Göbek, burun, dil... bunlar erkeklerde nasıl bi izlenim bırakıyor? Hangileri çekici hangileri itici? bir de göbekle ilgili erkeklerin yorumunu alırsam çok sevinirim..
Cevabın nedir?
Piercing dovme tarzi seylerle vucudunu donatan, iki dakika punk kulturu ve anarjizm uzerine sohbet yapilamayan, Ismail Yk arabeskimsi modunda insanlar turedi.
Piercing bir kulturu yansitir. O kulturle alakan olmadan bu tip seyler kullanman sadece sekilciliktir.
Dilde ya da alt dudagin ortasin da olmasi olabilü.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. piercingin olam anam tak beni biyerlerine modunda severdimde şimdi okadar düşkün değilim
08 Yorumla- +1 yıl
pilav tenceresini taksa ?
- +1 yıl
maksat pilav olsun
- +1 yıl
yok kurufasulye olmaz pirenses genime aykiri.
pilav senligi duzenleyek
- Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendim piercin kullanmıyorum veya takmıyorum.Bana yakisacagini düşünmüyorum , iki tane kulağımda küpe var biri sağ kulağımda biri sol kulağımda.Başka insanlar beğenir yapar onada karışmıyorum.Herkesin kendi bedeni ve zevki :)
11 Yorumla
dilde piercing i çok severim link ama cesaret edemem deldirmeye :) onun dışında pek sevmiyorum
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
104Cevap
dile yapılan dışında diğerleri fena durmuyo ama.. sorunu okurken sonunu okumadan önce kesinlikle göbek bölümüne yapmanı tavsiye edicektim.. zaten göbek ve göğüs bölgesi erkek için hep çekici bölgelerdir.. bence göbekte çok seksi duruyo ve ilgiyi artırıyo..
Sanırım sen de göbek bölümünü düşünüyorsun?02 Yorumla
+1 yılburnumda var.kulak kıkırdağımda da var.bi ara kaşımı deldirmeyi çok istedim ama çok fazla iz kalıyo.burnumdakinden çok memnunum.7 yıldır gece gündüz kullanıyorum.genelimiz beğenmediğini ve itici olduğunu yazmış.şükür çevremde öyle bi tepki yok :) göbek konusuna gelince ben çok beğeniyorum göbekte.keşke onu takıcak göbeğim olsa :D
00 Yorumladil ve dudaktaki hariç severim. özellikle burunda çok güzel duruyor. kaş da iyi, göbek demişsin güzel bi göbekse süper olur bence direk yaptır :) ama hijyene dikkat et sorun yaşıyanlar oluyor.
14 Yorumla- +1 yıl
burnumda var kucuk tas takiyorum baska da yok zaten :D yurtdisina geldim okul icin herkesde bisey var baktim gobek kimisinde cok hos duruyo acaba yaptirsam mi diyorum ama dedigin gibi mikroj falan kapmasindan acayip korkuyorum bide burnumu deldirirken heyecandan bayilmistim ondan korkuyorum :D
+1 yılDil : kaşar
Dudak: iğreti
Göbek: ilginç
Burun: İğrenç (soğuk havalarda üşümüyorlar mı merak ederim)23 Yorumla- +1 yıl
sen benim fikirlerime hoş değil diyebiliyorsan, o insanlar burunlarına bilmem artık nerelerine takabiliyorlarsa bu mereti, ben de hür ve özgür fikrimi beyan ederim...
En iyisi küpe. İlle de bir yerlerimi deldiricem diyorsanız da burnunuzu deldirin. Hızma da güzel duruyor. Fakat lütfen minik burunlular deldirsin. Koca burunda hoş durmuyor.
03 YorumlaAşırı derece itici... Ben şahsen dövmeli ya da piercingli birini görünce çok iğreniyorum. Bayan dediğin zarafetin simgesidir; sade ve doğal...
