+1 yılBir Parfüm Hikayesidir (İlgililer Okusun bence):
Aslında bunu çok yaymak istemiyordum ama madem günün sorusu yaptın.. Bu sırrımi açıklıyorum artık ;
Ankara Çankaya bir Parfümeri Buldum, tanıştım ara da gidip testerlerin çoğunu denedim :)
Yılbaşına yakın Orjinal Parfümlerin Testerlerini getirdiler , Tekin Acar vb. 'deki fiyatların yarı fiyatına alacaktım Orijinal parfümü..
Ben de napiyim kampanya görünce kacirmiyorum huyum kurusun...:)
Araştırdım bütün iyi markaları.. Ancak bir kriterim vardı özgün olsun, çok kimsede olmasin istiyordum..
Senin bu parfumler, 1 million, Hugo, Fahrenait vb çoğunu inceledim ama isinmadim açıkçası
Parfümeri'deki Abla (abla diyorum artık kanka olmuştuk:) Al sana bir parfüm gosteriyim bunu da almazsan Hiç parfüm alamazsın dedi.. Meraklandim ve 2-3 fis sıktım gomlegime..
Aman Allahım nedir bu koku değişik bir havası olan , portakal, odun, toprak gibi ama değişik ilginç hoş bir koku..
https://i.hizliresim.com/O3anmz.jpg
Ve sitelerde yorumları okudum, hepsiburada vb sitelerde yorumlar fiyatlara baktim ve Karar kilmistim bu parfume , yarı fiyata olunca da kaçırmadim,
Şimdi mutluyuz ;) 2-3 günde 2-3 fis yetiyor.. kalıcılığı mukemmel.. tavsiye ediyorum :)
www.parfummeraki.com/.../...ermes-parfum-2009.html
Evet 120 tl ye aldığım doğrudur.. Fena reklam oldu ama adamlar yapmış hacı 👍
Dipnot: Testeri kullanmadan karar vermeyin belki tarziniza uymayabilir..
www.hepsiburada.com/.../hermes-terre-d-hermes-edt-100-ml-erkek-parfumu-p-SGHERMESTER
#V15 Yorumla- +1 yıl
Ben de senin gibi yaptım, onu gördükten sonra gözüm baskasina bakmadi..
parfumu begenirsen yorumu yıldızla üste alda nasiplensin yavrucaklar..👍 - +1 yıl
Teşekkür ettim
- +1 yıl
alberto sego parfümlerinden kullanmayanlar parfüm kullandım demesin.. erkekte enigma bayanda rosma modelleri
En İyi Cevaplar
Kalıcı dersen
Rochas Yılların parfümü çikolata kokusuna onunla alıştık ve şu ara ciddi uygun. Geçen hepsi burada da 79 tl idi.
Ama paraya kıyarım dersen 2 tane sıkarım akşama kadar kokarım, yoldan geçenler kokumu içine çeksin dersen tatlımsı kaldıkça kokusu güzelleşen
Tom Ford - tobacco vanille
Dior homme intense
Bir de daha fresh bir koku hediye geldi 15 gündür kullanıyorum. Ilk defa bu kadar fresh ve bu kadar kalıcı parfüm kullandım.
212 men. Daha iyisini fresh kategorisinde görmedim. ( blue de chanel, burbery rhtym, kenzo leopar, clinique happy var kullanıyorum )12 Yorumla
Hugo boss bottled no 6
Calvin klein euphoria intense
Christian dior homme intense
Davidoff the game intense
Giorgio armani extreme attitude
Bvlgari Man extreme22 Yorumla
onları bilem de eğer birinin aklını başından almak istersen bana göre ; www.google.com.tr/search
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
armanı gio sonra boss ıkısı benım parfumum aslında zıngaro sport vardı onu ne kdr aradıysam bulamadım sıtelerde yurt dısındada bulundum orda bıle yoktu hıc unutmam ablam hedıe etmıstı 2007 yıllarında ve onu sıktım arkadaslarımın arkadasları denk geldı cocuklar arkla muhabbetı kestı ıkısı benım parfumu sormustu bırader adı ne falan daha sonra ablamın bayan kuafor arkı vardı ablamı beklemk ıcın kuafore gıtmıstım bu nasıl bı kokudr ya adı ne faln bayıldım falan demıstı kadın daguzeldı ama o parfumu bulamıyrm bıdaha parası neyse verıcem ama yok :(
11 Yorumla- +1 yıl
Fiyat arttıkça kalite de artıyor zaten :D Ben Calvin Klein'le bile arkadaşımın arkadaşını yanıma gelip beni koklarken bulmuştum :D Bir arkadaş da selamlaştıktan sonra "yanlış anlamazsan tekrar koklayabilir miyim" demişti :D One million şu anki ilk tercihim fakat bu kadar bilinen bir kokuya o para ödenir mi emin değilim.
