Siyah göz kalemi ve rimeli nasıl buluyorsunuz? Ya da tamamen makyajsız mı seviyorsunuz? Hangi görüntü daha iyi?
Erkekler nasıl makyajdan hoşlanır?
Erkekler nasıl makyajdan hoşlanır?
Maskesiz bayanlar dünyanın en güzel bayanlarıdır. Kimisinin yüzünde sedef var, kimisinin sivilce, kimisinin çil, kimisinin iz ama onları diğerlerinden ayıran, diğerlerinin makyajlı yüzlerinden ayıran doğal ve gerçek yüzlerini taşımalarıdır. Bir bayanı ilk gördüğünde eğer makyajlıysa ve onu beğendiysen böyle, onu sonradan beğenme şansın %10. Ancak ilk doğal yüzüyle gördüğünde beğendiysen sonradan zaten her zaman beğenirsin. Ben şahsen makyajsız bayanları diğerlerinden daha fazla beğenmişimdir.
göz makyajın olmuş..aferin
gözlerini belirginleştiren bi göz kalemi güzel olur.
bence en güzel makyaj görüntüsü bu link
tabi ki televizyona çıkan herkese yapıyorlar bunu fakat bu kızın yüzünün güzelliğine bitiyorum.
Cevap
18Cevap
abartılı olmayan makyaj tercih edilmeli süs köpeklerine dönülmemeli. Ha bazı kızlara da makyaj gitmez iğrenç olur mesela onlar da doğal kalmalı çok hafif makyaj yapmalı derdi makyöz arkadaşım Saadettin Bolrimel
aslında ben doğal güzelleğe sahip olan kızları severim ama illaki makyaj dersen tabiki gözlere rimel heleki renkli gözler için hafifte allık yanaklara fondoten olur
Bence fazla abartmaya gerek yok. link
ben makyaj ve ojeden nefret ederim ha gozlerin karaysa kalem çekebilrsin hafif o kadar :)
ne makyajı ya dogal guzellıgınız yeeter size bi ton boya surup dışarı çıkınca ne anlıyorsunuz sankı
Sade ya da hafif makyaj favorimdir. Abartıyı sevmem :))
rimel ruj birazda bakımlı bir yüz boya küpü olan kızlar iğrenç oluyo
Ben tamamen makyajsız seviyorum. kimileri ustaca yapıyor ve hiç belli olmuyor onları da seviyorum.
şöyle söyliğim abartılı makyaj yapan bayana farklı gözle bakılır en güzel hafif ten rengini bozmandan yapmak hatta yapmayada bilirsin.
belki sadece gözüne kalem çeksen yeter doğal güzellik taraftarıyım ben.. saç boyayarak, makyaj yaparak maske takıyorsunuz yüzünüze o siz değilsiniz..
gözlere yapılan hafif makyaj ve kalem, birde çok belli olmayacak şekilde ruj. bu kadarı yeter fazlası abartı ve itici.
kırmızı ruj, siyah oje. tabiki bunun için kıyafet, dolgun dudak ve kalem gibi parmak lazım
Hafif bir ruj, biraz allık, göze kalem tamamdır. El ayak tırnakları aynı renk olacak. Onlarda kırmızı, bordo ya da french.
makyaj güzeldegildir. sadece gözlere kalem yeter
göz kalemi, rimel vazgeçilmezim. olmazsa olmaz
gözlere kalem
tırnaklara french tamamdır.
makyajısızından. yapmışsada en zekicesiinden
sade en güzeli
sade ve abartısız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar