra386 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Aynı sevglm gibi konştn hatta sevglmdn cok dostm diyim nerelisn sen 0 0 Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Bencillik 1 2 Yorumla Soran 2 ay O yüzden bende bencil olup istediğimi yapıyorum bana öyle diyor paylaştığın fotoyu sil uyardığım halde onun bunun fotosunu beğeniyor Yorumla Gezdolas001 2 ay Gözü sçıkta Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Yani tezat bir durum 1 2 Yorumla Soran 2 ay Saygısızlık ismi Yorumla _rOmeO__ 2 ay Neden öyle yapıyor ki Yorumla
Madlenbb Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Gözü dışarıda seni de elde tutacak lavuk 0 2 Yorumla Soran 2 ay Afedersin iplemiyorum o bana saygı duymuyorsa kıyafetime karışmaya hakkı yok ama eğer öyle bişey yapmasaydı ne isterse okeydim Yorumla Madlenbb 2 ay Ben direk düşüncemi söyledim bence sal. gitsin hayır gelmez Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 650 cevap paylaştı. kıskançlık ve özgüven eksikliği, 0 0 Yorumla
Yolcu03434 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Bu ikiyüzlülükmus 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kaşar erkek bu bildiğin ama iplemiyorum ya Yorumla Yolcu03434 2 ay Ben daha kibar söyledim ama o dediğinde olur.En güzeli yoluna bak Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Komikler 😀 0 1 Yorumla Soran 2 ay Ayenn abi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. abaza olduğu icin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sahip olduğu şeyi kısıtlayıp sahip olamadığı şeyler peşinde koşuyor
Mevzuyu bilmiyorum fakat erkek arkadaşı başka kızları beğeni yağmuruna tutarken sevgilisi olacak kızın eli armut mu topluyormuş neden buna boyun eğmiş neden kal@ylamamış o soyulmalık hıyarı
Erkekler sevgiline acık giyinme der sonra onu acık kadınla aldatır
Ne güzel konuştun vallahi öyle o yüzden iplemiceksin
Aynen
Aynı sevglm gibi konştn hatta sevglmdn cok dostm diyim nerelisn sen
Bencillik
O yüzden bende bencil olup istediğimi yapıyorum bana öyle diyor paylaştığın fotoyu sil uyardığım halde onun bunun fotosunu beğeniyor
Gözü sçıkta
Yani tezat bir durum
Saygısızlık ismi
Neden öyle yapıyor ki
Gözü dışarıda seni de elde tutacak lavuk
Afedersin iplemiyorum o bana saygı duymuyorsa kıyafetime karışmaya hakkı yok ama eğer öyle bişey yapmasaydı ne isterse okeydim
Ben direk düşüncemi söyledim bence sal. gitsin hayır gelmez
kıskançlık ve özgüven eksikliği,
Bu ikiyüzlülükmus
Kaşar erkek bu bildiğin ama iplemiyorum ya
Ben daha kibar söyledim ama o dediğinde olur.
En güzeli yoluna bak
Komikler 😀
Ayenn abi
İşte kedisi sapık olduğu için
Abaza
abaza olduğu icin