+1 yılbende parfüm arıyorum hergün one million dediler intensesini aldım nasıl tarif etsem agır biraz acılı şeker gibi önce seni alır oldugun mekandan dışarı çıkarır özgüveni tazeler sanki herkesin gözü üstünde olur bir bayan kokunu aldıgı anda yerden yere vurur 1 saat boyunca özünü kaybettirir kendine geldiğinde ben neyapıyorum der aynısını başıma geldi 200 tlye aldım indirimle hpden orjinal ürün ayrıca sölediklerinizin çogu yazlık parfüm kış parfümü öneriniz bence ikinci olarak 1 aylk araştırmalarım sonucu en çok sözü geçen parfümler şunlar: one million, burberry classic,212 seksi man, calvin klein , diesel, lacoste red, yvsl, jean paul, rochas, givenchy, armani code var onuda kullanıyorum kalıcı diyemem tamamen biraz üzerine fazla sıkman lazım kokusu güzel ama ne agır ne hafif
13 Yorumla- +1 yıl
Armani kullanıyorum zaten ve kalıcı değil. Calvin ona göre daha iyiydi ama o da istediğim kadar kalıcı değildi. Kokusu ise Armani'den daha iyiydi bana göre. Şu an abimin diesel'ini sıktım ve çok beğendim kokusunu. Kalıcılığı da iyi çıkarsa düşünebilirim bunu fakat ilk seçeneğim One million'dı yani tavsiye ediyor musun etmiyor musun anlayamadım? Önyargım hiç yoktu çünkü ona karşı.
- +1 yıl
anlattıgım şey tavsiye ediyorum anlamına geliyor ama ıntense olanı alma normalini al one million kraldır şisesini bile saklamak isteyenler oldu diesel kalıcıdır ben boynerde denedim iki üç tane parfüm bunlardan biri dieseldi sabah uyandım kokladım sadece dieselin kokusuvardı
+1 yılÖncelik hiçbir parfüm kalıcı değildir 500-600 TL olsa bile bunu aklınızdan çıkartın.
Konuya gelince ben parfüm kullanıyorum. 200 TL yakın ancak yeter ki temiz ve bakımlı ol gerisi hangi parfüm kullanacağın önemi yok hepsi güzel kokar ve insanlar 'dan insana fark vardır kimisi sever kimisi sevmez.
Şunu da söylemek isterim parfüm insanı çekici göstermez itici gösterir ama sevdiğini sanarız ki insan ayy koku baydı beni derler..11 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarınızın tek bir kelimesinde dahi uyuşmuyoruz. One million ve birkaç marka daha, gömlek yıkanana kadar kokusu hiç geçmiyor. Kalıcılığı çok üst düzey olduğu gibi koku da zerre baymıyor. Zaten kaliteli üretim olduğu için bütün şişeyi üstüne boşaltman gerekmiyor. 2 fıslamayla bütün günü geçirebiliyor. One million koktuğu için yanına gelip tanışacak kızlar bile her gün olacaktır o kadar da büyük konuşuyorum. Parfüm, insanı çekici kılan en önemli aksesuarlardan biridir. Yeter ki tenine uygun ve tabii ki kaliteli bir ürün kullanılsın. Tabii ki bu zevk meselesi ama 82 kadın üyenin verdiği cevaplara bakarsan hepsinin de en çok dikkat ettiği şeylerin başında koku geliyor. Bence bu önyargını kırmak için parfümünü değiştir, sanırım sen kendi kullandığım parfümle pek barışık değilsin. Yine de görüşlerin için teşekkür ederim.
+1 yıl1- angel
2- rochas
3- xo - romantic
4- antonio banderas - spirit / secret
5- brut orj.
6- dolce&gabbana - intense
Ayrıca esans kalıcılığı edp kokularda daha fazladır. Sıralamada 1. si en sevdiğim. 6 en son. Özellikle angel'i dene. Doldurma da alsan 2 gün çıkmaz üstünden. Garanti veririm.15 Yorumla- +1 yıl
Doldurmayı ben de sevmem ama angel'in doldurması orjinalini aratmıyor. çok tuzlu orjinal fiyatı :) fiyattan önce ne tarz kokuyu sevdiğini de söylersen filtreleyebiliriz, bunların hepsi kalıcı. Kendimi parfümeri gibi hissettim :)
- +1 yıl
Kalite önemli ama hocam ya kullanılan malzemeler tamamen aynı değil ve kimyasalları yüksek olup, tene sıkıldığında zarar veriyor doldurmalar :) Açıkçası ne tür bir koku aradığımı tam olarak bilmiyorum. Şu an Giorgio Armani kullanıyorum fakat kokusunu pek beğendiğimi söyleyemem, biraz abartırsak kolonya gibi kokuyor diyebilirim. Öncesinde Calvin Klein kullanmıştım CKIN2U serisini ve kokusunu ciddi anlamda beğeniyordum. Kalıcılık konusunda beklentim daha fazla ama. O kokunun daha kalıcısını üreten bir marka varsa onu alacağım :)
- +1 yıl
Anladım kardeşim. O zaman ortas bütçeli olarak antonio banderas var kullandıklarımdan. boğmuyor, vişne gibi güzel bir koku. baharda ve yazın güzel gidiyor.
aa bir de cartier var.
o da ayrı bir güzel. farklıdır kokusu hepsinden
- 11 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
acayip kalıcı babamdan biliyorum
Eğer esmer bir erkeksen Diesel-fuel for life veya bvlgari black hem kalıcı hem çekici 😍 kocam fuel for life kullanıyor ne zaman kokusunu alsam üstüne atlıyorum o derece 😃
15 Yorumla- +1 yıl
Evet o da goş bir koku ama her tene yakıştırmıyorum, kullanan bir kaç arkadaşımda kotu kokuyordu nedense :))) favorim diesel, ve eşim Bakırköy'den tester alıyo 100'luk , orjinal koku oluyo tabi d. hatta tester olduğu için daha kalıcı ve daha yoğun. Şişenin adı Athena, 40 tl ye iki şişe alıyo, inanır mısın nerdeyse bir hafta üstünde kalıyı koku duştan sonra bile. Yerini bulup ordan alabilirsin istersen:)
Şey al sen ; Clive Christian No.1
On numara gerçekten.
Şaka bir yana 1 Million diye külçe altın şişede bir parfüm var ondan al. Bak bende var on numara.12 Yorumla- +1 yıl
ben aldm
+1 yıl1. One Milion
2. Calvin Klein
3. Dima Bilan
en sevdigim üç en iyi parfüm.. Kalıcılık, koku ve etkileyiciliği HARİKA :)11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJoop Homme Wild. İçindeki vahşi erkeği keşfetmek isteyen yaramaz çocukların seçimi. Seksi ve vahşi erkekleri tanımlayan Joop Homme Wild Erkek Parfüm, iyi kızlarla birlikte olmak isteyen kötü çocuklara çekicilik katıyor. Sınırları kaldırın, tabuları yıkın! Joop Homme Wild Parfüm ile siz de sınırsızlığın tadına varın... İsyana hazır mısınız? Notaları, en altta çin baklası, paçuli ve misk, kalp notaları vetiver, sandal ağacı, tepe notası; tütün, portakal çiçeği, tarçın ve bergamot.
10 YorumlaFaydalı bir konu kenarda dursun. Hafif koku olarak ck one favorim gün sonuna doğru tazelenmesi gerek ayrı bir mevzu.
15 Yorumla- +1 yıl
CKIN2U kullandım, kokusuna bayılıyordum fakat kalıcılık konusunda haklısın. Dibine girince kıyafetten kokuyordu ama girdiğin ortamda direkt etkisini gösteren bir kalıcılığı yoktu. Aynı kokunun daha kalıcısını bulabilsem harika olacak. Kız ve erkeklerden çok çeşitli tavsiyeler geldi gerçekten kenarda duracak bir başlık haline geldi.
One Million taninan bir koku ama buram buram kokuyor bu da bir gercek. Eger bu ucunden biri olacaksa Obsession olsun
14 YorumlaBütün görüşleri unut ve buna kulak ver Gucci Guilty Black kardeşim bu koku bir kadın avcısı tam bir kalıcılık kokusu sık bütün gün üstünde dursun toplu taşıma da bakmayan kadın travestidir (fiyatı 308 tl en son aldığım da o fiyata aldım)
117 Yorumlabir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Euphoria Intense aldım çok güzel kokusu kalıcılığını bilmiyorum daha kullanmadım. Zara Gold var kokusu çok güzel çok hoşuma gidiyor tatlı bir kokusu var ama kalıcılığı kötü
11 YorumlaHangisini istersen onu kullan kalıcılığı bence aşırı önemli değil eğer ki toplum içinde 6-8 saat kadar kalmak zorunda değilsen.
11 YorumlaTom Ford- Black Orhid aşığıyım. Bu kadar çekici bir koku olamaz. Erkek arkadaşımla ortak kullanıyoruz :D
11 YorumlaChrastian dior homme intense.
Ben kullanıyorum. Kalıcı ve güzel kokusu var. ama yazın kullanılmamalı.
www.mizu.com/christian-dior-homme-intense-edp-erkek-parfum10 YorumlaEn son şundan aldım. İyi baya.
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx08 Yorumla- +1 yıl
kardeşim geçen hafta one million intense aldım sıradaki parfümüm bu ınvuctus olucak diye karar verdim ama denemedim biraz anlatırmısın hangi tene uyar kokusu nasıl tepkileri yayılırmı
- +1 yıl
alıcam ona göre yani
- +1 yıl
şimdi boynere baktım gördüm birkaçtane denedim ama bunu denemedim kızda güzel dedi e burdakilerde güzel diyo ki paconun parfümleri bellidir karar ver:D ya da başka önerin var mı dönüp baktıran
- +1 yıl
tamam dostum saol
+1 yılBulgari aqva amara çok seksi harika kokuyor. bence Bulgari nin tüm erkek kokuları harika..
13 Yorumla- +1 yıl
Kafanı karıştıran hangisi "seksi" kelimesimi bvlgari mi?😆😆
+1 yılCalvin klein harika bir kokusu var ve kalicida muthis yani kokusu dikkat cekici derecede guzel
13 Yorumla- +1 yıl
Ben bayiliorm birazda karizmalarda ayri bir hava katiyor yanndan gcrkn koklamak icin tekrr arkdn gidiolr o derece harika
+1 yılYouTube'da türk bir vlogger olan 'care4male'i izleyebilirsiniz. Tek bir videosu var zaten.
11 YorumlaBurberry çok ağırdır ama ck one fena değil. Diesel fuel for life'ı öneririm sana. 7 8 yıldır kullanıyorum daha beğenmeyeni görmedim çok kişi aldı benim sayemde bu parfümü
13 Yorumla- +1 yıl
Büyük sıkıntı işte kokuyu bilmeyen kimse yok. Kızların zaten hepsi biliyor, erkekler de hemen anlıyor kokudan One million olduğunu. Bir arkadaşın Fransa'dan kaçak getirilip burada ucuza satılan orijinal One million'lar var demişti 75 TL'ye. Eğer yine bulabilirse bakarım yoksa 150-200 TL vermem bu kadar bilinen bir kokuya
+1 yılhepsi de artık çakması da dahil dünya alemin kullandığı tabir yerindeyse ayak parfümler
11 Yorumla
+1 yılBunların nasıl koktuğunu bilmiyorum genel olarak erkek kokularını bilmiyorum ama ne zaman bir erkeğe "aa parfümün çok güzelmiş, ne" diye sorsam aldığım cevap hep "cio" çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle rochas man i bir denemelisin. Bu kokuya aşığım!
27 Yorumla- +1 yıl
Evet o derece ve etkili
- +1 yıl
kış kokusu çok tatlı şekerli bir koku.. yazın bayıcı.
- +1 yıl
Şu an hangi mevsimdeyiz acaba Cokomastik Bey?
- +1 yıl
Kalıcı bir koku arıyorsanız zaten fresh şeyler kullanamazsınız. Yazlık kokular kısa sürede uçup gidecektir. Bence bu konuda erkeklerden çok kadınların görüşüne önem vermelisiniz
tene göre değişiyor ama edp lerin kalıcılığı her zaman edt lere göre daha fazladır. ben zegna forte ya da blue de chanel intense kullanıyorum ara ara değiştirerek. gayet memnunum.
10 YorumlaJean Paul Gaultier le male - bence en güzel, en akılda kalan ve en etkileyici erkek parfümü. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Buda benim favori parfumum
+1 yılAçıkÇa söylüyorum kenzo power her türlü işini görür... çok etkileyicidir herkesin üzerinde yoktur... kalıcıdır sıkıncada güzel kokar... üstüne sinincede hiç düşünme ve kenzo al :)
10 Yorumla
+1 yılKoku bakimindan burberry iyidir. Kaliciligi icindeki esansa bakar ki bu da tum parfum maekalarinda neredeyse ayni :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzarro'nun turuncu olanından kullandım çok memnun kalmadım, şu an Burberry London kullanıyorum fark ediliyor, kokusu çok hoş, uç notaları çok kendine özgün ve dip notalarındaki o rahatlatıcı kokusuna bitiyorum..
Ve evet kendimi koklayasım geliyor sürekli :D10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTen kokum hoştur. Parfümü nadir kullanıyorum. Ya da belki de kendimi kandırıyorum. Bilmiyorum. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif35 Yorumla- +1 yıl
Biber kokusuna nefret ederim)))) bence tenini deyiştir:)
- +1 yıl
@SecretLady sizin için kokmuyor ki tenim. Rahatsız olmanıza gerek yok.:)
- +1 yıl
Benim için kokuyor demedimki zaten))) kokun taa buralara geliyo dedim...
- +1 yıl
Kokunu özledim_çoraplarını göndersene___derrrmişim :))))
- +1 yıl
Göndereyim @SecretLady. Seni mi kıracağım?
Fiyatları nedir? Piyasada sahte parfüm çok fazlalaıştı. Dikkat et. Gittigidiyor dan parfüm alma.
14 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok, her sitede b*kluk çıkıyor ama gittigidiyor'da hiç yamuk olmadı daha. Yıllardır orayı kullanırım elektronik ürünler dahil her türlü eşyamda. 20bin tl civarı alışveriş yaptım bugüne kadar o siteden ve kıyafet de dahil her şey sipariş verdikten ertesi gün elime ulaştı. Parfüm konusunda tabii ki ekstra titizim ama örnek olarak attım zaten ciddi bir fiyat farkı olmazsa netten almayı düşünmüyorum bu sefer.
- +1 yıl
Calvin'i oradan almıştım ve orijinalliği bağırıyordu adeta. Normalde kalıcılığı düşük bir parfüm olmasına rağmen beklenenin üzerindeydi bile. Geri iade konusunda hiçbir sıkıntısı yok ki çakma olanlar çok cesur şekilde birebir aynı üründür veya bu tarz cümlelerle orijinal olmadığını belli ediyorlar. 100 lira civarında düşünüyorum yani çok üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Zaten borçlar duruyor bir yığın ve parfüme 100 liradan fazla vermem lüks olur bu aralar.
