Normalde erkekler makyaj sevmez doğalıktan yanadır ama seçmek zorunda olsaydınız sizce hangisi tatlı hafif gözüken pembe makyaj mı yoksa daha yoğun belirgin kırmızı rujla gözlerin ön planda olduğu seksi ve sert bir makyaj mı? Mesela ben gözlerimi ön plana çıkardığımda bakışlarım daha keskin güzel duruyor sizce nasıl olmalı? 1 mi 2 mi? Tam uygun fotoğraf bulamadım ama
Bunu kim diyorsa kesin kadınlara yalakalık yapmak için söylüyordur. Aksine bizde makyaj severiz niye sevmeyelim ki 🤣 makyaj yapan kadın her zaman bir adım öndedir benim için çünkü makyaj yapıyorsa gittiği yerede saygısı vardır buluştuğu erkeğede o yüzden bu benim düşüncem senin sorunda da birinci anlattığın gibi daha toplayıcı ve sempatik olur gibi geldi bana
Erkekler makyaj sevmez anlayın diyen abicim sevmiyosan yapmazsın makyaj olur biterrr kimse kimseyi zorlamıyorrr kızlar siz de şunları şöyle şımartmayın neyi nasıl seviyosanız yapın işte onların değil sizin beğenmeniz sevmeniz önemli
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi ki de öyle burada 5 erkek sevmiyoruz dedi diye yapmayacak halim yok ama merak ettim işte
Onu biliyoruz zaten ama özel günlerde bir pariteye vs eğlenmeye giderken illa ki her kadın yapıyor daha güzel gözükmek için ben şahsen kendimi daha iyi ve güzel hissettiğim için yapıyorum merak etmiştim sadece
En İyi Cevaplar