AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
573Cevap
Tabiki bizim ülke
Türkiye. türübünlere oynuyorum.
Rusya ve İskandinav ülkelerinde genel olarak
Güney amerika ve iran
iskandinav kizlari fenaa.
Russia. Ama onlar insandan ote manken
Sende rusyaya yeni gitmis cebinde bes kurusu olmayan bir rus kari bulup evine siginsam goruntusj var
Essah mi
Venezuela ve brezilya Latin kizlar cok guzel bence
Irlanda ve israil
İsrail mi? Dünyanın en çirkin kadınlarının yaşadığı ülke.
israil mi puaha
En basitinden Bar Refaeli var israil dedim diye b*k atmayin hemen @benimyahu @çılgınSincap14
Bir kadınla en güzel kadınlar israilde dersen çok isabetsiz bir tespit yapmış olursun. Bildiğim için söylüyorum İsrailli kadınlar gerçekten çok çirkin. En kötüsü de bütün vücutları çilli. Berbat tenleri var.
israil değil ama irlanda demekte haklısın, irlandalılar güzeldir benim birçok tanıdığım irlandalı yakınlarım var gerçekten güzeldir irlandalı hatunlar, hatta benim abimde irlandalıyla evli, biraz dolgun oluyorlar ama yinede zayıf olmasından iyidir.
Estonya Litbanya ukrayna Polonya Rusya
ee yuh yuuh kanka başka kaldımı saymadığın :D
Nerede Türkiye. s
1. Türkiye
2. Rusya
3. Brazilya
eski veren dallamaya küfür edesim var
ingilterede ve avusturalyada redhead olanlar :))
İrina nın nereli oldupu yeterli bence ;)
Yolunmus tavuga benziyon irinadan bahsediyon irinalari katarinalari birakin onlar kocakarini sarhos edip turk erkekleriyle odaya gecen seks ci kadinlar
Bide parayi iyi seveler boyle isadami yaragi buldularmi ustune oturur bidaha kalkmazlar dunyaya ilan veriyolar zengin koca ariyoz diye sikisir sikisir karni doyunca parali adam aramaya devam eder oyle turk kizlari gibi kolay. kanmazlar erkeklere
kışkançlık başa bela deryamerya ;)
Napcan hangi ülkedeyse orayami göçücen :D
slav irki cok guzel. erkegi de disisi de
Asyalı Türk kızlar.
rus kızları favorim
heryerde var bence
"Bence" Azerbaycan :) bide Belçika..
Dünyanın en güzel kızı ^^^ her erkeğin eşidir
venezuela o kadar yıldır adamlar yanılıyor olamaz
Rusya :D
İran
Türk kızlarını hiçbir ülkedeki kızlar tutmaz
İskandinav ya ve İzmir :)
Nefes. Alsın yeter güzellik önemli değil:)
Hollanda ve Rusya olabilir
Sen nerdeysen o ülkede tatlım
Profilindeki kiz nerden mesela ispanya mi
Her yerden guzeller var ama cek, hirvat daha guzel sanki bir de latin dunyasi
edirneden sonra. bulgaristan derim ve giderim.
Dünyanın en güzel kızı şuanda bu mesajı okuyor ;P
Cok tatli bu 2. cevap hosuma giden +1
Eksileyende var ama :(
Ben türkiyedeyiim :D:D::D:DD::D
Turkiyede antalyada larada
Rusyada çok saygılılar
Ne saygilarini gordun cok merak ettim
Okey 3 yıl yaşadım ben moskovada ve bir kız arkadaşım vardı moskovada merkezde iyi yerde hemde 4tane dükkanı vardı 3ükirada birinide kendi işletiyordu deri mağazası vardı orada tanıştık deri mont almaya gitmiştim bende tabi simsiyah saç Türk olduğum kabak gibi ortada antalyaya çok gelmiş gitmiş epeyde Türkçe biliyordu benden etkilendi sanırım ne iş yaptığını nerede çalıştığımı filan sordu. Kendimi tanıttım yalansız dolansız alarko diye bir şirkette çalışıyorum dedim kaynakçı olduğumu ve ıkea alış veriş merkezi kuruyoruz diye bahsettim bana nerede kaldığımı filan sordu normalde şantiyemiz var ama biz 4 arkadaş otelde kalıyoruz dedim zaten ondan sonra fazla otelde kalmadım😊
Bumu kibarlik bende antalyada maxim adinda bir rusla tanistim ben 5 turk erkeiyle ciktim hicbirinden o ilgiyi alakayi comertligi gormedim sozumude dinlerdi ah ah insanin dini. uysa asla bir turk almam
Bol. bol yalamissindir moskovaliyi icini disina cikarmisindir dericinin size zatrn pembe * olsunda nr olrsa olsun isterse icine 1000 kisi girmis olsun onlarin erkekleride bikmis pembe amdan benimkine doyamadi max
Dinle ne alakası var hala görüşüyoruz burada olmama rağmen hep arıyor bende tabi onu arıyorum bilmiyorum belki evlenebilirim..3yıl zaten evli gibi yaşadık aynı evde İstanbul'da yaşarsak evlenebiliriz diyo... ama bende istanbulu sevmiyorum
Vah vah size gore bir anlami yok tabi erkege kolay hristiyan kadini alabiliyosn ama kadin evlenemiyo iste bizde gorusuyorz nolmus yani para yediriyosundur cok ilgi alaka gosterip yagcilik yapiyosan tabi kendi kizlariniza burnunuz bikaris havada disariya geldimi asagi cekiyosnz kendinizi
Yemin ederim 5 kuruş yedirmedim zaten sorun orda moskovada çalıştığım şantiyeden beni Amerikan kadillak marka cibiyle gelip alıyordu tam tersi ben ona yük oldum ama o bunu hiç problem etmedi evinide arabasınıda mağazasınıda sonuna kadar açtı dürüst biri olduğumu fark edince ben böyle ilgi alaka nah görürüm türkiyede...
siz onlardan ilgi alaka görmesenizde koşarsınız peşinden görsellikçiler
Hayır neden artı neden bu kadar zoruna gidiyor bu muhabbet senin anlamış değilim
Türkiye valla bana gore
bazı kızlar yüzünden kezban damgası yiyoruz.
Sorunda direk Türkiye'de olmadığını belirtmişsin
İskoçya - İngiltere
Turkiye
Venezuelada
Türkiye-trabzon
Hollanda, Slovenya.
Türkiye.
Bulgaristan
Türkiye
türk kızları
türkiyede ;)
tabiki Türkiye de...
burada olabilirmi
turk kızlarını dünyaya degısmem
bence azerbaycan da
Türkiyedeki kizlar tabikide :D
Bu soruyu @Angeliciouuss cevaplasın :Dd
Cevapladım şeker. :D Benim gibi Slavlar tabiki.
Gene mi slav? Ne slavmış arkadaş, biraz objektif ol be :Dd
@Angeliciouuss
Esmer olsun gerisi yalan :)
Sorman hata. Tabiki Güney Amerika
Arab ülkesinde tatlım
Norveçç
nerde bilmem ama türk olmadıkları kesin :)
Latin
Ban gir dunyan en guzel kiz insan ol dir
russians
türkler 25 ten sonra dökülüyo