Valla hugo boss hoşuma gidiyordu bitince açık parfüm aldim 10liraya kokusu hoşuma gitmişti birader onu sıkınca kızlar mest oluyordu kızları geç oglanlar bile baya iyiymis l*n diyordu ama kalıcılığı pek yoktu orası ayri :)
10 YorumlaEn iyisi lavanta şarkisi bile var 15 kizi kandirdim 1 sise lavantaya heyyyy :) ahauahauahu tomford black orchid ve hermes terre candir.:)
11 YorumlaIncense ultramarin kardes testerini bulursan muhakak bir bak. Hem kalici hemde muazzam bir kokusu var.
10 YorumlaOne Million'ı herkes beğeniyor, bir bak derim.
Kaç paraymış ki19 Yorumla
+1 yılBunların arasından Burberry ama sana bir tane önereyim Dior Homme Intense alabilirsen al.. böyle bir şey yok duyan koklamaya geliyor
10 Yorumlazara gold ve zara silver karışık sıkarak kullanıyorum benim parfüm seçimim bu marka bence gayet iyi ve kalıcı kokusu var
10 YorumlaOne Million en iyisi bence, parasına değer.
İkinci olarakta Armani Black Code tavsiye ederim.11 YorumlaEn kalıcı ve kızlara en çekici gelen parfüm one million dur.. Onu caldion ve jagler takip eder..
113 Yorumla- +1 yıl
jagler abi bizim pederim kokusu ne yaptin sen
- +1 yıl
One million düşündüklerim arasında zaten ama testerların kokusu anlıktır yani almanı hiçbir anlamı yok. Adı üstünde test amaçlı üretiliyor ve kalıcılık yok onlarda, 5 dk bile kalmıyor. Birebir orijinal derken? Yan sanayi falan mı yoksa direkt orijinal mi? Cidden taktım çünkü son zamanlarda one million'a
Uzun sure Hugo Boss kullandim ama sıkıldım ve Yves Saint Laurent'in L'Homme parfumunu aldim. Fazlasiyla memnunum. Cok iyi koku.
12 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılobsesion night derim bunların içinde
vee yoğun kokusu olan one millon da var10 Yorumla Giorgio armani acqua di gio ;) bence başarılı, one million da fena değildir. Orjinali almak lazım ama..
10 Yorumla
+1 yılTurkiyede var mı bilmiyorum d&p picasso minyature
10 YorumlaExtory Cobalt, ucuz ve kalıcı. Ayrıca kokusu bence çok güzel, sen nasıl bulursun bilmem.
10 YorumlaJagler en iyisi :D
bir sürüyosun :3 millet üstüne atlar vallaha10 Yorumlaburbery i yeni kullandım bitti gayet kalıcı tam kış parfümüdür yazın sıkarsan kusarsın ama
15 Yorumla
+1 yılErkek parfumleri 2ye ayrilir One million ve digerleri
12 YorumlaValla avonun Elite centilmen ve tta today harika parfümler sevgilime aldım erkeğe yakışan ve kalıcı kokular
10 Yorumla
+1 yılkış aylarında odunsu kokularını tercih et daha kalıcı ve erkeksi iyi olur
10 YorumlaHepsi iyi, kalıcı ve güzel parfümler ama kişinin tenine göre güzelliği farklılık gösterir.
11 Yorumlakenzo yu muhakkak denemelisin! en az 4-5 saat ortalığı döndürüyor :)
20 Yorumlagiorgio armani mania ya da emporio armani diamonds ikiside muhteşem parfümler
10 Yorumlahugo boss matara olan
85 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum sevdigim kokudur
- +1 yıl
bende hugo boss hastasıyım cok erkeksı kokuo :D paran warsa al :D
voyager sanırım onun kokusu çok güzel ve kalıcı :) Oriflame satıyo
10 YorumlaBen polo. one milion david beckham 212 vip fcuk kullanıyorum hepsinden memnunum aklima gelen bunlar
10 YorumlaJaglerr!! bayılıyorum o kokuya erkeklere çok yakışıyo
11 Yorumla- +1 yıl
agır kokusu ama. çok agır
+1 yılParana kıyıcaksan Bvlgarı Aqva Edt almanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılvalla ben dawid walker 127 yi tavsiye ediyorum cok begenerek kullanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGUCCI yok mu acaba? Aşırı kalıcı şiddetle tavsiyem!
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat