Moda & Stil Kızlar, Açık giyinmeyi seviyor musunuz? Girlnmlgirl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kısa elbiseler etekler giymeyi açık giyinmeyi sever misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Kızlar, Açık giyinmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
smyykc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Özellikle açık olsun düşüncesiyle giymem ama hoşuma giden bir kıyafetse giyerim 1 3 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Peki bundan dolayı tepki gösteren oluyor mu ailenizden falan giyiminizden dolayı Yorumla smyykc +1 yıl ailemi rahatsız etmeyecek ölçüde olmasına dikkat ediyorum o yüzden ailemle bir sorun yaşamıyorum ailem dışındaki insanlardan tepki görebiliyorum ama çok kulak astığımı söyleyemem Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl En son ne zaman şık iddialı bir şeyler giydiniz pekii Yorumla
dogaa8 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yerine göre diyelim 2 5 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Peki ailenizden karışanlar oluyor mu Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl ? Yorumla dogaa8 +1 yıl giyimime çok karışmazlar abartı olmadığı sürece Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl En son ne zaman iddiali bir şeyler giydin meselaa Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Huhu Yorumla
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yakışıyorsa neden giymeyelim 💅🏻 2 12 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Ailenizdekilerle tartışma yaşar mısınız peki açık giyindiginizde Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl :) Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl ? Yorumla abk0kba +1 yıl Hayır kimse karışmaz Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Örneğin lise mezuniyet kombinin nasıldı mesela Yorumla abk0kba +1 yıl Diz kapağı üstünde göğüs dekolteli siyah mini bir elbise giymiştim Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Ayakkabı olarak ne giymistin külotlu çorap giymiş miydin elbise altına Yorumla abk0kba +1 yıl Stiletto giydim çorap yoktu Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Boyun ve kilon nasıldı ki Yorumla abk0kba +1 yıl 180e 65 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Çok iyiymiş boyun ya bacakların uzundur o zaman neden çorap giymedin peki Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Burada mısın Yorumla
xceren_x Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet seviyorum yerine göre değişiyor. 2 10 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Ailenizden tepki gösteren oluyor mu peki Yorumla xceren_x +1 yıl Olmuyor kendi seçimim kendi tarzım. Yorumla xceren_x +1 yıl Ailemle vakit geçirdiğim zaman birazdaha özen gösteriyorum ama Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Haklısın evet, peki en son ne zaman iddiali giyindin mesela Yorumla xceren_x +1 yıl 1,2 ay önce giyinmiştim düğünde ooda Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Kombinin nasıldı ki Yorumla xceren_x +1 yıl Genelde açık iddialı abiyeler oluyo oo tür Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Tam kombinin nasıldı ki abiyen yırtmaçlı mıydı Yorumla xceren_x +1 yıl Ooo kadar detayı neden soruyorsunki. Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Merak ediyorum yani bide giyim hakkında konuşmayı severim Yorumla
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Peki bundan dolayı tepki alıyor musunuz Yorumla
Riciyildirimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok severim 1 5 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Peki en son ne zaman giyindiniz bu şekilde Yorumla Riciyildirimmm +1 yıl Dün Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Kombinin nasıldı Yorumla Riciyildirimmm +1 yıl Mini etek üstüne transparan bluz Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Ayakkabı olarak ne giymistin Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sevmem 1 16 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Neden ki Yorumla Angelgloss +1 yıl Günah Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Peki tesettürlü biri misiniz yoksa basınız açık mı Yorumla Angelgloss +1 yıl Başım açık ben normal giyiniyom abartmadan Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Düğünlerde ne giyersin genelde Yorumla Angelgloss +1 yıl Elbise ama diz ime kadar uzunlugu Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl En son düğün kombininizde elbiseniz ne renkti ayakkabi olarak ne giymistiniz Yorumla Angelgloss +1 yıl Hatirlayamadim Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Külotlu çorap giyiyor musun peki Yorumla Angelgloss +1 yıl Evt Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Ne renk genelde Yorumla Angelgloss +1 yıl Kıyafetin rengine göre öyle giyom Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Rahat mı peki Yorumla Angelgloss +1 yıl Eh iste Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl En son ne zaman giydin pekii külotlu çorabı Yorumla Angelgloss +1 yıl Hatırlamıyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
Beguum_m Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl keyfime göre evet 2 1 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Laf edenler oluyor mu peki Yorumla
katil__ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Seviom 2 1 Yorumla Girlnmlgirl +1 yıl Her mevsim giyinir misinn Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Özellikle açık olsun düşüncesiyle giymem ama hoşuma giden bir kıyafetse giyerim
Peki bundan dolayı tepki gösteren oluyor mu ailenizden falan giyiminizden dolayı
ailemi rahatsız etmeyecek ölçüde olmasına dikkat ediyorum o yüzden ailemle bir sorun yaşamıyorum ailem dışındaki insanlardan tepki görebiliyorum ama çok kulak astığımı söyleyemem
En son ne zaman şık iddialı bir şeyler giydiniz pekii
yerine göre diyelim
Peki ailenizden karışanlar oluyor mu
?
giyimime çok karışmazlar abartı olmadığı sürece
En son ne zaman iddiali bir şeyler giydin meselaa
Huhu
Yakışıyorsa neden giymeyelim 💅🏻
Ailenizdekilerle tartışma yaşar mısınız peki açık giyindiginizde
:)
?
Hayır kimse karışmaz