13 YorumlaBen pek hoşlanmıyorum.Aksine görünce içim cızz diyor.Bazıları vajinasına yaptırıyor.Orasına yaptırınca acıyor mudur?
11 Yorumla
+1 yılMinicik olanlari bazilarinin burnuna yakisiyor ama sigir halkasi gibi olanlari son derece itici bence
34 Yorumla- +1 yıl
Tam da onlari kastetmistim tas olanlar super oluyor. Gobekte ise gobegine bagli yabanci bir arkadasta vardi cok yakisiyordu hafif sallantili bi sey hatta detay vereyim normalde piercing var ucu da ons gore boyle sallantili degisik takabiliyordu ona yakisiyordu ama zevk meselesi tabi. Yine de burunda tas favorim. Bir de nedense aklima poposundski gamze ve altindaki ufak kanat seklindeki dovme geldi o da guzel oluyor hatta ince bisey super olur
- +1 yıl
sığır halkası haahaa :D
çok itici yüzünde veya vücudunun her hangi bir yerinde demir parçasıyla gezmenin neresi çekici gelebilir ki?
04 YorumlaBen doğal vede sade olanları tercıhımdır. Elinde yuzunde 100 gr boya olanlar belkı dikkat cekici olabılır ama adı ustunde maske :))
01 YorumlaDildeki piercing beni çok derin düşüncelere salıyor azizim..
34 Yorumla- +1 yıl
tövbe de
+1 yılben kaşıma yaptırmayı cok ıstıyorum ama cesaret lazım yoksa kımsenın yakıstırıp yakıstırmaması benı ılgılendırmez sende yapmak ıstıyosan yap bence
11 YorumlaDışarıdan nasıl duruyor biliyor musun?
Tiksiiiinç...12 Yorumla- +1 yıl
Onlarda güzel değil ya. Ben buruna çok önem veririm. Güzelliğin çok önemli bileşenlerinden biridir burun... Onun şeklinin falan çok farklı bir estetiği vardır. Öyle suni şeylerle o güzelliği bozmanızı istemem...
Ha bişeye benzemiyorsa burnun o zaman tak takıştır ne buluyorsan.
Zaten bakmam, bakmayınca da görmem...
+1 yıldudak, dil, burun, göbek, ve kulak vardı
şimdi sadece kulak var
duru güzelligi bozdugunu dusunuyorum simdiki aklimla
lakin göbeği yeniden deldiricem, çok yakin118 Yorumla- +1 yıl
ne konuda?
- +1 yıl
evet ya spam, dil cok atraksiyoneldi : / ama işe girince gorundugunden cikardim .
- +1 yıl
evet <3, göbek hep kalsin ama : )
- +1 yıl
he.
- +1 yıl
profesyonel piercingci acitmaz. hepsinin iyilesme suresi ayri. benim 10 gun-1 haftada halloldu cogu.
zayiflikla ne ilgisi var : S - +1 yıl
hmm ok. e sen de alma o zaman hehehe
Dilinde olmadığı sürece itici bulmam. Göbekte çok iyi durur.
12 Yorumlapiercing ve dövme en gereksiz iki şeydir. Neden böyle saçma şeylere başvuruyorlarki. Nasıl rahat ediyorlar?
00 YorumlaBen itici bulduğumdan takmıyorum. Ama bu o kişiyle arkadaşlık yapmamı engellemez. Herkesin kendi tercihidir.
00 Yorumla
+1 yılBen pek çekici bulmuyorum, özellikle de burunda olanı hiç hoş durmuyor...
01 Yorumlabenm göbeğimde war sadece bi erkek arkadaşım hoşlanmıyodu çıkar diyodu.onun dışında hayatıma giren hiç bi erkekten olumsuz yorum almadım.
03 Yorumla
+1 yılSadece kızlarda değil, hiçkimseye yakıştıramıyorum. Kötü duruyor.
