• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Moda & Stil

Yaşım 29 ama giyinmeyi beceremiyorum. En iyi giyim tarzı nasıl yapılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
89
Yapay Zekaya Sor

Gerçekten yok ben de

Nasıl Yapılır Soruları En İyi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • yürüyürümodabebeğim
    yürüyürümodabebeğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Giyim tarzını oluşturmak, kendini iyi hissetmek ve kişiliğini yansıtmakla ilgilidir. İyi bir giyim tarzı oluşturmak için şu adımları izleyebilirsin:

### 1. **Vücut Tipini Tanı**
    - Vücut tipine uygun kıyafetler seçmek, kıyafetlerin üzerindeki duruşunu olumlu yönde etkiler. Örneğin, omuzları geniş olan biriysen V-yaka tişörtler tercih edebilirsin.

### 2. **Kendi Stilini Bul**
    - Kendi kişiliğine ve yaşam tarzına uygun bir stil belirlemek önemlidir. Klasik, spor, casual veya sokak modası gibi farklı tarzlar arasından hangisinin sana daha uygun olduğunu keşfet.

### 3. **Temel Parçaları Edin**
    - Dolabında bulunması gereken bazı temel parçalar vardır: İyi bir jean, beyaz bir gömlek, siyah bir ceket, basic tişörtler, kaliteli bir palto gibi parçalar, birçok farklı kombin yapmanı sağlar.

### 4. **Renk Uyumuna Dikkat Et**
    - Farklı renkleri kombinlerken uyumlu olmasına özen göster. Nötr renkler (siyah, beyaz, gri, bej) her zaman diğer renklerle uyum sağlar. Ayrıca, renk çarkını kullanarak hangi renklerin birbiriyle iyi gittiğini öğrenebilirsin.

### 5. **Katmanlama Yap**
    - Katmanlama, birden fazla giysiyi bir araya getirerek stilini güçlendirebilir. Örneğin, bir tişört üzerine ceket, atkı ve şapka gibi aksesuarlar ekleyebilirsin.

### 6. **Aksesuarları Unutma**
    - Aksesuarlar, bir kıyafeti tamamlama ve tarzını yansıtma konusunda büyük rol oynar. Saat, bileklik, gözlük, kemer gibi aksesuarlarla kombininin detaylarını güçlendirebilirsin.

### 7. **Kendine Güven**
    - Giydiğin kıyafetlerde kendine güvenli ol. Kendine yakıştığını düşündüğün kıyafetler seni hem daha iyi hissettirir hem de dışarıdan daha etkileyici görünmeni sağlar.

### 8. **Trendleri Takip Et Ama Bağımlı Olma**
    - Modayı ve trendleri takip etmek, yenilikçi kombinler oluşturman için ilham verebilir. Ancak, her trendi takip etmek yerine sana ve tarzına uygun olanları seçmeye çalış.

### 9. **Kaliteli Parçalara Yatırım Yap**
    - Ucuz ve kalitesiz giysiler çabuk yıpranabilir ve uzun ömürlü olmaz. Kaliteli kumaşlardan üretilmiş, iyi dikilmiş parçalar daha uzun süre kullanılabilir ve şıklığını artırır.

Bu adımları takip ederek zamanla kendine özgü bir stil oluşturabilir ve giyinme konusundaki becerini geliştirebilirsin. Stil danışmanlarından da profesyonel yardım alabileceğini unutma.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sen de bendensin ama ben biraz biraz öğrenmeye başladım giyinmeyi. Öncelikle vericeğim tavsiye , kombininde en fazla 3 renk kullan. Mesela turuncu crop, kot pantolon, siyah spor ayakkabı giydin diyelim. Çantanı da siyah tak. Kombininde dördüncü renk olmasın. Renk uyumunu öğrenmelisin. Mesela kırmızının zıt rengi yeşil. Turuncunun zıttı mavi. Sarının zıt rengi mor. Yani zıtlarını söylerken ne demek istiyorum, mor bir ceket giydiğinde içine sarı tişört giyersen renk uyumunu daha iyi yakalamış olursun. Tabii ki en fazla 3 renk kuralının dışına da çıkma. Bi de şunu unutma, gri her parçayla uyum sağlayan renktir. Stilistler genelde siyah ve kahverengiyi kombinlemezler mesela. Kahverengiyi genelde gri ile kombinlerler gri her renge uyum sağlıyor diye. Bu yüzden dış giyimin yani kaban, mont, şapka vs. bunları genelde gri renk al. Ve en önemlisi pullu simli baskılı yazılı tişörtlerden uzak dur. Onlar insanı daha çok ergen kombini yapmış gibi gösteriyor. Kıyafetlerin mümkün olduğu kadar basic olsun. Üstüne bol giydiğinde altına daha dar bir şeyler giy, alt kısmına bol giydiğinde üstüne daha dar giyin. Youtubedan da detaylı bakabilirsin aslında. Ben de yavaş yavaş öğrenmeye başladım ☺️

1
    5 Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

Aslında durum şu bazen kadınlar giyiniyor ama bize itici geliyor ama bazen öyle sade oluyorlar ki kendine de yakıştırdı mı bize çok çekici geliyor. Bence önemli olan erkeğin de bakış açısı yani hemcinslerinize güzel gibi gelen bize güzel gelmeyebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@forrestman Size şöyle söyliyim, ben önceden çok alakasız giyinirdim ve kendimi çok iyi giyiniyor zannederdim. Sonra bir gün erkek arkadaşım bana sen giyinmeyi bilmiyorsun dedi. Ona çok sert çıkışmıştım. Ardından burdan birkaç parça kıyafetimin fotosunu paylaştım sizce nasıl giyiniyorum diye sordum. Pek çok yorum bana demode ve çocuksu giyindiğimi söyledi. Sonra youtubedan vs. Araştırmalar yaparak işe başladım. İnanın şu an dolabıma baktığımda ben de kendi kendime diyorum bunu neden almışım ne kadar kötü bir model diye. Hala dolabımı tamamlayabilmiş değilim ama eskiye göre çok yol kat ettim ve çevremde de bunu fark edenler oldu😊

Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

ama bazen şu var bence bazen salaşlık insana yakışıyor bazen de şık giyinmek ruh haliyle alakalı sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@forrestman belki de.

Yorumla
    • forrestman
      forrestman
      1 yıl

ama sana benim zevkimden bir tüyo yani erkek gözüyle diyorum şöyle sade çak hafif ve içten bakan bir kadın kadar çekici kadın yok...

Yorumla
  • sedabykks
    sedabykks Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Aslında giyinmeyi başarıyorsundur sadece renk tonlarını ve uyumunu tam yapamıyorsundur. İki açık mesela olmaz birisi kesinlikle koyu olmalı ki yakışsın tamamlasın birbirini. Zıt renkler kullanabilirsin renk uyumunu yakaladıktan sonra ne tarz giyim seni daha çok mutlu ediyor ne tarz daha çok yakışıyor onu da zamanla çözmüş olursun ve tamamlayıcı parçalar yani kolye küpe bileklik vs kullanarakta tarzını tamamlayabilirsin. Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim şık olmak mı rahat olmak mı sade olmak mı ilk önce bunun cevabını kendine vermelisin

0
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Giyinmeyi öğrenmek için önce beden tipine ve kişisel tarzına uygun temel parçaları belirle; iyi bir kot, beyaz tişört ve blazer ceket gibi klasik parçalar her durumda işe yarar. Renk uyumuna dikkat et ve aksesuarlarla görünümünü zenginleştir, bu sayede daha şık görünebilirsin.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

79

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.

Bence sana yakışan elbiseleri al

0
    0 Yorumla
  • yazanayazarım
    yazanayazarım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    1 yıl

1-Önce vücut tipini anlaman lazım:

2-Sonra ten ve göz rengine, cilt alt tonuna yakışan renkleri bulman gerekiyor. Hangi renkte kıyafetler giydiğinde kendini daha aydınlık görüyorsun bunu düşün.

