Güncellemeler
+1 yıl
Ben açık giyinmelerini eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben oyle yapıp zevk alanların olduğunu soyluyorum. Bizzat şahit olduklarim çok oldu. Teşhircilik yapmayı seviyorum diyenleri.
Bazı kızlar çok sever. Dikkat çekmeyi, erkeklerin bakmasını vb. Teşhircilik seven çok mu acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olay acik giyinmek kapali giyinmek degil begendigim kombini ne sekilde olursa olsun yapmak. bir elbiseyi sirf acik diye degil modelini begendim icin giyiyorum cogu kiz da benim gibidir cikarin sunu kafanizdan artik
varsa var napalim yani. ben kendime gore yorumlarim digerlerinden banane
Açık giymeyi seven kadın erkekler için giyinmiş olmuyor. Çıkın şu kafadan.
Kadın Haklı
Teşekkür ederim.
Onlar için giyiniyor demiyorum. Diyorum ki onun için giyinen erkekelrin onlara bakmasını kendilerini teşhir etmeyi sevenler de var.
Hatta bundan çok zevk aldığını söyleyenler var. O yüzden sordum.
Kadınlar diye genelleme o zaman.
Reyiz Sonucda Kadınlarda Erkeklerde Eşit Özgürlük Hakkına Sahip Bireylerdir Bı İnsan Kendini Nasıl Rahat Ve Mutlu Hissediyorsa Öyle Giyinebilir Bu Demek Değil Erkeklere Cilve Yapsın Nasıl Bir Başkası Sevgilisini Aldatıp Tüm Erkekler İcin Geçerli Değilse Kadın İcinde Aynı Ama Senin Düşüncen Daha Önemli Sen Öyle Algılamak İstedigin İcin Öyle Dusunuyorsun
@Hacibeey1 👏
Olayı carpitiyorsun şu an. Bazı kızlar diye yazmışım.
Kanka Kizlar Yazmışsın Toplu Kullanmışsin Çarpıtma Yok Ama Sana Tavsiyem Düşüncelerini Değiştir Kardeşim Kızlara Cinsellik Objesi Gibi Bakma
Soru başlığında kızlar yazıyor.
@Hacibeey1 ben diyorum ki yapanlar var şahit olduklarim, bizzat anlatanlar şunu seviyoruz diyenler. Neden olayı farklı tarafa çekiyorsunuz ki. Suçlama ya da yadirgama düşüncesiyle sormadım asla da o düşünceyle sormam ve o fikre Sahip de değilim. Sadece çoğu kız öyle yapmayı seviyormuş ve sebebini sordum
Harbiden carpıtmıssınız boş duyar kasmışsınız kadınlar neden böyle dese anlıcam bazı kızlar yazmış
Soru başlığında kızlar yazıyor kör müsün?
Reyiz Olayı Başka Yere Çekmedim Bende Fikrimi Sundum
İstediğimi yazarım hayırdır sen kimsin
@ibrahimfurkan34 Duyar Kasmadim Bende Fikrimi Söyledim
Maks mizojinist zekası işte engellendi direkt
Sende uğraşma.
Gerçekler her zaman nettir ve hep onu savunurum bu erkekde olsa
Adı üzerinde başlık o detay niye yazılıyor. Detay yazılıyor ki farklı anlaşılmasın, yanlış anlaşılmasın. Güncellemede de ne demek istediğimi belirttim
Tamam sorun kalmadı soran. Anladım ben seni
Sevindim anlamış olmanıza.
onlar açık giyiniyor ama abaza olan bizleriz :D :D
ne tuhaf dimi :D
güncelleme : öyle veya böyle açık giyiniliyor
tahrik için açık giyinmiyor olabilirler
ama sonuç değişmiyor yine bir tahrik söz konusu oluyor ister istemez
Evde yapıyorum onu bir tek😂
Haha dışarda yapıp çok zevk alanlar baya var.
Yok dışarıda yapmam ya, rahat edemiyorum. Abaza dolu. Kapalı giyinince bile bakıyorlar maalesef rahatsız edici
Kapalı giyinenlere daha çok bakıyorlar emin ol. Açık olsaydınız sebebini yazardım size
Anlamadım?
Yani gizli üyesiniz ya ulasamam size
Yazın buradan?
Yazsam linç yerim ben.
Evet hem yakisiyor
Gitmiyor