01 Yorumla
+1 yılİtici, çok çirkin, çok gereksiz. Oranıza buranıza metal yapıştırınca daha mı güzel olduğunuzu sanıyorsunuz? Amma da tuhaf kafa
01 Yorumlasaçmalık. götünde başında niye 2 kilo demirle dolaşasın ki manyak mısın sen. içine ederim öyle güzelliğin.
01 Yorumlacekici itici olayim diye o cile cekilmez. ha ben seviyorum kullaniyorum. sonradan zirlayacaksan deldirme hic degmez. cikarinca izi kaliyor. iz kotu.
07 Yorumla- +1 yıl
Corset yaptıracağız sana. Hazırla kendini.
- +1 yıl
Kafan güzelken götürürüm seni. Ruhun bile duymaz. Kurdeleyi de bağlarım, mis gibi durur.
burunda sağdan veya solda olan küçük olanlar müthiş hastayım göbek deliğindekinede hastayım diğer her yere karsıyım. bazı piskopatlar var örneğın arkadasım penisine yaptırmıs vay denyo vay
01 Yorumla
+1 yılgöbek sıradanlaştı artık. eğer heavy metal takılıyorsan dudak olabilir ama normal bi tarzın varsa çok itici olur. burun her daim tatlıdır. zoranak gibi değilse tabi:)
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya ne metali normal insanim ya :D burnumda var zaten kucuk tas yurtdisina geldim 2 ay once universite icin baktim herkeste bisey var itici duruyo cogunda, tasimayi bilmiyolar cunku. sonra baktim bazilarinda gobek zarif duruyo kucuk bi piercing falan acaba yaptirsam mi bende dedim :))
+1 yılKaşta itici.
burunda ufak hızma olabilir halka olmasın ama.
göbekte olabılır01 Yorumlakaş,dudak itici... hele göbekte; oradan öpersem yutacakmışım gibi geliyor
özel not;göbeğinden öpebildiğim bi kız olmadı henüz :)00 Yorumla
+1 yılKaşta ve dudakta olan piercingleri sevmiyorum. Lakin corset piercingi olan hatunu yalarım, o derece.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet, iyileşme süreci sancılı olabilir ama inanılmaz güzel bir şey. Corset piercingi olan hatunlar beni eklesin <3
+1 yılburun dışnda saçma bence.. bana göre burunda güzel duruyo, tabi yine değişir kişiye göre.
03 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorm ben burun dışında sevmiyorm tabi yine sana kalms.. çoğunlk ne diyosa ona bak:)
+1 yılNormalde piercing i de piercing li kızları da sevmem ama geçenlerde bi kız görmüştüm kısa siyah saçlı 50 kilo falandı onda baya hoş duruyordu...
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de burnumu deldirmeyi çok istiyorum ya. Heyecanlıyım bugün deldirmeye gideceğim :)
00 YorumlaBurun, dil, dudak, kaş itici geliyor bana ama göbekte güzel duruyor eğer çok fit bir vücudun varsa.
00 Yorumladoğal en güzeli ama illa sevgilim piercing takacaksa diline taktırsın oralda zevkli olabilir :D
00 Yorumlakulak tamamda diğerleri bence bir bayana yakışmıyor .
00 Yorumlapiercing her halükarda itici; erkekte de kızda da...
00 Yorumla
+1 yıliyy dil ne ya bence de itici arkadaş edinme açısından nefret ederim vücuduna işkence yapılmasının neresi çekici olu ki?
02 Yorumla- +1 yıl
tabiki de saygı duyuyorum sana yanlış anlamanı istemem ama bana göre değil sadece:)
+1 yılgöbekte piercing oldukca hosuma gidiyor. burunda kucuk bir tane de hos durur.
02 Yorumla- +1 yıl
bence hoş olabilir. Oldukça çekici olur.
+1 yılayıptır söylemesi arkadaşım sevgilisinin şeyinde varmış.tuhaf geldi bana.zincire vurulmuş kapı gibi o ne öyle :)
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın ne kadar boş boğazmış öyle...
