• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Moda & Stil

Sizce açık giyinmek güzel mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor

Mini etekler elbiseler, crop vs.

Sizce açık giyinmek güzel mi?
Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • csb99
    csb99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Değil bence ya ben kız olsam düz sade ama güzel giyinirdim sadece saçı açık diğer yerleri kapalı kızlar çok güzel şeyler giyiyor mesela öyle cidden çok güzel oluyor bir kız

0
    159 Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Kapalıdan farkı ne o kızın ille açık olması güzel geliyor gözünüze

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Hayır yani öyle demek istemedim saçı açık olsa da kapalı giyinebilir kızlar yani illa açık giyinmeye gerek yok tesettürlü kızlar ve ölçülü giyinen kızlar bu dünyadaki en güzel kizlardir , özellikle tesettürlü kızlara hayranım çok güçlüler ve çok güzeller

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Çok görüyorum dinle uğraşan ekrekler saçı açık kızları epey beğeniyor

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Hayır asla öyle değilim , ben ölçülü giyinen giyimine dikkat eden kızlara hayranım yani öyle demek istemiştim tesettürlü kızlarada gerçekten çok hayranım ve takdir ediyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Evet haklısın o konuda maalesef bir saldırı var

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Yok saldırıdan değil özellikle görüyorum dinle uğraşan erkekler kendi dinlerine aykırı olarak sadece saçı açık vücudu kapalıları beğeniyor ki saçı açık kadınları beğenmek dine aykırıdır dini bütün erkekler saçı açıkları beğenmekten kaçınmalı. Şimdi anlıyorum yazmak istememeni aslında sadece saçı açık vücudu kapalı biri olsaydım konuşmaya hevesli olurdun. Böyle Müslüman erkekler yüzünden çok kız açıldı Müslüman dinle uğraşan erkekler bile açık kız beğeniyor evleniyor çünkü. Herneyse.

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Bunlar yüzünden Kızlar türbandan soğudu el birliğiyle soğuttular kızlar açılıyor cidden hiç beklemediğim kişiler. Sebebi de bu dindar erkeklerin açıklara yürümesi

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bı dakka ya ne alaka ben senin açık veya kapalı olduğunu hatırlamıyordum ki ayrıca konuşmak istediğini nereden bilebilirim , bu zamana kadar kızlar bana hep konuşmak istemediği için hiçbir kızı rahatsız etmiyorum seninde benden rahatsız olacağını düşündüğüm için konuşmadım,

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ayrıca çok yanlış düşünüyorsunuz dindar erkeklerin kapalı kızları sevmediği felan yok çok yanlış düşünüyorsunuz , tam tersi kapalı kızlar tesettürlü bir kız dindar erkeklerin hayalidir siz hangi dindar erkeğe bakarak bu sonuca vardınız bilmiyorum, ayrıca benim bu yorumumdan nasıl bunu çıkarabiliyorsunuz hayret ediyorum ben beni seven ahlaklı ve tesettürüne dikkat eden bir hanımefendiye aşırı saygı duyarım hepde öyle düşünmüşumdur hayalimde tesettürlü sadık biriyle evlenmek ama siz çok yargılayıcı bir yorum yapmışsıniz

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

@Uskskdks ne dedim ki ben şimdi inanamıyorum nasıl bir yargılama bu yanlış düşünüyorsun gerçekten

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Yorumundan senden bu sonuca vardım

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Asıl soruda çok açık giyinmekten bahsettiği için öyle dedim bir kız normal kapalı giyinsede çok hoş oluyor zaten dedik burdan bunu nasıl çıkarabilirsin yani bilmiyorum ben gerçekten tesettürlü kızlara aşırı saygı ve sevgi duyuyorum ama inanmak istemiyorsan ona yapacak bişeyim yok

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Yani demek istiyorum ki güzel olmak için açık olmaya gerek yok tam tersi avret yerlerini kapatmak bir kızı daha güzel ve hoş yapıyor dedim

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Ben dindar erkekleri hep görüyorum açık kızları ayrı seviyorlar evleniyorlar çoğusu tesettürlü istemiyor Kızlar birbir açılıyor

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Dindar erkek değil onlar kendilerini muhafazakar olarak nitelendiren erkekler ikisini karıştırmayin ve bu ülkedeki erkeklerin yüzde 90 i muhafazakar erkek diyebiliriz

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Tabii ya özel bölgeleri kapansa yeter saç kapanmasa da olur fark etmez

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya beni sinir mi etmeye çalışıyorsunuz siz 😅

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Yeterli anlamındaaa

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

En az anlamında yani

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sen kapalı olduğumu duyana kadar konuşuyordun sonra hiç yazmadın çünkü kapalıyım konuşmaya gerek yok zaten açıkları beğeniyorsunuz diğer kız haklı bu açık sevdanız yüzünden bende ciddi ciddi açılmayı düşünüyorum artık. Kapalı kız diye bir şey kalmayacak herkes açık olacak

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sizide anlıyorum erkekler kötü fakat ben öyle değilim ama bende kızlara bir eleştiri yapayım o zaman olur mu? Ben hiç ilgi görmedim kızlardan ama bu anlattığıniz erkekleri ilgiye bogdunuz kızlar size ne demeli?

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya ben senin kapalı olduğunu hatırlamıyorum bile

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Lütfen böyle yapma

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Rahatsiz etmek istemedim sapık gibi sürekli yazmıyorum ben kızlara çünkü burada da konuştuğum sarışın kız vardı oda açıktı bir defa konuştuk bir daha da yazmadım

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Ben zaten seninle konuşuyordum sohbet iyiydi boştu ama sen yazmamaya başladın sonrada bıraktın takipten çıkınca bende çıktım sonra bir baktım böyle yorum yapmışsın görünce anladım ki beyfendi açık ama kapalı kız beğeniyor tebrikler el birliğiyle yok ediyorsunuz kapalı kızları

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Çünkü bir anlamı yok burada konuşmanin ayrıca bir sürü işim var yani sana yazarsam işlerime nasıl vakit ayirlabilirim ki

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

İyiydi hoştu*

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Özele gelir misin

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sonuçta sohbet iyi gidiyor konuşuyorsun sonra niye yazmaz bir insan kız rahatsız oluyorum derse yazmazsın ama senin ki tamamıyla şöyle açık olsun güzel bakımlı olsun ama yeri gelince kapansın ben açıldığım zaman hiç bakmayacağım ailesi olsun kendisi olsun muhafazakar erkeklere.

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Nereden çıkardın bunu ya

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bilemedim ki hayatimda kızlarla aram yok benim 7-8 yıldır bir kızla konuşmuyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Gerçekten bir kızın benimle konuşmak istemesine ihtimal vermemiştim

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Yani ne diyeyim ki inanmıyorsun ama ben gerçekten tesettürlü kızlari çok seviyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bunu da şundan dolayı dedim hiç değilse vücudunuzu kapatın saçınızı kapatmıyorsaniz

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben sana değer vermiştim gerçekten çünkü sende beni çok iyi dinledin ve bana zaman ayirdin hatta ben içimden böyle anlayışlı kızlar da kalmış mi dedim

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Tabi ya vücudu kapansın saçı açık olunca hiç sıkıntı yok günaha girmiyor dimi

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sadece açık ama vücudu kapalı kızlar çok güzel oluyormuş tabi güzel olur saçlar hoşunuza gidiyor güzel ve bakımlı böyle erkekler yüzünden ben tesettürden vazgeçtim

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Ve muhafazakar dindar erkeklerdende vazgeçtim avrupa vizem yeşil pasaportum var gidip yabancı biriyle evlenirim en azından saç baş güzellik düşünmüyorlar medeniyet var

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben öyle demedim son kez söylüyorum gerçekten yordun beni sen nasıl biliyorsan öyle yap ama benim gibi erkekler tesettürlü kızları daha çok sever

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Aynen çok değer verdin ya yazmak istemedin sonra da hiç yazmadın neyse ya kapalı Kızlar açılıp yabancılarla evleniyor sizde açıklarla evlenirsiniz sergilersiniz

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Tabiki senin tercihin ama dindar erkekler böyle düşünmüyor lütfen bu israrindan vazgeç dindar bir erkek olarak siz kızlar bizi asla hayatıniza almıyorsunuz

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya sınava çalışıyorum sinavaaaaaa

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Nasıl yazayım

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Demiştim sana surda kaç gün kaldı sınava

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sevmiş haline bak sen bir kere muhafazakar değilsin üzgünüm muhafazakar erkek saçı açık kızları beğenmez beğeniyorsa açık değil emin ol seküler erkekler daha çok beğeniyor sizden tesettürlüleri

