Sevgilim açık kıyafet giymemden hoşlandığını söyledi. Normalde açık giyinen biri değilim ama ne zaman mağazaya gitsek açık kıyafetler seçip denesene , sana alıyımı tarzı şeyler söylüyor. Ne anlamam gerkiyor?
Sevgilim açık kıyafetler giymen hoşuma gidiyor dedi?
Senin sevgilin olmadığı kesin. Karakter şeref haysiyet gibi erdemleri taşımadığı da kesin. Olsa olsa paylaşımcı bir deyyus olabilir, yeni adıyla cuckold.
Ayrıldığım eski sevgilim evli şu an ve sürekli ruh hastası gibi yazıp duruyor ben yazmasndan rahatsız olup dile getiriyorum o an gidiyor ama aylar sonra yine yazıyor ve bu manyak benim kapalı. oldugumu bildgi halde bana açık giyinmeni istiyorum diyodu gezeriz bakariz ben sana alırım açık elbise diyordu 🤦🏻♀️😡aklıma. geldi yine sinirlendim
Hayır canım ne devam etmesi sevgili falan değiliz Allah korusun ya o manyak gelip gelip azarı isitince gidiyor ama adam takik ben mi yaz diyorum sanki aksine sinirlenip kiziiyorm
Seviyor mu orasıni bilemem ama kullanmak istediği ortada. Ben kiz arkadaşımın kıyafetine anormal bir durum olmadığı sürece karışmam ama gelip de asla açık giyin demem. Zaten onu diyen kişinin niyeti farklıdır
Eminim daha güzel sana layık biri çıkar karşına kendi dengine göre birini bul bence bekle sabır et sonrasında üzülme o senin seviyene çıkamamış çıkmazda yarın bir gün oz çocuğuna taciz eden biri de olabilir bahsettiğin kişi çocuğunuz olursa herseyi dikkate al seni rahatsız eden bir konu ise direkt düşünmeden ayrıl