3- Birlikte kullanıldığında daha hoş duran renk kombolarıyla kombin yapmaya çalış:

Bazı renk kombinasyonları
    Bazı renk kombinasyonları

###Yukarıdaki resimde gördüğün gibi modada 3 renk kuralı diye bir şey var. Kombininde uyumlu 3 renk kullanırsan daha çekici ve şık durur.

4- Tarzını ön plana çıkarmak için kombinine uygun aksesuarlar takabilirsin.

5- Dar kotlar yerine daha bol mom jeans tarzlarını tercih et. Kıyafetlerin ne kadar sade olursa o kadar şık gözükür. Mesela aşırı bol tişörtler yerine daha bedenine uygun basic tişörtler tercih et. Dekolte ve açıklıkta bence aşırıya kaçmamak daha zarif duruyor. Aşağıya birkaç kombin önerisi bırakıyorum eğer tarzına uygunsa özelden daha fazla öneri de verebilirim.

Yaşım 29 ama giyinmeyi beceremiyorum. En iyi giyim tarzı nasıl yapılır?Yaşım 29 ama giyinmeyi beceremiyorum. En iyi giyim tarzı nasıl yapılır?

Bu arada giyim tarzına uygun instagram hesaplarını takip ederek onlardan esinlenebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 106
    1 yıl

Herkesin zevklerine göre oluşturduğu bir tarzı olur. Kendine bir tarz oluşturmak istiyorsan bolca ünlü kişileri takip edip incelemelisin ve gözüne hoş gelen parçaları alıp tek tek üzerinde denemelisin. Tarzını oluştururken fiziki yapına da dikkat etmelisin.

2
    0 Yorumla
  • quality13
    quality13 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    • Ne kendinizi bayağı göstercek kadar açık ne de mekanda görülmeyecek kadar kapalı giyinmeniz lazım.(Tabi açık bir kız olduğuz varsayımı ile söyledim bunu tesettürlü iseniz bu maddeyi yok sayın)
    • Ten renginiz soluk ise soğuk renkler, canlı ise sıcak renkler giyinmeniz lazım.
    • Aksesuar kullanımı önemli. Sıradan bir kombini bir kolye yahut küpe muhteşem hale getirebilir.
    • Son madde olarak ayakkabı tabi. Giyimde en önemli iki tamamlayıcıdır ve giyiminizde en çok paraya kıymanız gereken eşya bunlardır. 60 liralık bir t-shirt ile 400 liralık t-shirt arasındaki farkı kimse alamaz ama 500 liralık ayakkabı ile 3000 liralık ayakkabı arasındaki fark çok kolay anlaşılır.
    0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Sade giyin. İllaki pahalı seylere de gerek yok. 1. Vücuduna uyumlu olsun.
    2. Fiziğin iyi ise ortaya çıkartacak seyler giy. 3. Kilolu isen kesinlikle siyah giy.
    4. Yaş olarak genç sayılırsın. Spor giyinebilirsin mesela.
    5. Boyun kısa ise fit gösterecek şeyler, uzun ise salaş olmasın yeter.
    6. Ben erkek gözü ile yorum yaptım. Kadınlar bazı şeyleri daha iyi bilir. Onların yorumlarını görmüşsündür zaten 👍👍

1
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Renklerin uyumunu araştırabilirsin zıt renkler canlı renkler soluk renkler ne neyle uyumludur vs mesela kahverengi pek tercih edilmemeli denir ölümü simgeledigini biliyorum. Turuncu sarı kırmızı daha canlı renkler mavi daha soluk bu konuyu iyice araştır faydası olur

0
    0 Yorumla
  • tanis_40
    tanis_40 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Chatgpt'ye sormayı denedin mi? Yaşını, boyunu, ne tarz kıyafetlerden ve renklerden hoşlandığını söyleyip kombin önerisi isteyebilirsin. Bir de herkesin çevresinde 1-2 kişi vardır, göz zevki iyidir. Eminim senin çevrende de vardır, biraz düşün fark edersin. Onlardan fikir alabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Uğur2628
    Uğur2628 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Al pazardan bi tişört giy işte mq neyin giyim tarzından bahsediyon satlkmısın tövbe tövbe en iyi giyim tarzı nasıl yapılır diyosan git kıy paraya 10 bine tişörtü al giy ozaman en iyi giyim tarzı olur işte insanlar bakınca wowww der sendede o para var mı yok veya al bi nike ayakkabı 10 kya en iyi giyim bu işte veya bi lacost pantolon

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Tatlım pinterestten bu konuda fikir alabilirsin. Gittiğin bir mağazada da bu konuda destek isteyebilirsin. Kombin yapmakla aranın iyi olmadığını ve hangi ortamlar için kombin arayısın olduğunu belirterek.🌸

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yoksa yok... Sende bu şekilde seven birini bulsan? Sonuçta kimse podyum mankeni olmak zorunda değil... Giyimi çok kötü olan ama karakteri ve iç duyguları 10 basıcak kızlar gördüm yanın da kız gibi ortam da dikkat çeken erkeklerle gezen. Giyim yanlızca ilk 1 dk sana çeker ya da seni iyi gösterir.

0
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Hiç yapamıyorsan bir yaşam koçuyla anlaş
    Eğer tanıdığın bildiğin birisi yoksa eğer

İstersen sana benim yaşam koçumun numarasını verebilirim zeynep bulut çok naif bir hanımefendidir ve memnuniyetle yardımcı olucaktır.

0
    1 Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

Küçük dokunuşlarla seni giyinme konusunda bir uzman haline getirebilir

Yorumla
  • DamonSalvatore1
    DamonSalvatore1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Bana göre bir kıyafeti güzelleştirecek olan kişilerin kendileridir. Kişi insanlar üzerinde öyle bir etki bırakmalı ki çuval da giyse örnek alınsın.
    Daha farklı bir yaklaşıma göre ise şu öneride bulunabilirim, kendi tarzını oluşturmayı dene. Net bir öneri istersen de bol kargo pantolon, üste dar bişeyler, af1 veya low dunk tarzı ayakkabı, retro takılar 😀

0
    0 Yorumla
  • selamcanımnabercanım
    selamcanımnabercanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Basic parçalar hem şık hemde modası asla geçmez mesela kot pantolon ve oversize beyaz tişört çok basit duruyor ama taktiğin takılar ve çanta ile mükemmel bir hâle getirmek bir o kadar kolay

0
    0 Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Fiziğinin ağırlıklı olduğu şekle göre, fiziğini ön plana çıkaracak şeyler giymekle başla. Sonra ise ait olduğun tarzı seçmelisin. indie kid, coquette girl, casual vb vb

0
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Zevkine güvendiğin arkadaşlarınla birlikte alışverişe çıkabilirsin ya da Pinterestten yardım alabilirsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Pintereste kombinlere bak hoşuna gidejleri kaydet. Kaybettiklerinin arasında analiz yap. Nasıl pantolon seviyormuşsun nasıl kazak, crop vs. Seviyormussun diye ona göre alisverise çık. Aklındaki kıyafetleri kabinde denemeden sakın alma

0
    0 Yorumla
  • Terminatör1998
    Terminatör1998 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

İyi markalardan giyim almayı dene, araştır, boyun, kilon ne?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maviden giyiniyorum

Yorumla
    • Terminatör1998
      Terminatör1998
      1 yıl

Ne olarak beğenmiyorsun giyimini? Renk uyumu mu, tarz mı? Sana pantolon yakışmıyorsa elbise giyebilirsin.

Yorumla
    • Terminatör1998
      Terminatör1998
      1 yıl

Giyimi çok ciddiye almamak gerekir, sağlıklı olmak gerekiyor

Yorumla
  • Elactobacilluss
    Elactobacilluss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

İnfluencer ları takip et hoşuna gidenlerin linklerini bak dene

1
    0 Yorumla
  • cenkulu
    cenkulu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Buna bu kadar zaman harcama basıl mutluysan öyle giyin

1
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Çok da önemli değil. Takılma. Ruhun, karakterin güzel olsun

0
    0 Yorumla
  • tubahanimmi
    tubahanimmi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Sponsor bul kendine ya da boş ver kimse giyimine bakmıyor 😃

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

bende senin gibiyim biz manken değiliz bulduğumuzu giyelim

0
    0 Yorumla
  • ʙʟᴀᴄᴋ_ᴀɴɢᴇʟ
    ʙʟᴀᴄᴋ_ᴀɴɢᴇʟ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ya kendine yakışanı giy aynaya baktığında kendini beğeniyorsan dünyanın en iyi giyineni sensin.

0
    0 Yorumla
  • BayKastamonu
    BayKastamonu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Hiçbir şey bilmiyorsan tişört kot pantolon git. Bir beden büyük giy. Bi de spor ayakkabı tamam

0
    0 Yorumla
  • Lum0sMaxima
    Lum0sMaxima Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

İnternetten örneklere bakıp tarzına uygun giyinebilirsin

0
    0 Yorumla
  • anonimkullanıcixf
    anonimkullanıcixf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Sade giyiyorum ben 18 yaşındayım abartılı giyinmeyi sevmem

Sade ve şık ✨️❤️

0
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı.

soğuk ve sıcak renkler ile kombin yap, beyaz mavi kırmızı siyah yeşil beyaz kahverengi beyaz gibi

0
    0 Yorumla
  • alkollerin_efendisi
    alkollerin_efendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 51%
    1 yıl

Seni görmeden öneri vermek pek yararlı olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl

Kendine bir imaj maker bul, beğendipin birinden destek al

0
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Öncelikle beden tipine göre giyinmeyi öğrenmelisin biraz araştırma yaparsan öğrenebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Bahadır08
    Bahadır08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    1 yıl

Parayla yapılır bir para ile git bir mağazaya bak seni nasıl güzel giydiriyorlar

0
    2 Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Saçmalama aq

Yorumla
    • sorusorupgidiom
      sorusorupgidiom
      1 yıl

@hynjinnnn haklı

Yorumla
  • highheelsonmytippies
    highheelsonmytippies Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Çok da kasmaya gerek yok uyumlu şeyler giymeye çalış yeter işte.

0
    0 Yorumla
  • Malikalgan
    Malikalgan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 95%
    1 yıl

Şaka diyon bence :fiziğin nasılsa tarzın nasılsa ona göre giyinicen

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Moda & Stil konusunda 788 cevap paylaştı.

Çevrende sana giyim konusunda öneriler sunacak, seninle alışveriş yapacak bir imaj maker bul.

0
    0 Yorumla
  • isimsizjargon
    isimsizjargon Takip Et
    Master Yaş: 36
    1 yıl
    Moda & Stil konusunda 652 cevap paylaştı.

Kendi isteğine ve fiziğine uygun kıyafetler ile bunu çok rahat aşabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Niye kız becerirsin. Ben de 29um. Genellikle evdeyim. Ama bence kendine yakışan şeyler bulabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl

Pinterest kombinlerine bak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kimin umrunda ki ? Herkes önce dönsün kendine baksın sonra başkalarını eleştirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gel ben giydiriririm zevkliyim aylık 5000ini alırım giyinmek zor iş giydirmek daha da zor iş😂😂

0
    0 Yorumla
  • Olakablaka
    Olakablaka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Önce ne tarz kıyafetlerden hoşlandığını belirle, sonra bu belirlediğin tarzlardan hangisinin sana yakışıp yakışmadığını bul. Bu kadar basit aslında.

0
    0 Yorumla
  • notname0111
    notname0111 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Pinterest indir sevdigin parçaları arat kızlar neyle kombin yapmış bak zamanla keşfetin kombinlerle dolacaktir ve sana ilham gelir tarzini bulmuş olursun askim 💜💜🤍👾

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çıplak gezmede çuval giysen olur.
    Millet beden sergileyeceğim diye bisey gidiyor artık.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

her şey çok pahalı zaten bende onun bunun eskisini giyiniyorum

0
    1 Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

😟😟

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendi tarzını oluştur, sana yakışan şeylere bak mağazalardan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çok fakir değilsen bir tarz oluştur kendine. Arkadaşlarından yardım al.

0
    0 Yorumla
  • Dilann19
    Dilann19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Neyin sana nasıl olacağını düşünmen lazım ölçmen tartmam mesela zayıfsan ne yakışır kilon varsa ne yakışır gibi deneme yanılmalı yapman lazım

1
    0 Yorumla
  • eneesm
    eneesm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Herkesin kendine göre zevki vardır tek yapman gereken mağazaya girdiğinde sevdiğin kıyafetlerin renk uyumunu yapmak

0
    0 Yorumla
  • yavuz_3404
    yavuz_3404 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    1 yıl

boş ver al iki yaprak yerli kabileler gibi dolaş hava sıcak zaten 😀

0
    0 Yorumla
  • İsimsiz_78
    İsimsiz_78 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48
    1 yıl

Mağazaların hazır kombinlerinssn destek alabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • BilBug
    BilBug Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

Yaşım 32, ben de bilmiyorum o işleri :D :D :D Kendi tarzın en iyisidir !

0
    0 Yorumla
  • Rewoo1201
    Rewoo1201 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Old money giyim tarzının her kıza yakışacağını düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • muhendisbeyxxx
    muhendisbeyxxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    1 yıl

çıplak gezmiyorsundur herhalde giyinmeyi becerememk nedir

0
    0 Yorumla
  • NarkozcuBeyy
    NarkozcuBeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Ben de bilmezdim şort tişört takılıyorum artık yine bilmiyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bende aynı şekilde düşünüyorum ben giyinip cıkıyorum millet kombin yapıyor

1
    7 Yorumla
    • strongerrs55
      strongerrs55
      1 yıl

Özel bir yere gitmediğin sürece kombin yapmak boş, markete giderken kombin yapsan nolur yapmasan nolur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Alışveriş kanka bekar misun

Yorumla
    • strongerrs55
      strongerrs55
      1 yıl

Bekarım, sen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet bekarım alışverişte yapıyorum milletin üzerinde görünce beğeniyorum ama olmuyor

Yorumla
    • strongerrs55
      strongerrs55
      1 yıl

Sen kendine mi yakıştırmıyorsun anlamadım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya herkes giydiklerimi çok yakıştırıyor ben ise başkaları giyinince tarzı vs daha çok beğeniyorum

Yorumla
    • strongerrs55
      strongerrs55
      1 yıl

Psikolojik o ya, aşarsın merak etme

Yorumla
  • hislipencere
    hislipencere Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Seçenekleri göster yardım edeyim.

0
    0 Yorumla
  • ucankazmorton
    ucankazmorton Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 35%
    1 yıl

Isin ustasi @Jurjum

0
    1 Yorumla
    • Jurjum
      Jurjum
      1 yıl

😍🫶🙏

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Moda dergileri takip et. Bir süre sonra gelişir.

0
    0 Yorumla
  • beautifulandstrange
    beautifulandstrange Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Vücuduna göre giyinmelisin.

0
    0 Yorumla
  • Aykar6
    Aykar6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kapalımı açıkmısın

0
    0 Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Herkes hayatın verdikleri ile yetinmeyi bilmelidir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Yaşım 29 ama giyinmeyi beceremiyorum. En iyi giyim tarzı nasıl yapılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şık ve kendime yakışanı giyinmek istiyorum ama yapamıyorum. Giyim tarzımı nasıl değişebilirim? 27 cevap verildi
Mütevazı giyinmek istiyorum ama yaşım büyükmüş gibi görünmek de istemiyorum, nasıl giyinmeliyim? 4 cevap verildi
30 yaşındayım, giyinmeyi pek beceremiyorum. Nasıl öğrenirim? 92 cevap verildi
Kapalıyım ve kendime uygun kıyafet bulamıyorum ne yapmalıyım? 12 cevap verildi
Giyinmeyi tam olarak beceremiyorum. Nasıl şık olabilirim? 8 cevap verildi
Giyinmeyi bilmiyorum güzel giyinemiyorum nasıl güzel giyinirim? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