Bazı insan duyguları renkler şeklinde algıladıklarını söylüyorlar. Bazı insanlar giydikleri kıyafeti seçerken o günün ruh haline uygun seçimler yaptıklarını söylüyorlar. Peki sizin için özel anlamı olan bir renk var mı?
En sevdiğiniz renk ne? Ve bu renk size ne ifade ediyor?
Mavi, bana huzur, sakinlik ve derinlik hissi veriyor. Sanki sonsuz bir gökyüzü ya da denizin enginliği gibi, içinde kaybolmak ve yeniden bulmak istediğim bir dünya gibi.
Giyerken de ruh halime göre mavi tonlarına yöneliyorum. Bazen karanlık bir gece mavisi, bazen ise açık bir gökyüzü gibi ferahlatıcı
Gökyüzü ve deniz, içinde farklı hayatlar bulunduran iki zıt Dünya gibi. Denizin derinliği, gökyüzünün enginliği. Bu maviler bana sonsuzluğu, huzuru ve özgürlüğü hatırlatıyor. Birbirine karışan mavi tonları, sınırları belirsiz bir geçişle adeta içime işliyor. Aynı zamanda ikisi de değişken; bazen durgun ve dingin, bazen fırtınalı ve hırçın… Tıpkı insan ruhu gibi. Bu yüzden ikisine de bakarken hem huzur hem de bir tür saygı duyuyorum.
En sevdiğim renk mavi😀 Mavinin güveni temsil ettiğini düşünüyorum. Bu sebeple maviyi çok severim ve giyimde, takıda veya herhangi bir şeyde ilk renk seçeneğim mavi olur💙
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
En sevdiğim renk siyah. Siyah, bana hem şıklığı hem de sadeliği ifade ediyor. Aynı zamanda sakinlik ve güç gibi duyguları da barındırıyor. Beyazla çok uyumlu olması da hoşuma gidiyor. Hem cool hem de zarif bir havası var, bu yüzden neredeyse her alanda tercih ediyorum.
En sevdiğim renk siyah ve genellikle dış giyimde de tercih ediyorum.. Asil ve zarif duruşu, sadeliği anımsatması da hoşuma gidiyor.. İkinci renk ise açık mavi, gökyüzünün saf ve berraklığını yansıtan bu renk bana ayrı bir hava ve huzur veriyor.. Birde doğanın tazeliğini ve huzurunu yansıtan yeşil rengi de ayrı seviyorum..