Değil bence ya ben kız olsam düz sade ama güzel giyinirdim sadece saçı açık diğer yerleri kapalı kızlar çok güzel şeyler giyiyor mesela öyle cidden çok güzel oluyor bir kız
0159 Yorumla- 11 ay
Kapalıdan farkı ne o kızın ille açık olması güzel geliyor gözünüze
- 11 ay
Çok görüyorum dinle uğraşan ekrekler saçı açık kızları epey beğeniyor
- 11 ay
Yok saldırıdan değil özellikle görüyorum dinle uğraşan erkekler kendi dinlerine aykırı olarak sadece saçı açık vücudu kapalıları beğeniyor ki saçı açık kadınları beğenmek dine aykırıdır dini bütün erkekler saçı açıkları beğenmekten kaçınmalı. Şimdi anlıyorum yazmak istememeni aslında sadece saçı açık vücudu kapalı biri olsaydım konuşmaya hevesli olurdun. Böyle Müslüman erkekler yüzünden çok kız açıldı Müslüman dinle uğraşan erkekler bile açık kız beğeniyor evleniyor çünkü. Herneyse.
- 11 ay
Ayrıca çok yanlış düşünüyorsunuz dindar erkeklerin kapalı kızları sevmediği felan yok çok yanlış düşünüyorsunuz , tam tersi kapalı kızlar tesettürlü bir kız dindar erkeklerin hayalidir siz hangi dindar erkeğe bakarak bu sonuca vardınız bilmiyorum, ayrıca benim bu yorumumdan nasıl bunu çıkarabiliyorsunuz hayret ediyorum ben beni seven ahlaklı ve tesettürüne dikkat eden bir hanımefendiye aşırı saygı duyarım hepde öyle düşünmüşumdur hayalimde tesettürlü sadık biriyle evlenmek ama siz çok yargılayıcı bir yorum yapmışsıniz
- 11 ay
Asıl soruda çok açık giyinmekten bahsettiği için öyle dedim bir kız normal kapalı giyinsede çok hoş oluyor zaten dedik burdan bunu nasıl çıkarabilirsin yani bilmiyorum ben gerçekten tesettürlü kızlara aşırı saygı ve sevgi duyuyorum ama inanmak istemiyorsan ona yapacak bişeyim yok
- 11 ay
Tabii ya özel bölgeleri kapansa yeter saç kapanmasa da olur fark etmez
- 11 ay
Sen kapalı olduğumu duyana kadar konuşuyordun sonra hiç yazmadın çünkü kapalıyım konuşmaya gerek yok zaten açıkları beğeniyorsunuz diğer kız haklı bu açık sevdanız yüzünden bende ciddi ciddi açılmayı düşünüyorum artık. Kapalı kız diye bir şey kalmayacak herkes açık olacak
- 11 ay
Ben zaten seninle konuşuyordum sohbet iyiydi boştu ama sen yazmamaya başladın sonrada bıraktın takipten çıkınca bende çıktım sonra bir baktım böyle yorum yapmışsın görünce anladım ki beyfendi açık ama kapalı kız beğeniyor tebrikler el birliğiyle yok ediyorsunuz kapalı kızları
- 11 ay
İyiydi hoştu*
- 11 ay
Sonuçta sohbet iyi gidiyor konuşuyorsun sonra niye yazmaz bir insan kız rahatsız oluyorum derse yazmazsın ama senin ki tamamıyla şöyle açık olsun güzel bakımlı olsun ama yeri gelince kapansın ben açıldığım zaman hiç bakmayacağım ailesi olsun kendisi olsun muhafazakar erkeklere.
- 11 ay
Tabi ya vücudu kapansın saçı açık olunca hiç sıkıntı yok günaha girmiyor dimi
- 11 ay
Sadece açık ama vücudu kapalı kızlar çok güzel oluyormuş tabi güzel olur saçlar hoşunuza gidiyor güzel ve bakımlı böyle erkekler yüzünden ben tesettürden vazgeçtim
- 11 ay
Ve muhafazakar dindar erkeklerdende vazgeçtim avrupa vizem yeşil pasaportum var gidip yabancı biriyle evlenirim en azından saç baş güzellik düşünmüyorlar medeniyet var
- 11 ay
Aynen çok değer verdin ya yazmak istemedin sonra da hiç yazmadın neyse ya kapalı Kızlar açılıp yabancılarla evleniyor sizde açıklarla evlenirsiniz sergilersiniz
- 11 ay
Sevmiş haline bak sen bir kere muhafazakar değilsin üzgünüm muhafazakar erkek saçı açık kızları beğenmez beğeniyorsa açık değil emin ol seküler erkekler daha çok beğeniyor sizden tesettürlüleri
- 11 ay
Yalan dibine kadar yalan söylüyorsun dindar erkeği biz hayatımıza almıyoruz öyle mi açık Kızlar mı alıyor sizi
- 11 ay
Sınav var burada açık Kızlar çok güzel de aynen belki yazarda tanışırsınız
- 11 ay
Allah sizi birinize veriyor zaten layığınızı buluyorsunuz hak etmiyorsunuz kapalıları açıklara layıksınız cehennemde saçı açık kadınlarla yanışınızı izleyeceğim
- 11 ay
Benim etrafımda muhafazakar erkek dolu hepside senin gibi açık seviyor ve onlarla evleniyor kusura bakma da sen açık kızları beğeniyorsan dindar değilsin üzgünüm gerçekler
- 11 ay
Türk kızları değil o açık ama vücudu kapalı Kızlar sevmiyor sizi iyi ki de sevmiyorlar kapalılara yaptıklarınızın bedeli
- 11 ay
Yorumun herşeyi açıklıyor
- 11 ay
Sizde zaten bir açık sevdası var
- 11 ay
Senin gibilerden çok red yedim çok yüz çevirdiler bende allahtan bulun diyorum çok ahım gidiyor böyle yapan muhafazakar erkekleri yüzleri güler mi bilmem ki ben birşeye içerlersem tutar
- 11 ay
Saçı açık olsun bakımlı olsun ama kapalı gezsin yapıcam bunu ama muhafazakar erkeklerin suratına bile bakmayacağım artık bitti bu erkekler benim gözümde çöpten farkları yok çakma Müslümanlar açık beğen ama dindarım de - 11 ay
Çünkü mesajların ben gidiyorum işim var yönündeydi sen yazmak istemiyordun Sınav vardı ama burada açık Kızlar güzel yazacak vaktin var seni tercih etmiyorlar ama açık kızlara yazıyorsun ben derdinizi anlıyorum ama kapalı Kızlarda artık size bakmıyor rahat olun açıklarla evlenirsiniz çoğu kapalı kız seküler erkeklerle evleniyor artık
- 11 ay
Peki ne yaparsan yap bende siz türk kızlarınin bu huyundan nefret ediyorum zaten büyük ihtimal muhafazakarlikla alakası bile olmayan bir erkeğe muhafazakar demişsiniz oda cinsel obje olarak gördüğü için sizinle olmak istememiş (aslında iyi bir şey kötü insanlardan uzak durmussunuz) ama onun sinirini bizim gibi dindar belkide hayatında hiç kadın olmamış benim gibi erkeklerden çıkarıyorsunuz. Ama sonra ne yapıyorsunuz biliyor musunuz yine de gidip o erkeklerle sevgili oluyorsunuz onları seviyorsunuz bizde uzaktak sevilmek nasıl bişey acaba diye bakıyoruz böyle
- 11 ay
Bak sen anlamıyorsun galiba bir benim bu yorumu yazma amacım öyle bişey değil iftira atma önce ondan sonra dediğim gibi hayatım boyunca kızlarla iletişim kurmadigim için seninde konuşmak istemediğini düşündüm rahatsız etmek istemedim tamam mı ayrıca ara sıra girip yorum atmak ayrı bir insanla saatlerce konuşmak ondan mesaj beklemek ayrı
- 11 ay
Sende böylesin muhafazakar değilsin açık Kızlar çok hoş dimi
- 11 ay
Gerçekten çok üzdün beni azıcık umudum vardı belki beni de seven birisi olur diye onuda mahvettin teşekkür ederim
Zaten yazmıyorsun benden umudun yoktu ki gözden çıkarmış açıklara bakıyordun yazık - 11 ay
Haklı olarak yaklaşıyoruz muhafazakar erkekler açıkların dibine düşüyor
- 11 ay
Sana açık ama vücudu kapalı lazım ama onlarda size sadık kalmaz ahım bütün ailesi muhafazakar kendisi açıkları beğenen erkekleri tutuyor tutacak
- 11 ay
Siz açık Kızlar çok güzel dediğiniz için çünkü dindar erkek mi kaldı bize hepiniz açıklarlasınız
- 11 ay
Tutma bu bir kanıt değil sen açık kızları beğeniyorsun
- 11 ay
Sende böylesin açık Kızlar güzel diyen erkek muhafazakar değil
- 11 ay
Yıldım sizden muhafazakar aman açık beğeniyor güzel saçlarını salmış Kızlar çok hoş yeter ki avret yeri kapansın
- 11 ay
Dediğim gibi kapalı kızlarda artık muhafazakar erkek sevmiyor sizde zaten açık seviyorsunuz
- 11 ay
Ama yurt dışı okul imkanım olduğu zaman size bakmam zaten sizin yaptığınız gibi
- 11 ay
Yok takip etmiyorsun ama beğeniyorsun Müslüman erkek açık kız beğenmez
- 11 ay
Yorumları okudum kızlar haklı
- 11 ay
Açık kıza çok güzel oluyorsunuz demişsin
- 11 ay
Kıza yazmamışsın bence her şey açık sen açık seviyorsun
- 11 ay
Sana mı kaldı sana ne açık birisi o niye kapatmaya çalışıyorsun
- 11 ay
Açık o niye crop giymesin niye zorluyorsunuz kapalı giyinsin diye
- 11 ay
Kapalı giyinince size göre olacak dimi basbaya kızı reddetmişsin iyi yapmış sana
- 11 ay
Bunlar ne anlar sahte dinciler croplu kız kapansın saçı açık kalsın keyiflerine göre olsun gidin kapalıya bakın bırakın peşimizi
- 11 ay
Açıkken görüp beğeniyorsunuz sonra kapan hadi kızılcık şerbeti Fatihler
- 11 ay
İyide sen Fatihsin
- 11 ay
Tam olarak busun
- 11 ay
Fatih’te açıkları beğenirdi 😄😄
- 11 ay
Senin sorunun yürüme değil bizi güzel bulup muhafazakarım demenmiş kızlar diyor ki sen dindarsın açıkları nasıl beğenirsin ki haklılar
- 11 ay
İlk yorumunda çok güzelsiniz kapanın ahhaha ohohohoh diyen kim
- 11 ay
Sizin yüzünüzden bütün kadınlar travma yaşıyor
- 11 ay
- 11 ay
Hey
- 11 ay
Yorumda öyle yazmamışsın ama
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle kendi tarzını yansıtmak önemli! Açık giyinmek tamamen özgüvenle alakalı bence. Kim kendini o şekilde rahat hissediyorsa, neden giymesin? Mini etekler, crop top’lar ya da elbiselerle harika görünebilirsin. Moda bir ifade şekli ve sınırları yok. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, öyle giyin! 💃🔥 Stiline güven, o enerjin dışarıya da yansır. Özgüvenli bir duruşla, her şey tarz olur!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genç kızlara çok yakışıyor
00 YorumlaKendini rahat hissettiğin kıyafetler güzeldir
00 YorumlaEvet gayet güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayFizik iyiyse güzel yoksa mide bulandırcı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aybu havada, iyidir
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı.
11 aygüzel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayben severim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım