Özellikle son dönemlerde septum (burun piercing) baya moda. Nasıl buluyorsunuz hoş mu itici bir görüntü mü?

Moda olan, sırf moda olduğu için yapılan herşeyden nefret ediyorum. Hayatının %90ını rock kültürüne vermiş biri olarak tattoo piercing her zaman benim çok sevdiğim, yakışanda efsane duran şeyler. Ama sırf moda diye yapılınca doğum lekesi, et beni gibi duranlar da var. Her boka zıplamayın pls.
Genç kızlarımız kendilerine ne yakışırsa onu yaparlar. Eleştirmek benim haddim değil. Onlar bu ülkenin çiçekleri. Erkekleri de hepsi birer manken ve beyefendi 😘
Cevap
53Cevap
Malesef sonucu çok kötü olan uygulama. Yaşlanınca cilt zayıflıyor ve o gençken gerim gerim gerilerek taşınan piercinglerin olduğu deri yerçekimine yenik düşüp sarkmış et parçası olarak geri dönüyor. Yani yaptırmayınnn böyle güzelsiniz zaten.
yakışan da var yakışmayan da var. zaten herkes kendisi sevdigi kendini oyle begendigi cani oyle istedigi icin yaptiriyor. erkekler veya baskasina yaranmak icin degil
Minik piercingler goze batmayan sekilde kullanildiginda cok iyi duruyo ama abartmayalimda yani nedir o oyle her bir yerinde piercing.. genitalde bile var yani b. kunu cikarmayalim. Saygilar.👍
Buruna hızma, kaşa takılan piercing de hoş. Fakat diğeri bana ayıları hatırlatıyor. Diline bile taktıran var. Zevk meselesi ama bana hoş gelmiyor.
Septum gibi fazla goze batanlari yaptirmiyorum ama kulaklarimda toplam 11 tane piercing var bide gobegimde var. Ben seviyorum minik piercingleri.
Piercing gördüğüm kızların yaşı genelde küçük oluyor ben ozentilik olarak bulurum ama tercih meselesi
Burnunda sümük varmış gibi görünüyor.
Kaş neyse hadi göbeği anladım. Burnun yanınıda anlıyorum da bune be kardeşim
Benim hızmam varr Şahsen ben beğeniyorum ama kaş ve dudakta güzel durmuyor. Göbek septum ve kulaktakiler çok hoş görünüyor
Septum piercinginden nefret ediyorum.. Burun kanadında minimal olması çok daha hoş.. Kaş ve göbekte seviyorum ayrıca.. Keyifli günler..
Septum ve kulak piercinglerinden çok istiyorum ama emin değilim :(
Narutoda pain grubu vardı bana havalı geldi o tarz iyi gibi duruyor
Kaştaki, alt dudaktaki ve kulaktaki güzel duruyor bence. Gerisini beYenmiyorum
hoş ben düşüyorum şahsen. bendede var seviyorum ya o yüzden iyi bence.
Deldirmeyin burnunuzu gızlar. Güzel olmuyor be yavrum
Her şeyin bir dozu bir sınırı var bunlar abartılmamışsa gayette hoş görünüyor.
piercing pek sevmem ama düz bir karında göbek piercingi çok güzel oluyor.
Burundaki iyi durmuyor. Ama kaşa yapilan çok güzel.
bi ara dilimde vardı korkunç acıyordu çok katlanamadım
Ben bu modayı bir türlü sevemiyorum bi çekicilik katmıyor neden takarlar anlamıyorum
Burna yapılanlar iğrenç ama kaşta güzel duruyor. Her zaman olmasa da bazen de dudakta.
Pek sevmem ama itici de diyemem
Bazılarına yakışıyor ama sevmem
Göbek deliğindekiler çok tatlı oluyor bir de dil veya dudakta
Benim sınıfımda bir salakta da vardı o raddeye gelirse hiç hoş değil ama max3 tane olursa olabilir
Yakışana güzel duruyor, ben piercing değil de kulağımı birden fazla deldirmeyi düşünüyorum
İtici bence. Özenti kadar kötü birşey yok. Bu moda ortaya çıkmasaydı kimsenin aklına gelmeyecekti. Gerek yok
hiç bir kızda güzel durmuyor gereksiz. doğala yakın olun bakım olun yeter
Septum çok iyi de 5 yıl önce bende dudak delmiştim kullanmıyorum çok ama
Benim kendi görüşüm ben itici buluyorum çünkü bu burunda sümük gibi bi görüntü veriyor karşı tarafın elindeki Starbucks kahvesini yudumlarken o demiri burnanda görmesi doğru değil bence 😊
Hoş görünmüyor, kadının ahengini ve güzelliğini gölgeliyor
ben kendime yakıştırıyorum. annem kızım bunu ayılara takarlar dediğinde iyi işte anne bende ayuyum demiştim. ahahahahaha
Çirkin duruyor ben içimden boğa diye dalga geçiyorum yolda görünce gülüyorum hem çirkin hem absürt ve komik geliyor d
Özellikle küçük yüzlü ve yüz hatlarına uygun burun, Kai göz yapısına sahip hatunlarda gayet de çekici ve hoş duruyor.
Ben seviyorum ama herkese yakistigi soylenemez ayrica bunu sirf havali gorunmek icin taktiranlar var asiri cringe
Kendine yakıştırıyorsa yaptırsın birşey diyemem şahsen ben sevmiyorum.
Septum piercingler çok hoşuma gitmiyor. Daha çok nokta şeklinde hızmalar güzel duruyor bence.
Tek sevdiğim piercing göbeğe yapılan diğerleri rezalet bence
özellikle dillerine yaptırıyorlar ki s*KS* daha keyifli olsun diye :D
Ben sevmiyorum tabiki kişiye bağlı sonradan pişman olmamak da önemli
Boğa gibi oluyorlar sadelik seviyorum ama yinede takana niye takıyorsun demem
Herkesin kendi tercihi tabi ama ben görünüşünü itici buluyorum
Kadınlara çok yakışıyor kesinlikle
İtici duruyor çoğunda
Tragus haricinde itici buluyorum
bence çok gereksiz bir şey, beğenmiyorum ben
Septum sevmiyorum smıle vardı cıkardım
göbekteki hoş durabilir 🤔
Hiç sevmem gördüm baya itici geliyor bana
Sevmiyorum pek itici geliyor naifliği bozuyor gibi
Burunda sevmiyorum ama kaş guzel.
bence abartılmadığı takdirde seksi bile duruyor
bence güzel hatta ben de yaptırıcam
Dudağımda var, cok da hoşuma gidiyor
@Khhgg sor
Bazılarında hoş bazılarında leş.
Septum piercing benim gözüme hiç hoş gelmiyor.
Asiri itici tiksiniyorum su piercing denen seyden.
Yok yaaa o ne öyle. Sevmiyorum
Bence yakışmıyor. İyi değil
Burun, ağız, kaş olmadıkça kulakta ıyidir.
Pek güzel bulmuyorum.
Evet ben yakıştırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?