AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her rengi ayrı ayrı seviyorum. Dünya zaten yeterince ırkçı dolu bari renkleri olduğu gibi sevelim kabul edelim.
Ne kadar iyimsersin
Genelde sàlak derler
Bakma sen onlara, kendi çıkarlarını düşünmeye alışmış insanlar öyle der
Ben umursamıyorum zaten ama iyiliği sàlaklık énayilik olarak görüyorlar.
Geçen otobüste adamsın kartı basmadı herkese diyor basabilir misiniz millet sağır olmuş bakmıyor bile. Ben verdim millettin bana olan bakışını görmen lazım. Sàlak énayi😂😂
Millet zaten tuhaf ama herkes uyanıklık yaparken de iyilik yapmak pek gelmiyor içimden. Insanlar iyiliği canım olarak görüyorsa iyiliği hak etmezler bence
Heey ikinize de selaam
bir şey isteyebilir miyim
Selam, isteyebilirsin
YouTube hesabıma abone olur musunuz daha yeni açtım
youtube.com/@tamam_duzelicem?si=nK04YwihfgCr7Z0S
Bırak o ne düşünürse düşünsün önemli olan senin ne düşündüğün. Yaptığın yardım elbet gelir bir gün seni bulur. Önemli olan niyetin
Çok iyi niyetlisin, sana karşı bunu kullanırlar. Başkasının ne düşündüğünden ziyade bunu kullanıp sana zarar verme ihtimali kötü
Kimse bana zarar veremez. İyi niyetli olabilirim ama gerçekten sàlak değilim. Şu an kafanda nasıl biri oldum acaba😂😂
Şu anda benim kafamda çıkarcı insanlar için ideal bir hedef olduğun imajı belirdi, canım diye düşünmem korkma
İyilik sever biri olabilirim ama bunu kullandırtacak kadar cahìl biri değilim. Belki de ben çıkarcı biriyimdir
Bu uygulama insanı bir birine düşürür. yav he kelimesini canım kelimesine çevirmiş. Kimseyi gerçek anlamda tanıyamazsınız kimse de sizin niyetinizi tam olarak bilemez. Insanlar da o yüzden iyilik yapan birine en. ayi der
Desinler? Ben polyana değilim. Ama elimden gelen bir durumda da sessiz kalamam. Kalan kalbini sorgulasın derim. Yeri gelirse çok acımasızda olurum. Yapılan iyiliklerin eninde sonunda beni bulduğunu düşünüyorum. Belki de o yüzden çok kaliteli bir hayatım var. İnsanlar kalplerini karartmış bir kedinin başını bile okşamıyorlar. Bu insanlar hakkımda ne düşünür diye düşünecek değilim.
Herkes farklı şeylere inanır bu da sizin inancınız tabi, kaliteli dediğin yaşam kimisine göre işkence kimisine göre lüks de olabilir. Bu hayatta her şey göreceli.
Yaşadığım hayat bir sürü kişinin hayali ise ve ben bu hayatı yaşamaktan keyif alıyorsam kalitelidir. Dini bir inanca sahip değilim her şeyden önce bu bile kalite katıyor hayatıma.
Sadece karnını doyurup da doymayan kişi de ona özenir o da mı kaliteli bir hayat? Kimi insan öyle iken bile şükür diyor, hepimizin bir inancı var seninki de iyilik yaparsam beni bulur inancı işte. Inanç dediğimiz şey bu
İyilik yaparsam beni bulur değil beni buluyor zaten. Evet bir sürü kişi hayatıma hayran. Herkes dertler içinde boğuşuyor 3 günlük dünyada. Karnın doyuyor diye zaten şükür etmelisin teşekkür etmelisin. Nankör olursan zaten mutlu olamazsın
Buluyor dediğin şey ne? Sen birine ekmek verdin diye başkası da gelip sana ekmek mi veriyor birebir? Yoksa hayatındaki olumlu şeylere kendin mi anlam yüklüyorsun?
orada da inanç devreye giriyor işte. Neyi nasıl yorumladığına ve neye inandığına bağlı. Bu hayatta hiçbir şey karşılıksız değil.
Ben entropiye inanırım ama merhamet sahibiyim de. Inşa etmeyi düzeltmeyi severim her konuda
Söylemek istersen kaç yaşındasın?
30 yaşındayım
Anladım
Sen kaç yaşındasın?
25 yaşındayım
Farklılıkları seven bir insanım, senin gibi çok renkli insanların olması güzel
Her gün türlü kötü olaylar olan dünyada başka türlü ayakta kalamazsın.
Öyle tabi, hepimiz yaşamaya devam ediyoruz sonuçta güzelleştirmek bizim elimizde
Aynen öyle
Yaptığın her iyiliğin karşılığını fazla fazla alırsın diliyorum,
Teşekkür ederim sizde umarım
Teşekkür ederim, hoşça kalın iyi günler
Sizde iyi günler
mavi nedense gökyüzü ve deniz huzur veriyor bana
Kırmızı seviyorum sanırım. Ama kıyafet konusunda koyu renkler tercihim
En sevdiğim renk kırmızıdır
Kırmızı, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, dinamizm, güç, heyecan, azim ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır. Kırmızı, dikkat çekici bir renktir. Birdee kırmızı renk liderliği temsil ediyormuş
Lacivert ve mavi severim
Üzgünüm YouTube kullanmıyorum
Mor.
Mor renk genellikle, insan psikolojisini olumlu olarak etkiler. Özellikle asil ruhlu, sanatçı kişiliklerin favori rengi mordur. Mor renginin anlamları, mor tonlarına göre değişkenlik gösterebilir. Koyu mor tonları, asalet duygunuzu artırır ve sanatsal yönünüzü gün yüzüne çıkarır.
Pembe 😳 özellikle iç çamaşırlarımda
Pembe: Dışa dönük, konuşkan, iyimser, enerjik, neşe kaynağı insanlardır. Yalnız olmaktan, yalnız kalmaktan, sessizlikten hoşlanmazlar. Heyecanlı, tutkulu, coşkulu konuştukları ve çevrelerine enerji yaydıkları için lider yönleri vardır. Duygusaldırlar.
teşekkür aşko
Mavi
Mavi karaktere sahip kişiler kuralları olan ve detaylara önem veren insanlardır. Daima kurallara uymaktan yanadırlar. O yüzden bu karakterdeki birini motive etmek istiyorsanız işi ayrıntıları ile planlı ve programlı bir şekilde anlatmalısınız. Onlara işi mükemmel ve düz gün bir şekilde yapacakları hissini vermelisiniz.
Bordo
Koyu kırmızı ve morun karışımı olan bu renk, gösterişli bir tarzı temsil eder ve duygusal yoğunluğu ifade eder. Tutku, bordo rengin temel anlamlarından biridir. Kırmızı tonlarıyla bağlantılı olarak, bordo, aşk, arzu ve tutkuyu simgeler. Bu nedenle, romantik ilişkilerde veya duygusal ifadelerde sıkça tercih edilir.
Tam olarak beni anlattın😉
Kırmızı
Kırmızı, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, dinamizm, güç, heyecan, azim ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır. Kırmızı, dikkat çekici bir renktir.
mavi
Yeşil
Turuncu
Siyah
Renk psikolojisinde, siyah, başkalarına vermek ve fedakarlık yerine güç ve kontrol altına alma anlamına gelir. Siyah, sızdırdığı güç yüzünden korkutucu, düşmanca davranış ve yaşanması zor durumu ifade eder. Zorluk içinde yaşadığımız zamanlara “kara günler” deriz.
Yeşil, mavi
Yeşil karakterli kişiler sorumluluk üstlenmekten ve risk almaktan hoşlanmayan kişilerdir. Karakter grupları içinde en çok bu kişilerin motive edilmeye ihtiyacı vardır. Dış referanslı, itaatkârdırlar. Sorun çıkartmadan karşısındakilerle ortak yönleri bulup uyum sağlayan kişilerdir.
Mavi karaktere sahip kişiler kuralları olan ve detaylara önem veren insanlardır. Daima kurallara uymaktan yanadırlar. O yüzden bu karakterdeki birini motive etmek istiyorsanız işi ayrıntıları ile planlı ve programlı bir şekilde anlatmalısınız. Onlara işi mükemmel ve düz gün bir şekilde yapacakları hissini vermelisiniz.
Neden ikisi zıtkine ikizlerde değilim yani
Siyah.
Renk psikolojisinde, siyah, başkalarına vermek ve fedakarlık yerine güç ve kontrol altına alma anlamına gelir. Siyah, sızdırdığı güç yüzünden korkutucu, düşmanca davranış ve yaşanması zor durumu ifade eder. Zorluk içinde yaşadığımız zamanlara “kara günler” deriz.
Siyah