- +1 yıl
zengin olunca öyle oluyor takacak yer bulamıyolar :S
+1 yılitici değil. ama " memleketin bir senelik sabun ihtiyacını karşılayacak yağ" varsa (kısaca bildiğin şişkoysan ama kendini balık etli zanediyorsan), göbeğini kapalı tut.
00 Yorumla
+1 yılgöbekte avrupayı, dil de amerika yı, burunda asya'yı andırıyor.. ve ben amerikayı pek sevmem...
00 Yorumla
+1 yılçok itici geliyor. Mıknatıs takıp rezil edesim geliyor.
20 Yorumla
+1 yıltabiki bu kişinin gerçek güzelliğiylede alakalı lakin öyle çok metalci bi hatun değilsen bence sadece göbekte olsun kafi derim... dilinde falan deneme sakın çok iticii...
01 Yorumla- +1 yıl
hayirr degilim hic oyle bi merakim yok herkes sadist hasta falan diye algilamis :D gayet normal sosyal bi tipim yani asilik olsun diye yaptirmicam ki :D dil bence de itici ya ben yurt disindayim universite icin herkesde bi piercing var baktim gobekte hos duruyo kimisinde dedim acabaaaa :D :D
İtici buluyorum.Gereksiz bir aksesuvar.Bir kızın en güzel hali dogal halidir.
10 Yorumla
+1 yılhayır tabiki cok itici gelir bana one öyle metal yığını kız dediğin doğal olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
bence hiç olmasın
nefes alsın yeter.ne taktıgının ne takıştırdıgının hiç bir önemi yok.
11 Yorumlahepsinde berbat duruyor.
ama xxxxx orda harika oluyor. dene.:)04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızların sadece bileğinde çekici gelir..erkeklerinde kaslarında...
01 Yorumlagöbekte güzel duruyo bence ama burun ve dil de iğrenç yani.
10 Yorumlabence kızlarda hoş durabilir göbek piercingi ve burun piercingi ama dil biraz itici olur
02 Yorumlagöbek çok çekici. burun ve dil'e karşıyım. eski kız arkadaşımın dilinde vardı öpüşürken bi garip oluyor
00 Yorumla
+1 yılBence itiici değildir ama birden fazla yaptırırsan ancak iticii bir duruma düşersin eğer yaptırıcak olursanda dudak ve göbek bölgesine yaptırabilirsin bence gayet güzel bir görünüm oluşturur.
00 Yorumlaburunda hiç sevmiyorum sümük gibi en nefret ettiğim şey
dile yapılanıda sevmiyorum
göbek deliği idealdir bence göbeğine yaptırabilirsin ama ince belli olmalısın00 Yorumla
+1 yılKüçük burunlu insanlarda bazen tatlı durabiliyor. Dudaktaki çok itiiici ne o öyle emo gibi,kaşıı hiç söylemiyorum zateen
01 Yorumla
+1 yılGöbekte İlgi çekici olabilir ama diğer yerlerde bana çok iğrenç geliyor açıkçası
00 Yorumlaheryerınızı deldırın anasını satım 2 delık yetmedı demı
10 YorumlaAbartılmamak şartı ile hoş Ama öyle diline ve malum(!) yerine takanlardan nefret ederim.
00 Yorumla
+1 yılgöbekte belkı cekiçi gelebılır ama dığerlerı asla hava alanlarına nasıl gırıs yapıyolar cok emrak edıyorum :P :)))
00 Yorumlahatun güzelse iyi bir seçim yapıp güzel bir yerine takarsa hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılfikirler değişebilir ama beyaz bi tende dudağa yakın bi piercing çok hoş görünüo
00 Yorumla
+1 yılPürüssüz bir vücut tabi ki en iyisi bana göre ama kişisel bir fikir bu :)
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem