Moda & Stil Göbek açık giyinilmeyi sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Crop top deniliyor sever misiniz ben en çok böyle giyinmeyi severim sizce yakışıyor mu kızlara? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Ben düşük bel Pantolon ile çok seviyorum 1.70 50 kilo olunca mükemmel oluyor 😄😅 Göbek açık giyinilmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, Hayır pek sevmiyorum. Giydiğim zamanlar yüksek bel pantalon giyip göbeği kapatırdım. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl crop tshirt giyerim ama onun altına beli çoook yüksek eşofman falan giyersem ki asla belim karnım göbeğim görünmez 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl böyle düzgün göbeği olana ve belinde simit olmayana yakışıyor ayrıca kalitelisini giyene yakışıyor onun dışındakiler keko gibi oluyor 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkekler giyiyor mu ki böyle şeyleri Bazılarına yakisiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl resimdeki kadar ya da daha fazlası bence itici daha uzun olanlar var çok hafif belli olan onlar daha güzel 0 0 Yorumla
masukkeci Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bayılıyorum croplara ya yaz kış giyebilirim resmen 😅 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır ben hemen üşütüyorum 0 0 Yorumla
CaptainKerem Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Hayır. Döşü açık giyinmeyi severim 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Lütfen karnı güzel fit olan giysin ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimse senden izin alarak giyinmicek üzgünüm ama yine de fikir belirttin olsun saygı duyarız Yorumla FitGenç2 +1 yıl ben sadece fikrimi belirttim kimseye birşey dediğim yok Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yakışıyor. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beğenmiyorum 0 0 Yorumla
lunas Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok severim 0 1 Yorumla anticorr00 +1 yıl fızık de ıyı ıse hos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Selam,
Hayır pek sevmiyorum. Giydiğim zamanlar yüksek bel pantalon giyip göbeği kapatırdım.
crop tshirt giyerim ama onun altına beli çoook yüksek eşofman falan giyersem ki asla belim karnım göbeğim görünmez
böyle düzgün göbeği olana ve belinde simit olmayana yakışıyor ayrıca kalitelisini giyene yakışıyor onun dışındakiler keko gibi oluyor
Erkekler giyiyor mu ki böyle şeyleri
Bazılarına yakisiyor
resimdeki kadar ya da daha fazlası bence itici daha uzun olanlar var çok hafif belli olan onlar daha güzel
bayılıyorum croplara ya yaz kış giyebilirim resmen 😅
Evet sportiflik katıyor
Çok yakışıyır göbegi beli görmek güzel🤭
Giyiyorum güzel buluyorum
hayır ben hemen üşütüyorum
Evet kadınlara baya yakıştırıyorum.
Hem yazin hem kisin seviorm
Hayır. Döşü açık giyinmeyi severim
Lütfen karnı güzel fit olan giysin ya
Kimse senden izin alarak giyinmicek üzgünüm ama yine de fikir belirttin olsun saygı duyarız
ben sadece fikrimi belirttim kimseye birşey dediğim yok
Giyin kızlar giyin bence hepinize çok yakışıyor 😄
Çok güzel oluyo o beli kavramak
Giyiyorum
hayır sevmem
Ben sevmiyorum
Evet çok severim
Evet
Lahmacunselamı, evet
çok açık sevmiyorum
Yakışıyor.
Beğenmiyorum