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Kiriyorsun beni

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Yalan dibine kadar yalan söylüyorsun dindar erkeği biz hayatımıza almıyoruz öyle mi açık Kızlar mı alıyor sizi

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bak ben sana ne dicem beni hiçbir kızın beğendiği yok bende kız mevzularıni zaten 7-8 yıl önce bitirdim tamam mı ama burada açık giyinmemelerini için iki cümle yazdım olay bu kadar

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sınav var burada açık Kızlar çok güzel de aynen belki yazarda tanışırsınız

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Kimsenin aldığı yok işte bende onu diyorum sana

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Allah sizi birinize veriyor zaten layığınızı buluyorsunuz hak etmiyorsunuz kapalıları açıklara layıksınız cehennemde saçı açık kadınlarla yanışınızı izleyeceğim

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Tanışma niyetim olsa 3-4 kız ile tanışırdim burada dediğim gibi açık kızlarla da konuştum onlar konuşmak istedi ben istemedim çünkü geleceği yok buranın ama onlar ben açığım diye mi konuşmuyorsun demedi anladı çünkü burada konuşmanin bir anlamı yok

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ne yaptım ben şimdi şu dediklerine bak ya

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

SS bile atarım istersem burdan konuştuk kızla sonra ben konuşmak istemedim kendisi yazmıştı banada

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Senden beklemezdim bu laflari

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ama bak ben sakin ve kibar davrandikca sen daha da kötü davranıyorsun türk kızları dindar erkek sevmiyor he sevmek zorunda değil ama yapmadığım şeylere itham etmeyin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Benim etrafımda dindar erkek dolu (muhafazakar ile karıştırma bak o türk erkeği geneli) ve bu arkadaşlarimin hayatında bir tane kız yok bir tane ya hani sürekli açık kızlarla takılıyorlardi

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Senin dindar erkek tanımın ne bilmiyorum ama benim dindar erkek tanımın namazını düzenli kılan konuştuğu kızlara dikkat eden kızlarla arasında mesafe olan yakın kız arkadaşı olmayan ilim öğrenen birisidir

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sanırım senin dindar erkekten anladığın şey cuma namazına gitmesi felan

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Benim etrafımda muhafazakar erkek dolu hepside senin gibi açık seviyor ve onlarla evleniyor kusura bakma da sen açık kızları beğeniyorsan dindar değilsin üzgünüm gerçekler

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Türk kızları değil o açık ama vücudu kapalı Kızlar sevmiyor sizi iyi ki de sevmiyorlar kapalılara yaptıklarınızın bedeli

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Hayatımda kız olmadı benim kimseye bişey yapmadım iftira atıyorsun sana yakışmıyor

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Yorumun herşeyi açıklıyor

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Şunu anlamıyorsun ki işte benim hayatımda hiç kız olmadı hep değer verdim ama değer görmedim

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sizde zaten bir açık sevdası var

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben kızların açık olmasını istemediğim için öyle yorum yaptım

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Yok diyorum neden anlamıyorsun ki neden bu ısrar

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Yani gerçekten anlamıyorum seni yazdıklarımı okumuyor musun

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Senin gibilerden çok red yedim çok yüz çevirdiler bende allahtan bulun diyorum çok ahım gidiyor böyle yapan muhafazakar erkekleri yüzleri güler mi bilmem ki ben birşeye içerlersem tutar

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Saçı açık olsun bakımlı olsun ama kapalı gezsin yapıcam bunu ama muhafazakar erkeklerin suratına bile bakmayacağım artık bitti bu erkekler benim gözümde çöpten farkları yok çakma Müslümanlar açık beğen ama dindarım de

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben kimseyi reddetmedim çünkü hiçbir kız beni sevmedi zaten neden bana kızgınsin anlamıyorum bende kızlarla aram yok zaten ben kızların ellerinden geldiği kadar tesettürlü olmasını istedim yorumuda ona göre yaptım ama senin bu yorumların gerçekten beni çok kiriyor

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Çünkü mesajların ben gidiyorum işim var yönündeydi sen yazmak istemiyordun Sınav vardı ama burada açık Kızlar güzel yazacak vaktin var seni tercih etmiyorlar ama açık kızlara yazıyorsun ben derdinizi anlıyorum ama kapalı Kızlarda artık size bakmıyor rahat olun açıklarla evlenirsiniz çoğu kapalı kız seküler erkeklerle evleniyor artık

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Peki ne yaparsan yap bende siz türk kızlarınin bu huyundan nefret ediyorum zaten büyük ihtimal muhafazakarlikla alakası bile olmayan bir erkeğe muhafazakar demişsiniz oda cinsel obje olarak gördüğü için sizinle olmak istememiş (aslında iyi bir şey kötü insanlardan uzak durmussunuz) ama onun sinirini bizim gibi dindar belkide hayatında hiç kadın olmamış benim gibi erkeklerden çıkarıyorsunuz. Ama sonra ne yapıyorsunuz biliyor musunuz yine de gidip o erkeklerle sevgili oluyorsunuz onları seviyorsunuz bizde uzaktak sevilmek nasıl bişey acaba diye bakıyoruz böyle

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bak sen anlamıyorsun galiba bir benim bu yorumu yazma amacım öyle bişey değil iftira atma önce ondan sonra dediğim gibi hayatım boyunca kızlarla iletişim kurmadigim için seninde konuşmak istemediğini düşündüm rahatsız etmek istemedim tamam mı ayrıca ara sıra girip yorum atmak ayrı bir insanla saatlerce konuşmak ondan mesaj beklemek ayrı

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Gerçekten çok üzdün beni azıcık umudum vardı belki beni de seven birisi olur diye onuda mahvettin teşekkür ederim

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Her kız senin gibi yaklaşıyor bana zaten ben asıl kapalı kızları seviyorum aslında belki bana daha şefkatle yaklaşırlar diye ama bu yorumum asla senin düşündüğün gibi değil yani aşırı saçma düşünüyorsun ve yanlış anlıyorsun ne diyeyim

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sende böylesin muhafazakar değilsin açık Kızlar çok hoş dimi

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Beni seven giyimine dikkat eden ve sadık birisi bana hoş tamam mı sevmiyorsunuz zaten

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Gerçekten çok üzdün beni azıcık umudum vardı belki beni de seven birisi olur diye onuda mahvettin teşekkür ederim

Zaten yazmıyorsun benden umudun yoktu ki gözden çıkarmış açıklara bakıyordun yazık

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Haklı olarak yaklaşıyoruz muhafazakar erkekler açıkların dibine düşüyor

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

İftira atma lütfen bak açıklara baktığım felan yok

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sana açık ama vücudu kapalı lazım ama onlarda size sadık kalmaz ahım bütün ailesi muhafazakar kendisi açıkları beğenen erkekleri tutuyor tutacak

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ne diyeyim sen kafandaki şeye inan ama şunu söyleyeyim beni biraz anlaşan keşke beni ne kapalılar seviyor ne açıklar ama ben yinede burada gelmişim açık giyinmek iyi değildir diye bişeyler yapmaya çalışıyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben tesettürlü kızları beğeniyorum tamam mı bu kadar nokta

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bende sana tam tersi diyeyim o zaman bu kapalı kızlar nerede ickici ortamci kız arkadaşı olan aldatan erkek varsa onlarla evleniyor sevgili oluyor

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bende bunu görüyorum her yerde

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Siz açık Kızlar çok güzel dediğiniz için çünkü dindar erkek mi kaldı bize hepiniz açıklarlasınız

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ne diyim sana bilmiyorum ki hakkima giriyorsun bir kızın elini bile tutmadım ben

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Tutma bu bir kanıt değil sen açık kızları beğeniyorsun

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Diğer erkeklere diyorsan haklısın ama gerçek dindar bir erkek böyle bişey yapmaz tamam mı cumaya giden erkek dindar değildir ayrıca

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sen öyle düşünmeye devam et kabullenmissin bu düşünceyi öyle olmadığımi defalarca söyledim

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Sende böylesin açık Kızlar güzel diyen erkek muhafazakar değil

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Yıldım sizden muhafazakar aman açık beğeniyor güzel saçlarını salmış Kızlar çok hoş yeter ki avret yeri kapansın

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Dediğim gibi kapalı kızlarda artık muhafazakar erkek sevmiyor sizde zaten açık seviyorsunuz

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Ama yurt dışı okul imkanım olduğu zaman size bakmam zaten sizin yaptığınız gibi

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

İstersen Instagramimi veriym al bak kaç tane kız ekli sıfır bir tane kız yok kimseyi beğendiğim ya da kimsenin beni beğendiği yok ama bu kadar sevilmek isterken ve sucsuzken böyle itham edilmeye sinir oluyorum gerçekten

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Öyle değilim diyorum sen benim hakkımda yargıda bulunuyorsun öyle düşünsem neden söylemiyim ki?

Yorumla
    • Kalplivceld
      Kalplivceld
      11 ay

Yok takip etmiyorsun ama beğeniyorsun Müslüman erkek açık kız beğenmez

Yorumla
    • Skasdö
      Skasdö
      11 ay

Sen nefsine düşkün bir zavallıdan başkası değilsin açıklar çok güzeller sizde bir o kadar çirkin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sabahtan beri gönlünü almaya çalışıyorum nefsine düşkün olsam uğraşır miyim?

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Lütfen beni rahat bırak

Yorumla
    • Skasdö
      Skasdö
      11 ay

Neyse beni engellemiştin son sözü ben dedim rahatladım oh be

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Sen zaten tarafını belli etmişsin kızı reddetmişsin nasıl insanlarsınız siz ya hiç utanmanız yok mu

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Dindarsınız elalemin açık hızını güzel bulmak ne demek size hiçbir kapalı kız güvenmez bir gözün açıkları beğeniyor Allah akıl fikir versin yazık çok yazık

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya ne alaka ne alaka sinirim bozuldu ha

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sadece açık giyinmesinler dedim

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Deli ettiniz beni bugün

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Beğeniyorsun da ama kimse güvenmez size

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Yorumları okudum kızlar haklı

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Tamam özür diledim ama kabul etmiyor bana kötü şeyler itham ediyor ona ne diceksin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Kızlar bakın ben demek istedim ki bir kız açık giyinmesini gerek yok güzel olması için bu şekilde de giyinse çok güzel oluyor hani açık giyinmeyi özendirnemek için

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Bence de kız haklı

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ama bana aldatan felan demiş ben öyle değilim yani

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Yaptığının özrü yok siz kapalıların boynunu büktünüz

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

O çok alakasız işte dediğin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben kapalılarida ovdum başka soruda o zaman açıklara kötü bişey mi demiş oluyorum

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Yazdıklarına göre böyle görünüyor

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Sen muhafazakarsan açıklar seni ne ilgilendirir

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Bak kıza ayıp etmiş olabilirim ama hayatımda burdan başka ne kapalı kızlarla ne de açık kızlarla ilgili bir yorum yapmadım hiç sevgilim de olmadı 1 kere bir kıza yürüdüm hayatımda oda kapalıydı tamam mı benim yüzümden olmadı bu dediklerin

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Kötü bir şey de veya deme sana ne açıklardan seküler ekrekler hiç düşünmüyor kapalıları mesela direkt küfür ediyor sana mı kalmış açıklar siz kapalıların onurunu beş paralık ettiniz bakın açıklarınıza

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Kardesimmmm ben ilgilendiriyor demedim zaten demek istediğim güzel olmak için açık olmak zorunda değilsiniz demek istedim böyle de çok güzel oluyorsunuz kapalı giyinin dedim ne var bunda çok haksızlık ediyorsunuz bana

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Açık kıza çok güzel oluyorsunuz demişsin

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Kıza yazmamışsın bence her şey açık sen açık seviyorsun

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Açık giyinmeyen bir kız güzel oluyor evet tesettürlüyse daha güzel

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Sana mı kaldı sana ne açık birisi o niye kapatmaya çalışıyorsun

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Edepli dikkatli giyinen veya tesettürlü giyinen bir kız güzeldir siz benim dediğimden heralde vücut hatları belli makyajlı felan anlıyorsunuz

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Açık o niye crop giymesin niye zorluyorsunuz kapalı giyinsin diye

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Tamam ağa sizle ugrasilmaz ama benim gibi hayatında asla sevgilisi olmamış birine şu ithamlar ayıptır ys

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Kapalı giyinince size göre olacak dimi basbaya kızı reddetmişsin iyi yapmış sana

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Sizde gidin aldatan kız kankasi olan erkekleri sevin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ne alaka niye reddediym

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Yok senin dediğin gönlüne hoş gelen saçı açık ama vücudunu kapatsın niye kapatsın abi hayırdır

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ama sizde şunu gördüm iyi davranınca halden anlamaya çalışınca siz daha kötü davranıyorsunuz ama şöyle bad boy olunca hemen haklısın diyorsunuz

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Sizde gidin aldatan açık kızları sevin

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben onları sevmiyorum ama sizin sevdiğiniz erkekler belli 50 tane kız kankasi olan erkeklere bayılırsiniz

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Merak ediyorum sadece vücudu kapatınca saç açık kalınca günahtan arınıyor muyuz 😄😄

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Seninde sevdiğin Kızlar açık vucudu kapalı Kızlar 😄😄

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Bunlar ne anlar sahte dinciler croplu kız kapansın saçı açık kalsın keyiflerine göre olsun gidin kapalıya bakın bırakın peşimizi

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Açıkken görüp beğeniyorsunuz sonra kapan hadi kızılcık şerbeti Fatihler

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Kızda dua etmiş halin ne olacak merak ediyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya çok gıcık oluyorum o karaktere beni bağdaştırma onunla

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ya varya ne diyim bilemedim ayıptır ya ben kimseye bişey yapmadım ama siz benim için kötü temennilerde bulunuyorsunuz ben hayatımda sevgili yapmadım evlenme ihtimali yoksa kimseye yürümeyeyim diye ama sizin bu düşünceniz kötü gerçekten

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

İyide sen Fatihsin

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Tam olarak busun

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Fatih’te açıkları beğenirdi 😄😄

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ben açıkları beğenmiyorum

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

Ayrıca ben kızlarla konuşmuyorum şunu anlayamadiniz

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Senin sorunun yürüme değil bizi güzel bulup muhafazakarım demenmiş kızlar diyor ki sen dindarsın açıkları nasıl beğenirsin ki haklılar

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

İlk yorumunda çok güzelsiniz kapanın ahhaha ohohohoh diyen kim

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Allah akıl fikir versin nefisinizi tutamıyorsunuz

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Nedir bu yani bu saç görme aşkı

Yorumla
    • Justgirlss
      Justgirlss
      11 ay

Sizin yüzünüzden bütün kadınlar travma yaşıyor

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      11 ay

Ben açığım tanışalım 😋 @csb99

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Al işte geldi sana biri çok güzel kız

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Hesap açıp gelmiş bak

Yorumla
    • Uskskdks
      Uskskdks
      11 ay

Puhhh birde eklemiş

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      11 ay

Hey

Yorumla
    • csb99
      csb99
      11 ay

@Kdodkdkdkdmd hayır ben kapalı kızları seviyorum asla açık kızlarla işim olmaz

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      11 ay

Yorumda öyle yazmamışsın ama

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Merto
Merto Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Kesinlikle kendi tarzını yansıtmak önemli! Açık giyinmek tamamen özgüvenle alakalı bence. Kim kendini o şekilde rahat hissediyorsa, neden giymesin? Mini etekler, crop top’lar ya da elbiselerle harika görünebilirsin. Moda bir ifade şekli ve sınırları yok. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, öyle giyin! 💃🔥 Stiline güven, o enerjin dışarıya da yansır. Özgüvenli bir duruşla, her şey tarz olur!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• DnzKaptan
    DnzKaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Genç kızlara çok yakışıyor

0
    0 Yorumla
  • Richi35
    Richi35 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 97%
    11 ay

Kendini rahat hissettiğin kıyafetler güzeldir

0
    0 Yorumla
  • Permit
    Permit Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 101%
    11 ay

Evet gayet güzel

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Fizik iyiyse güzel yoksa mide bulandırcı

0
    0 Yorumla
  • Sağlıkcı023
    Sağlıkcı023 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    11 ay
    Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.

bu havada, iyidir

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    11 ay
    Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı.

güzel bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

ben severim

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sizce açık giyinmek güzel mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce açık giyinmek güzel mi? 22 cevap verildi
Çok açık giyinmek sizce güzel mi? 17 cevap verildi
Dekolteli giyinmek güzel bir şey mi sizce? 16 cevap verildi
Açık Giyinmekten Hoşlanır Mısın? 24 cevap verildi
Açık giyinme konusunda ne düşünüyorsunuz? 12 cevap verildi
Göbeği açık kıyafetler hakkında ne düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