Bence kombini güzel. Yakışanda güzel duruyor. Terliği de çok güzel 😍

Tabiki kişinin zevkine bağlı beğenir beğenmez ona kalmış. Zevkler ve renkler tartışılmaz demiştik 😄

Tam olarak modum bu

Bence kombini güzel. Yakışanda güzel duruyor. Terliği de çok güzel 😍

Tabiki kişinin zevkine bağlı beğenir beğenmez ona kalmış. Zevkler ve renkler tartışılmaz demiştik 😄

Tam olarak modum bu

Yakışan giysin, gören de yiyecek gibi bakmamayı öğrensin. Dinci yobazların en güçlü argümanıdır, "açık giyiniyorlar, tahrik oluyoruz". Türkçesi, "ben insan olma yolunda henüz evrimimi tamamlayamadım, açık giyinen bir kadın görünce oracıkta becermek istiyorum." Kadınlara açık giyinmenin toplumda yazılı olmayan bir kuralla, edep gereği (!) yasaklanmasının nedeni, kabul etseniz de, etmeseniz de dindir. Çünkü kadınlar kendilerini erkeklerden sakınmalıdır, erkek azar, nefsi uyanır, tahrik olur, o kadının ona dinen "helal" olup olmadığı önemsizdir. Erkeğin, açık gördüğünü elde etmeye hakkı vardır, kimse erkeğe "açık gördüysen de bakma" demez, "o kapansın" der, çünkü kadın erkeğin cinsel ihtiyacını görmek üzere yaratılmış et parçasıdır, açık giyinmişse zaten "aranıyordur", eh, erkek de "ne yapsın"dır. "Şeytana uyup" taciz eder, bu savunmadan kasıt, "şeytanın kadın bedeninde görünüp" erkeği tahrik etmiş olduğudur, ama asıl şeytan erkeğin içindedir. Son günlerde bir Arap hocanın videosu dolanıyor, "tek kadınla yetinen erkek sapıktır" diye. İşte bunun gibi tiplerin sözüne inanıp açık giyinen kadınlara demediklerini bırakmazlar. Sokakta çıplak veya yarı çıplak bir kadın görsem taciz etmek, tecavüz etmek aklımın ucundan bile geçmez. Demek ki, bu gibi mağara adamlarıyla aramda çok belirgin bir fark var. Onların içindeki şeytan, benim içimde yok. İsteyen istediği gibi giyinsin, ister örtünsün, ister açılsın.
Açık giyinmeyi her kız sever ama erkek bakınca rahatsız olurlar siz rahatça giyerseniz erkekte bakar net yani hiç rahatsızlık duymaya hakkınız yok buna giyene bakarız ama öyle ayı gibide değil süzmek hoşumuza gidiyor 🤩
En çok hoşlandığım şeylerden birisi zaten 🎉
Özgürlük gibi geliyor 💙
Aynen öyle 🫶
En sevdiğim ayrı bir özgüveni var
Cevap
14Cevap
Kadınlara yakışıyor tabi ki de. ama ben genelde kolsuz tişörtleri seviyorum ya da tişört giymeyi çok kalın kıyafetleri pek tercih etmem
Insanlar yazlık alan ile normal alanı ayırt edebılecek sekılde gıyınmelı bu sekılde gıyıme halk olarak cok hazır degılız
Pek hoşlanmıyorum açıkçası 3 numara tarzıma daha yıkın..
Yakışmış buradakilere. Ama dediğiniz gibi yakışan giymeli. Erkekler için de geçerli.
Yazın sıcakta istemesen de öyle giyiniliyor ki
Pek benlik değil 😅 kapalı full siyah giyerim ben
Evet sıcakta ne giycez yani?
Nasıl giyiniyorsun
Bayılıyorum gayet güzel
Çıplaklığı itici buluyorum bebisim ben
Hoşlanmıyorum
Vücudu güzel olan giysin
Ben kapalı türbanli seviyorum
Hiç bana hitap eden giyim değil bu
dışarısı boyle
Artık taytı bile transparan giyiyorlar